Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GALA SLAVLJE! GRUDI NA IZVOLTE, SVE PUCA! Vrela Kaća u zanosnom izdanju (FOTO) SVE JE SPREMNO ZA LUDU ŽURKU! Kaća odrešila kesu! (FOTO) NOVI BLAM! HITNA ODLUKA, PREKRŠAJ! Krofak ostaje bez para!? Niko nije očekivao ovaj potez CITY HYPE: Rijaliti “Imanje” tema broj jedan na Balkanu! Marina Tadić o navodnom bankrotu?! Mimi Oro iznela detalje sukoba sa Majom Marinković! “NE ZANIMA ME ŠTO ME ISMEJAVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA” Haris Džinović otkrio kako podnosi što su njegove izjave predmet šale! HYPETV PROGRAM ZA utorak 21. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “Susret sa Du(š)manom” – Tamara Bojanić! MEGA NIVO! POGLED OD KOG ZASTAJE DAH! Ovde će boravti zvezde, brojimo sitno do početka! (FOTO) SPREMA SE HAOS! Sita Ahmić dala svoj sud o suočavanju Aneli i Asmina, PA OTKRILA ZAŠTO JEDVA ČEKA OVAJ SUSRET! PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR SRBIJU ĆE POGODITI GRAD VELIČINE ORAHA! Prvi na udaru će biti OVAJ GRAD! HTEO DA SE POHVALI PA SE ISPALIO?! Sloba Radanović otkrio da novac od tezgi dobija na ruke! HAOS TEK SLEDI! Miljana i Zola u klinču?! GLASAJTE U ANKETI! Imena PRVOG VODITELJSKOG PARA su objavljena! Šta mislite? Ko je DRUGI VODITELJSKI PAR, a ko TREĆI najvećeg rijalitija na Balkanu? U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo vreme, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom EKSKLUZIVNO! KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA ZA HYPE pred veliku proslavu svog 32. rođendana! PRAVOSNAŽNO: Velika pobeda Telekoma, Šolak i SBB opet gubitnici!

ODUŠEVIO PRATIOCE: FILIP CAR OBJAVIO SLIKU STOMAKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! (FOTO)

Objavio: RHT
12/10/2023 4:22 PM

Trudna Aleksandra Nikolić, odlučila je da nakon raskida sa verenikom i ocem svog deteta, Filipom Carem, spakuje kofere i napusti Beograd.

Foto: Printscreen Instagram/ATAImages

Naime, Aleksandra je otišla u Vrnjačku Banju, gde uživa i odmara, a sada je podelila i fotografiju svog stomaka, koji se već zaokruglio.

Jedva te čekam… Ništa nije važno sem tebe – napisala je Aleks u okviru svoje emotivne objave, međutim, istu fotografiju je podelio i Car, koji, takođe, sa ushićenjem očekuje naslednicu.

Foto: Printscreen Instagram

Čeka se beba – istakao je bivši zadrugar.

Kako prenose domaći mediji, Filip je pristao na sve što je Aleks tražila od njega, samo kako bi se pomirili i nastavili zajednički život, već je dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako uslovila Hrvata da, ako želi da nastave zajednički život, mora doći u Srbiju. Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te nakon burne svađe pokupila se i otišla, ovog put je odlučila da bude mudrija, te sebe i bebu stavi na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove, te odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor. Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi ceo stan. Aleksandra želi da završe sve na vreme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest meseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji – otkriva je izvor blizak Nikolićevoj.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner