Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE VOLIM EGOCENTRIKE, MAMINE I TATINE SINOVE” Marija Ignjatović bez dlake na jeziku i o bivšem dečku! (VIDEO) ANELI I ENA NA IVICI TUČE! Ahmićeva skočila na nju i unela joj se u facu, pljušte skandalozne uvrede i psovke! REKLAMIRA ZLATNI RENDE! Dok Branko Babić uživa sa novom devojkom, Tačkasta Mara ima ŠOK PROBLEME: “Živci i vreme su sve što mi je potrebno” EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Zorica Marković odgovara na POKUŠAJ PROZIVKI Goce Lazarević! Zoka POSTAVILA KOLEGINICU NA SVOJE MESTO! STRAVIČNA ISPOVEST DENIZ DEJM ZA HYPE TV NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Starleta grca u suzama: “Optužena sam za prostituciju” “PSOVAO JE I…” Jezivi detalji devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti MIRKA VASILJEVIĆ U PRETRESU o temama koje nikad nije otvarala! Muž Vujadin, pokojni otac… HYPE TV PROGRAM za SUBOTU, 19. NOVEMBAR! UŽAS U KURŠUMLIJI! Otac uhapšen zbog silovanja maloletne ćerke, devojčica ga sama prijavila SPOMENULA ATINU I PROSTITUCIJU! Kačavenda šokirala informacijama iz spoljnog sveta, u sve umešan i ovaj učesnik ŠTA JE SOFIJA RADILA U TETOVU?! EKSKLUZIVNO! Razotkrivena?! Evo ko ju je urnisao: “ONA JE PSIHOPATA!” (VIDEO) NAŠA PEVAČICA BILA HAPŠENA, A ONDA BIVŠEG OPTUŽILA DA JE MAKRO! Učestovala u rijalitiju, a sada šokirala: “Lagala sam na sudu” ”JAKO SMO SE BORILE, ZNAM DA SE SAD SMEJEŠ” Milica Todorović slomljena zbog smrti, oglasila se potresnim rečima NE PROPUSTITE “MALE STVARI” SA SNEŽANOM DAKIĆ! Specijalni gosti koji će otkriti kako prevazići društvene pritiske u savremenom svetu! DEVOJČICA IZBODENA NOŽEM U OSNOVNOJ ŠKOLI! Užas i strava u Subotici RODITELJI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ U LOŠEM STANJU! Porodica van sebe zbog njene preljube sa Terzom, sestra u šoku: “Majka nam…” SKANDAL! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEŽI IZ RIJALITIJA?! Ne može više da izdrži, njegov prijatelj otkrio tajne detalje

ŠTA ZNAČI AKO VAŠ PAS PRETERANO LAJE Nije bezazleno, ovo treba da znate

Objavio: RHT
11/10/2023 5:43 PM

Promena ponašanja psa koji preterano ili prečesto laje zahteva mnogo rada, vremena, vežbe, upornosti i strpljenja. Prvo pravilo je: obraćajte se psu koji se ovako ponaša mirno i odlučno, ali nikada ne vičite.

Foto: Pinterest

Ako vaš pas laje kada je sam u stanu ili kući, pre nego što ga napustite, pokušajte da ga izmorite. Izvedite ga u dugu šetnju, igrajte se i trčite s njim. Ako ga ostavite kod kuće dok ste odsutni, nađite nekoga da ga prošeta ili se igrajte sa njim najmanje jedan sat tokom vašeg odsustva.

Nabavite igračke koje su pune hrane. Takva aktivnost će ga zabaviti najmanje nekoliko sati. Uzrok prekomernog lajanja može biti i zdravstveni problem. To mogu biti neke bolesti mozga, razni bolovi i slično.

Foto: Pinterest

Obavezno proverite zdravlje vašeg ljubimca kod veterinara ako se lajanje nastavi. Tokom socijalizacije i treninga, nemojte učiti psa da laje na nepoznate zvukove. Budite strpljivi i uporni kada ga učite da ne laje na ljude ili druge životinje.

Ne koristite zaštitne korpe na duži vremenski period ili bilo koje slične uređaje koji drže usta zatvorena. Ovo će ga sprečiti da laje, ali će povećati njegovu frustraciju i lajanje će se samo pojačati kada su mu usta slobodna.

alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner