Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRVU DEVOJKU SAM IMAO SA 30 GODINA” Šok detalji iz života Zdravka Čolića: Pevač otvorio dušu i priznao do sada nepoznate detalje VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU “Važno je da vodimo računa da ono što smo teškom mukom izgradili nikada ne srušimo” NAŠ POZNATI GLUMAC ROĐEN KAO INVALID! Progovorio sve o hendikepu sa kojim živi oduvek, pa otkrio detalje iz detinjstva: “Bilo je zadirkivanja..” SRBIJA JE POUZDAN EVROPSKI PARTNER… Dačić u Budvi na Ministarskom forumu Evropska unija – Zapadni Balkan EVO KAKO IZGLEDA IVAN NAKON ŠTO GA JE PRETUKAO LUKA! Učesnik ne može da dođe sebi, lice u modricama i podlivima (FOTO) VIĐEN ALIJA BALIJAGIĆ?! PRIJAVIO GA MEŠTANIN?! Policija i vojska Crne Gore na tragu ubici za koga se tvrdi da je počinio jeziv zločin ubivši brata i sestru Milenku i Jovana! VUČIĆ UPALIO SVEĆU ZA PASTORA: U hramu Svetog Nikole u Žablju predsednik odao počast pokojnom lideru SVM (FOTO) “ČEKAM DA MI JAVE DA LI SAM ŽIV ILI MRTAV..:” Taki Marinković u lošem stanju, hitno hospitalizovan, Maja VAN SEBE! Vučić i Šujok položili vence u Muzeju žrtava racije PREDSEDNIK PORUČIO IZ ŽABLJA: Mi Srbi ne smemo zaboraviti – danas u Evropi nemamo bližeg i većeg prijatelja od Mađarske! (VIDEO) EVO U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI EMINA JAHOVIĆ! U kući čak ima i teretanu, sada pokazala javno kako svoju liniju dovodi do savršenstva (FOTO) OVO JE NAPUŠTENA CENTRALNA PARTIZANSKA BOLNICA NA PETROVOJ GORI! Kroz nju je prošlo 5000 Srba i Hrvata, a danas je ovaj kulturno-istorijski kompleks, maltene, propao! (VIDEO) “TEK ĆE ON POKAZATI SVOJE PRAVO LICE!” Ujak Ene Čolić brutalno osudio njen odnos sa Jovanom Pejićem, prozreo ceo njegov pakleni plan! LEPI MIĆA NASRNUO NA UROŠA! Stravične scene u rijalitiju, krenuo da ga baca, Stanić vrišti na sav glas! (VIDEO) “KUPIO SAM PIŠTOLJ ZA 100.000 DINARA ali nije bio dobar, izgoreo sam ruku od baruta! A onda sam NA INTERNETU NAŠAO…!” Jezivo svedočenje Uroša Blažića STRAVIČNI TRENUTAK PADA LIJAMA PEJNA ZABELEŽILE KAMERE HOTELA! Ovo će biti ključni dokaz u istrazi?! GOLA LEĐA I BEZ BRUSA! Đina Džinović šokirala vrelim izdanjem: Bez blama se snimala i pokazala sve, ŠOK! (FOTO)

MASA NARODA UZ PREDSEDNIKA SRBIJE Vučić gromoglasno poručio: Neću Srbiju nikome dati na poklon, ma koliko da ih ima, i koliko god da su jaki

Objavio: RHT
21/10/2023 6:36 PM

Srpska napredna stranka (SNS) proslavlja danas 15 godina od osnivanja. Na proslavi u Šapcu obratio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio da Srbija ne sme da stane.

Foto: Printscreen Instagram

“Izbori 17. decembra će biti odsudni, moramo da im pokažemo da je Srbija slobodarska zemlja, koja će sama donositi odluke”, rekao je Vučić.

Skup je održan u Sportskoj hali “Zorka AIK banka” u Šapcu.

– Miloš je u svom nadahnutom govoru zaboravio dve sitnice. Ovde su i Milorad Dodik, Milan Knežević, Andrija Madić. Prenosim vam pozdrave Ane Brnabić, Vladimira Orlića.

– Ponosan sam što sam član SNS. SNS je ona organizacija koja ej promenila Srbiju. Srbiji je ostavila mir, stabilnost. Veće plate i penzije. Stranka pod čijom upravom je 550.000 ljudi više zaposleno nego što je bilo, iako nas je danas manje.

– SNS se bori za svakog radnika, svako selo, puteve. Izgradila je Srbiju kao nijedna. Može da se pohvali rezultatima, i zato sam ponosan što sam član. I siguran sam da predstoji dobra budućnost. Ali moramo da učimo, da se menjamo. 

– Moramo da omogućimo da naše sestre i majke mogu da žive isti život kao u najrazvijenijim zemljama sveta. Saslušajte sve, svima odgovorite uz osmeh.

– 15 godina je težak perid, od toga 4 u opoziciji. ALi smo dobili narodno poverenje, bez pomoći stranih službi. Uspeli smo to radom.

– Za sat vremena mi počinje sastanak. Danas će biti jedan od najtežih dana za Srbiju. Noćima zbog toga ne spavam, ne zznam da li bih vikao od muke. Sve što mogu da vam kažem, je da ćemo tražiti način da sačuvamo Srbiju, i da je ne damo na poklon nnikome.

– Boriću se svim srcem za Srbiju, ma koliko da ih je, i koliko god da su jaki. I čuvaku i KiM, i naš narod na KiM.

– Mi smo potomci junaka sa Cera i Kolubare. Nećemo da se junačimo u prazno. Čuvaćemo mir i stabilnost. Jer hoćemo da naša deca žive bolje. Gradićemo nove puteve i pruge. Srbija će još brže da napreduje, u inat svima koji hoće da nam ukinu prezimena.

– Srbija mora da grabi snažno u naučno-tehnološkom napretku. Moramo da idemo u dalju reindustrijalizaciju. Zdravstvo, svaka opština mora da ima mamograf i magnetnu rezonancu, skenere. Obrazovanje je suština. Sada smo na Šangajskoj listi, ali moramo mnogo više da ulažemo. 

– Jedina smo zemlja u Evropi koja slobodno donosi odluke. Ponosan sam na to.

– Hoću da se obrratim penzionerima i ženama. Pred nama su izbori. Ja nisam dobar političar, nisam moralna prostitutka. Ja sam uz svoj narod. I biću uz SNS ako to od mene budete tražili. Da se ne svađamo svakoga dana predsednik i vlada, već da zajedno gradimo Srbiju.

– 17. decembra nema opuštanja, ovo će biti odsudni izbori. Da ih pobedimo svi zajedno, da im pokažemo da ne mogu da sruše Srbiju.

–  Predaja nije opcija. Nastavićemo evropskim putem, ali ćemo čuvati naše prijatelje, KiM. Živela Srbija.

12.40 – Vučević: Za čas može sve da bude upropašteno

Predsednik SNS Miloš Vučević rekao je da se Srbija poslednjih godina mnogo izgradila, ali da sve može da bude uništeno, ako se na vlast vrate oni koji su Srbiju uništavali.

– Srbije je kada smo gazde u svojoj kući, a ne sluge. Da čuvamo našu zemlju, slobodarski duh našeg naroda.

12.32 – Na skupu se obratila predsednica Udruženja obolelih od cistične fibroze Milica Perić, majka dvoje dece obolela od ove bolesti.

– Retke bolesti više nisu nepoznate – rekla je ona i na ličnom primeru objasnila kako je bilo nekada a kako je sada.

12.30 – Orlić: Niko nam ništa neće pokloniti, moramo sami da se borimo za sebe

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas da je Srbija, na teži način, kroz svoja stradanja, shvatila da na ovom svetu nema pravde i da će morati sama da se bori za sebe, kako bi obezbedila napredak i sprečila da joj se ponove stradanja.

12.23 – Vučić: Podržaću SNS na predstojećim izborima, oni su najvažniji

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučići poručio je danas u Šapcu da će na predstojećim vanrednim izborima podržati SNS i zajedno se boriti sa naprednjacima.

12.17 – Proslava je počela intoniranje himne “Bože pravde”.

12.14 – Hiljade građana dočekalo je predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Mnogi nisu mogli ni da uđu u zgradu gde se održava proslava.

12.00 – U hali je već pristigao veliki broj građana.

Na skupu će na poziv lidera stranke Miloša Vučevića govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Narod čeka predsednika Vučića, nisu svi uspeli da uđu u salu, oseća se veliko ushićenje zbog proslave rođendana.

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner