Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLASAJTE U ANKETI! Imena PRVOG VODITELJSKOG PARA su objavljena! Šta mislite? Ko je DRUGI VODITELJSKI PAR, a ko TREĆI najvećeg rijalitija na Balkanu? U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo vreme, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom EKSKLUZIVNO! KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA ZA HYPE pred veliku proslavu svog 32. rođendana! PRAVOSNAŽNO: Velika pobeda Telekoma, Šolak i SBB opet gubitnici! ŠTA MISLITE KO JE TREĆI VODITELJSKI PAR IMANJA? VUČEVIĆ ispred Palate Srbija dočekao predsednika Vlade Republike Gabon SKANDAL NA STADIONU! Navijači sramno izvređali Dejana Stankovića jer ide u Rusiju “NIJE LUNA KRIVA, kriv je NAROD!” Koji Đogani se najviše OBRUKAO u rijalitiju? DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ! Ovnove čeka zanimljivo i intrigantno poznanstvo, a vas? EKSKLUZIVNO HYPE NA LICU MESTA! Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas na sudu! (FOTO) JANJUŠ ZAVRŠIO SA ANELI, ALI ONA NE ODUSTAJE! Planira podstanarski život sa njim nakon izlaska iz rijalitija JOKIĆ RAZOČARAO SRBIJU! Evo šta je rekao o Olimpijskim igrama ZOLA ODBIO MILJANU! Kulićeva se raspala od plakanja, a evo šta je najviše zabolelo! Šta je patrijarh Porfirije poručio predsedniku Vučiću pred odlazak u Njujork: “SABRALI SMO SE DANAS U HRAMU…” HITNO OGLAŠAVANJE ERE OJDANIĆA ZA HYPE: “Upravo ulazim u operacionu salu, nadam se najboljem” TOPIĆEVA ĆERKA OBORILA NACIONALNI REKORD! Srpski atletičari se spremaju za Evropsko prvenstvo

EKSKLUZIVNO! ANĐELA JE NAJVEĆA ŽRTVA RIJALITIJA! Neca se pokajao i stao na njenu stranu! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/10/2023 11:24 AM

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga 6”, poznat kao Neca, nedavno je gostovao u emisiji “Mlin sa Memom” na HYPE televiziji. Tokom intervjua u Smederevu, Neca je otvoreno razgovarao o svojim iskustvima i trenutnim osećanjima.

FOTO: HYPETV ILUSTRACIJA / PRINTSCREEN

Na početku razgovora, postavljeno mu je pitanje kako se oseća nakon napuštanja rijalitija i šta to ima novo u njegovom životu, na to pitanje je odgovorio s velikim entuzijazmom:

-“Odlično se osećam, jedva sam čekao da budem deo ove emisije”. Osećaj slobode uporedio je s golubom koji je napokon odleteo iz zatvorenog kaveza, raširio krila i spreman je za nove izazove. Pohvalio se da je upisao i Fakultet političkih nauka i da je sada student.

Razgovor se takođe dotakao nove sezone rijalitija “Zadruga 7”, a Neca je izrazio svoje viđenje: “Što se nove sezone rijalitija tiče, niko mi nije zanimljiv sem Janjuša i Uroša. Ostali svi kopiraju jedni druge. Potresla me je jedino Bojanina priča.”

Odnos između Ane Ćurčić i Neca je takođe bio tema razgovora, s obzirom na njihovu bliskost. Nas je zanimalo koji je Neca savet podelio Ani:

-“Ani dajem iskren savet da se nikada ne oglašava novinarima zato što novinari jedva čekaju šta će ona da kaže i zato što novinari hoće frku sa Anom. Ana nije zadovoljna medijskim linčem koji sada doživljava. Ne samo Ana već i Anđela Đuričić, one obe su obe doživele taj haos i linč.”

Foto: HYPETV

Neca je izneo svoje mišljenje i o tužbi koju je Anđela Đuričić podnela protiv Zvezdana Slavnića, takođe učesnika rijalitija.

-“Da! To je i ona stvar koja je promenila moje mišljenje o njoj! Mene je zadivilo to što je uspela posle 3 meseca da izađe iz veze sa Zvezdanom. Ona je sa njim u rijalitiju bila totalno mračna, totalno lošeg ponašanja i to sve zbog toga što je bila sa njim u vezi, toksično.”

Neca je takođe izrazio žaljenje što Anđela nije ranije tužila Zvezdana za nasilje i šikaniranje koje je pretrpela u rijalitiju.

Na pitanje o ponašanju Zvezdana izvan kadra, Neca je istakao kako su drugi učesnici rijalitija stvarali pozitivnu sliku o njemu, dok je zapravo bio nasilan i psihički manipulativan.

Ovaj iskren intervju s Necom pružio je uvid u njegova iskustva i mišljenja o dešavanjima unutar i izvan rijalitija “Zadruga”.

Celu emisjiju možete pogledati ispod:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner