Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Maja Berović priznala da li joj je Ceca zamerila hvalospeve o JK!? Toni Bjelić otkrio do sada nepoznate detalje razvoda! Ana Rajković priznala šta je uzrok svađe u njihovom domu! PREDSTAVNIK HOLANDIJE HITNO SANKCIONISAN ZBOG IZRAELA?! Novi haos trese Evroviziju, oglasio se i EBU: “Pod istragom je zbog incidenta” HLADAN FRONT DONOSI OLUJU I ZAHLAĐENJE: Evo koji deo će najviše biti na udaru, sutra se očekuje SUNOVRAT! HOROR U O.Š. “RADE KONČAR” U ZEMUNU! Učenik četvrtog razreda potegao nož na druga, šok detalji! ŠA HITNO PREKINUO EMISIJU, A ONDA SKOČIO NA VODITELJKU: Prisutni zanemeli od šoka na koji način se obratio, izgubio kontrolu! SKANDALČINA NA EVROVIZIJI! Tvrdi se da Belgija zbog napada na Izreal nije prošla u FINALE, javni servis hitno prekinuo program POVODOM NOVOG RIJALITIJA NA Hype televiziji, oglasila se Ana Ćurčić! Imaće veoma VAŽNU ULOGU SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO KOLIKI JE NAGRADNI FOND NOVOG RIJALITIJA! A od cifre glavne nagrade će vam se zavrteti u glavi! Uki Q šokirala! ,,Luks i ja smo završili!” STIŽE PRINOVA! Glumica i sportista čekaju prvo dete! ANA RAJKOVIĆ ZABLISTALA! Pred porođaj otkrila: “Mi ne pregovaramo više mi se svađamo” EKSKLUZIVNO! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO NOVI RIJALITI ZA SEPTEMBAR! Kupio poznato imanje u Lisovićima KONAČNO SHVATILA! Pevačica rešila da se promeni: “Skratiću jezik…” RADOVI na Bulevaru despota Stefana! Sav saobraćaj se preusmerava na jednu stranu ulice NJIHOVE SVAĐE NE PRESTAJU! Maja Marinković saterana u ćošak! Ovo su novi detalji sukoba STANIJU UMALO ŠOK DA STREFI?! Asminov potez je potpuno poremetio

SVEČANO OTVOREN AUTO-PUT RUMA-ŠABAC Vučić: Gotovo je neverovatno šta sve radimo, rezultati našeg rada su najveća kazna našim neprijateljima

Objavio: RHT
14/10/2023 12:45 PM
Obraćanje Vučića

Foto: Printscreen tanjug

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je gotovo 50 godina Šabac čekao most, a o auto-putu se pričalo.

– Bezbroj puta se govorilo kako bi Beograd i Novi Sad morali da budu bliže, a niko nikada ništa preduzimao nije. Vaša i naša generacija rešila je da stvari uzme u svoje ruke, obezbedi nove fabrike, 500.000 novih radnih mesta i iz toga uspešno finansira izgradnju auto-puteva po našoj zemlji – kazao je on.

Kaže da se nada da do kraja 2024. može da bude završena brza saobraćajnica do Loznice, a to će doneti nove investitore u Loznicu.

Kaže da je ponosan što će imati o čemu da govori.

– Da se generacijama hvalimo šta smo sve izgeadili, ali to bez vas, građana, ne bismo mogli nikada da uradimo – kazao je on.

Podsetio je da su građani bili uz Srbiji i kroz teške reforme, poplave, koronu, rat u Ukrajini…

– Bez snova, a šta ćemo da ostvarujemo? Ako ne sanjate snove za svoju zemlju, a šta sanjate? Naša Srbija mora da ide napred i da bi išla napred moramo da budemo jedinstveni – pitao je Vučić.

Ističe da moramo da stisnemo zube i da kažemo da ne damo svoje i ne damo na svoj narod.

– Rezultati našeg rada su najveća kazna našim neprijateljima – konstatovao je predsednik.

Razgovor sa medijima

Vučić je istakao da u narednom periodu ima već uređen raspored, a da prva bitna stavka je otvaranje Prokopa na koji se čekao 53 godine.

– 20. oktobra otvara se Prokop, 21. oktobra idem u Šabac, a onda dolazi petorka sa novim stvarima oko Kosova i Metohije. Onda treba da idem za Njujork. Nisu jednostavni dani, ali ima nekih lepih. Što se tiče Prokopa, čekao se 53 godine, i srećan sam što smo mi to uradili! Tu će se izgraditi nove zgrade, prelepo će izgledati, videćete – istakao je Vučić.

On je dodao da slede dodatna ulaganja koja se posebno tiču naroda na jugu i istoku Srbije.

 Ovo je čudesno za Srem i Mačvu, kada se sve završi, oni će biti povezani i na svaki mogući način. Moramo da ulažemo više u jug Srbije i u istok Srbije. Moramo da podižemo standard i tih ljudi, moramo da podižemo plate. Makar u javnom sektoru da podignemo plate ljudima, moramo da pomažemo našem narodu – kaže Vučič.

Predsednik isitče da je za zimsku grejnu sezonu prepremljena dovoljna količina rezervi dizela, benzina i gasa.

– Uvek sa zebnjom čekate zimu, iako smo se dobro pripremili. Imamo zalihe dizela, a sve ide na dizel. Benzina imamo 64 dana rezerve, nikada to nismo imali. Nikada nam nije bilo omogućeno da imamo ovoliku količinu zalihe gasa! U svim ovim uslovima, ratnim svetskim uslovima, mi smo obezbedili sve ovo, i omogućili da Srbija napreduje – kazao je predsednik.

sd

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner