Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa

Čučković: Otvaranje “Prokopa” značajno za Beograd!

Objavio: RHT
19/10/2023 6:02 AM

Na Dan oslobođenja Beograda, u petak, 20. oktobra otvara se železničke stanica Beograd Centar u Prokopu, koja će biti završena i stavljena putnicima na raspolaganje nakon 50 godina, a gradski menadžer Miroslav Čučković izjavio je danas da su završeni radovi u sklopu pripreme otvaranja, kao i da su rekonstruisane ulice koje prilaze Prokopu: Dragana Mancea, Prokupačka, Zvečanska i Oblakovska.

Foto: Printscreen YouTube

On je za Tanjug rekao da je to veliki dan za Beograd jer se posle nekoliko decenija dobija novo veliko saobraćajno čvorište u glavnom gradu.

‒ Ono će biti za naredni vek, takvog kapaciteta napravljeno i pruženo na raspolaganje svim putnicima koji dolaze sa bilo koje strane sveta, Evrope ili Srbije u Beograd ‒ rekao je Čučković.

Prema njegovim rečima, rekonstrukcija glavnih železničkih pruga je pružila mogućnost da milioni putnika počnu ponovo da koriste železnicu.

‒ Soko voz linija do Novog Sada je pokazala koliko ljudi žele takvu vrstu udobnosti i prevoza i izgradnja nove pruge Subotica i dalje ka Budimpešti koja će biti završena u naredne dve godine, kao i završnica pruge prema Nišu i Solunu će ovo mesto učiniti još frekventnijim za dolaske i odlaske svih putnika ‒ rekao je Čučković.

On je dodao i da je zbog očekivanog povećanog broja putnika, urađena kompletna rekonstrukcija svih ulica koje prilaze čvorištu kod Prokopa, od Oblakovske, Prokupačke preko ulice Dragana Mancea, a urađen je i jedan projekat koji je vezan za budući prilazak sa auto-puta.

‒ S obzirom na to da je naš cilj da imamo visoko kapacitativni prilaz i linije javnog prevoza ovoj ovde tački Prokopu i u skladu sa tim naša je odluka da se i linije gradskog prevoza pojačaju na ovoj deonici. Umesto prve koja je bila početna za Soko voz, sada će biti tri, koje će ići pre svega ka Autokomandi, ka Slaviji i ka Bolnici Dragiša Mišović ‒ rekao je Čučković.

On je podsetio i da je Sekreterijat za privredu Grada Beograda sa Turističkom organizacijom Beograda izgradio veliki i lep Infopult Grada Beograda kao prvu dodirnu tačku svih putnika, gde će dobiti sve informacije.

‒ On se nalazi odmah kod blagajne, a čarobni izgled stanice, ostavimo za petak kada će videti cela Srbija ‒ rekao je Čučković.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner