Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO)

VUČIĆ SE OBRATIO POSLE SASTANKA SA SIJEM “Ponosan sam na Srbiju “

Objavio: RHT
17/10/2023 5:38 PM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio naciji direktno iz Kine

Foto: Printscreen Youtube

Predsednik Aleksandar Vučić, koji predvodi srpsku delegaciju na trećem Forumu za međunarodnu saradnju “Pojas i put”, sastao se u Pekingu sa predsednikom Kine Si Đinpingom. Ranije danas sastao se i sa Vang Huningom, predsedavajućim 14.  

“Razgovarali smo o daljem uspostavljanju avio linija. Izuzetno prijateljski razgovor sa Sijem o svim važnim pitanjima, više nego ranije razgovarali o KiM i onome što Srbija prolazi i primeni dvostrukih standarda, naišli na razumevanje kineskih prijatelja “, rekao je Vučić.

“Što se tiče o pregovorima o spoljnoj trgovini, to je veliki korak za nas, moramo da razišljamo o svojoj deci i budućnosti”, dodao je.

“Imao sam i bitne razgovore sa predsednikom Kenije.Očekujem ga uskoro u poseti našoj zemji, kao i sa predsenikom Indonezije kog sam isto pozvao u posetu”, rekao je.

Foto: Printscreen Instagram

“Video sam predsednika Putina, nismo imali bilateralni susret, kratko smo razgovarali, on je imao važan i dug sastanak sa Sijem”, dodao je Vučić.

 “Od toga živi Srbija, od toga živimo svi. Od toga koliko nam je jaka privreda zavisiće i penzije i sve, prosta računica. A da ne pričamo o ugostiteljskom sektoru koliko će da napreduje, to su ogromne prednosti, velika stvar. Mi smo ovo iskoristili za politiku, sticanje prijatelja u Africi, Aziji.Vesić je imao važne razgovore oko infrastrukture”, rekao je.

“Ta vrednost će na kraju ispasti ne manje od 3,5 milijarde evra. Mi smo u jednoj Kini uspeli da pronađemo finansijera za ovaj put od Beograda do Kikinde, kao i Beograd – Zrenjanin”, dodao je.

“Mislim da je bitno što smo razgovarali o svim bilateralni temama od kkulture do sporta, mi od toga možemo imati samo veliku korist”, rekao je.

” Bitno je da gledamo kako da razvijemo našu zemlju”, istakao je.

“Mi da bismo opstali kao zemlja koja jedina nije u NATO-u u našem okruženju, i koja ni ne izražava želju da bude, moramo da gradimo prijateljstva, da nikoga ne ugrožavamo i da imamo dovoljno snage da sebe sačuvamo”, rekao je predsednik Vučić.

“Predsednik Kine podržava slobodnu, slobodarsku i nezavisnu Srbiju. Oni znaju da su građani Srbije hrabar narod koji uvek drži do svog dostojanstva. Da poštuju druge ali da sami donose odluke o svojoj budućnosti i to je ono što Kina kod nas ceni”, naglasio je Vučić.

” Večeras smo čuli dve pesme iz Srbije kao što su- Tamo daleko i Osam tamburaša”, dodao je.

“Kad imate potrebu da svakoga dana nekoga da napadate, onda imate neki problem”, rekao je Vučić o Kurtiju.

“Sutra imamo mnogo važnih sastanaka i onda se spremamo za veliki susret 20. i 21. oktobra”, dodao je.

“Kurti mi uvek donosi 3-4 papira. On po ceo dan smišlja te trikove jer misli da to može kod njega da prođe, pa kaže da ga vređam. Misli da smo naivni prolaznici kod kojih to može ta prođe- e pa, ne može”, istakao je Vučić.

“Neki nisu danas razmišljali o dijalogu, nego su došli da se bored protiv Srbije. Pokazali su kakvi su”, rekao je.

” Politikom se bavim zbog istorije, zbog onoga što će biti zapisano. Da pređemo prosečne plate i penzije u moje vreme. Ja nemam račune nigde niti sam ih ikad imao. Rad i poštenje moraju da pobede, kao i sad”, odgovorio je Vučić vezano za pitanje o Aleksiću.

“Šta god da uradimo. neće im valjati. Ali, če onda da kupuju stanove. 

” Ponosan sam na to, za mene je ovo važna tema. U poslednjih nekoliko godina dosta smo uložili u naše zdravstvo. Ponosan sam zbog nabavke najnovije opreme. Jeleni žeim dobro zdravlje kao što sam srećan za svako dete kom pokušavamo da pomognemo. Ponosan sam na Srbiju koja ovo može  da izdrži”, rekao je Vučić vezano za Jelena Stojiljković kojoj je odobren spasioni lek.

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner