Background adbanner
calendar

Sreda 22. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PORUKA DANA! NE ODUSTAJTE OD SNOVA! Zvezde poručuju da budete hrabri! TAJNA VEZA može postati OZBILJNA! “Maja je sa Stanislavom da bi se OSVETILA Mioni!” Ekskluzivno! Teodora RASKRINKALA Marinkovićevu! (VIDEO) APOKALIPSA ŠIROM SRBIJE! Kiša ne prestaje, ne vidi se prst pred okom! Lopatom skupljaju grad! Vučić se obratio naciji iz Njujorka: NIKADA SE SRBI NISU TAKO UJEDINILI KAO DANAS, Verujem da će naš narod biti ponosan! BLAMANTNO, SVI SE SMEJU! ŠA PROGOVORIO O BIVŠOJ: “Volim malo da preuveličam i da stavim mašnicu” “Čorba ima ZABRANU PRILASKA! Na SUDU smo!” Ekskluzivno! Teodora Bilanović otvorila dušu! (VIDEO) BRUTALNO, GORE MREŽE! JELENA KARLEUŠA:”Gospođo, da li vam je promaklo da vam se sinčić zvani IQ11 liže sa Nanogicom koja je bila uhapšena” “ZABRANIO SAM SVIMA DA ANELI DAJU NARKOTIKE!” Asmin Durdžić ekskluzivno za HypeTV progovorio o HAPŠENJU “Policija je uletela u stan, mislio sam da su došli po mene!” Prekinut meč Novaka Đokovića u Ženevi! FILIP CAR POKAZAO SREDNJI PRST HEJTERIMA: A onda poručio svima da su NESPOSOBNI! Evo šta ih NAJVIŠE BOLI “Janjuš će POBEDITI!” Ekskluzivno! Vivien otkrila ko će osvojiti prvo mesto u rijalitiju! (VIDEO) ŠOKANTNI POTEZ MITROVIĆA! Oglasio se Saša Mirković i poslao JASNU PORUKU! “Borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti”: Vučić se oglasio na Instagramu! VUČIĆ OTKRO ŠTA SU MU REKLI: “Hteli smo da pričamo sa nemcima, ali…” NEMAJU BLAMA! ĆERKA STANISLAVA REAGOVALA NA VRELU AKCIJU U KLOZETU! Stiglo upozorenje i jasna poruka! HYPETV PROGRAM ZA četvrtak 23. maj 2024! Poznata tiktokerka, pevačica i model gost je emisije “Karte na sto”

OVAJ TREND OBIŠAO JE DRUŠTVENE MREŽE: Influenseri i doktori ZARATILI zbog OVOG SAVETA!

Objavio: RHT
20/10/2023 7:30 PM

Rupice na obrazima je još jedan simbol lepote, koji iako nije toliko čest, mnogi ih dovoljno priželjkuju da svakakvim metodama pokušavaju da ih dobiju.

FOTO: Pinterest

Samo oko 20 do 30 odsto svetske populacije ima prirodne jamice, kako navodi “Allure Plastic Surgery”.

A, pošto uvek najviše želimo ono što ne možemo da imamo, influenseri na društvenim mrežama su odlučili da preuzmu stvari u svoje ruke i snimaju načine i trikove kako da ih dobijete, nacrtate ili pak snimaju kako odlaze kod plastičnog hirurga da bi odradili ovakav zahvat.

Međutim, očeli su da kruže snimci u kojima devojke pokazuju kako uz pomoć pomagala ili “sprave za stvaranje rupica na obrazima”, same kod kuće možete ulepšati svoje lice.

Stručnjaci nisu mogli da “prespavaju” ove snimke po “TikToku” i oglasili su se uz upozorenja da bi ove tehnike mogle biti štetne i potencijalno izazvati trajno oštećenje nerava i ožiljke.

“Izrađivač rupica” je alat u obliku trešnje sa zakrivljenom žicom i kuglicama nalik na bisere na krajevima koje štipaju unutrašnju i spoljašnju stranu obraza kako bi stvorile ova šarmantna udubljenja na obrazima.

Jamice su uglavnom nasledne i formiraju se kada se mišić lica podeli na dva dela, prema “Medicine Netu”.

Na “TikToku” ovi snimci dobijaju milionske pregleda, zbog čega se javila briga stručnjaka i lekara. Ovi proizvodi su mnogima dostupni, zbog čega su se veoma brzo oglasili lekari sa upozorenjima da, zbog svog zdravlja ne čine tako nešto, jer će se “trend završiti, ali te jamice i ošećenja će možda ostati zauvek”.

Još jedan lekar rekao je da ljudi koji žele rupice treba da budu oprezni ako se uređaj nosi previše čvrsto ili predugo i da postoji rizik od “blokiranja krvi da teče u komprimovanu oblast na obrazu i može dovesti do odumiranja masnog tkiva”.

Takođe može izazvati tvrdu kvržicu na unutrašnjoj strani obraza ili ostaviti ožiljak na mestu gde su oštećene ćelije kože umrle.

– Kada izvršite pritisak na nerv, imate određeno vreme dok nerv “ne umre”, a onda to ne možete povratite – rekao je dr Alan Mataraso, potpredsednik odbora za razvoj Američkog društva plastičnih hirurga.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner