Background adbanner
calendar

Sreda 12. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOLEVKA CIVILIZACIJE ZATVORENA ZA POSETIOCE! Na Akropolj stavljen katanac, a ovo je glavni razlog! “ON JE UŠAO DA SE PRIDRUŽI NJENIM NEPRIJATELJIMA” Marija Kulić bez DLAKE na jeziku OPLELA po Zoli, pa rekla da je Miljana OPSEDNUTA NJIM! SREĆNE VESTI IZ PORODILIŠTA! Miroslav Raduljica postao otac! Dobio sina i dao mu čuveno srpsko ime! RAZLIKA 30 GODINA OKRUGLO! Isplivala STARA fotka Meline i Harisa sa POČETKA ljubavi, ona bez ijedne KOREKCIJE na licu NEPREPOZNATLJIVA! GOCA ŠAULIĆ PROGOVORILA O POKOJNOM ŠABANU! Pa otkrila: “Ilda nije imala njegovu podršku…” (VIDEO) Lučić: 5G tehnologija od sledeće godine u Srbiji TUGA U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA! Smrtni slučaj zavio porodicu u crno, voditeljeva žena NEUTEŠNA! UKRADENA IKONA SA SVETE GORE VREDNA 82 MILIONA! Lopov iskoristio loše zdravstveno stanje Oca Simeona koji je u bolnici MAJA BEZ BLAMA ISKOPIRALA MIONU NAKON VEZE SA STANISLAVOM! Marinkovićeva ponovo ŠOKIRALA svojim POTEZOM, sprema se HAOS! ANA DABOVIĆ ČEKA DRUGO DETE! Košarkašica je prošle godine rodila ćerku, a sada čeka… ANELI PROLAZI KROZ PAKAO! Nakon RASKIDA sa Janjušem i ODLUKE da abortira Ahmićevoj ovo NE DA mira, MOLI SAMO JEDNO! EKSKLUZIVNO ZA HYPETV – BARBARA BOBAK otkrila da li je Darku Laziću čestitala treće dete! Pa spomenula njihov susret… (VIDEO) MILJANA U SUZAMA OD BEBICE DOBILA KORPU! Kulićeva otišla kod BIVŠEG nakon SKANDALA sa Zolom, pa se JADALA njegovoj devojci! “OTAC ME JE VODIO NA ANIMIR DAME” Skandalozna IZJAVA sina Zlate Petrović, Jovan još jednom uspeo da ŠOKIRA JAVNOST! OPRA VINFRI HITNO HOSPITALIZOVANA OTKRIVAMO SVE PIKANTERIJE! Hypetv za petama Tei Tairović i njenom dečku! (VIDEO)

Karleuša odgovorila Ceci na sudu:”Ja sam se kroz život borila sama a ne uz pomoć ubica i kriminalaca. Ruke su ti krvave Svetlana” (VIDEO)

Objavio: RHT
10/10/2023 11:59 AM

Jelena Karleuša objavila je na društvenoj mreži Iks snimak suđenja sa svojom ljutom rivalkom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Foto: Printscreen / Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša krišom je snimala medijaciju koja se održala sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

– Grobovi žuljaju i to pošten čovek neće da prećuti, a na onoj strani je puno grobova – rekla je Jelena.

– Upravo jedan grob sedi preko puta s naočarima – rekla je Ceca Ražnatović.

Foto: M. M./ATAImages

– Upravo mi je rekla da sam grob s naočarima. Je l’ vi to dopuštate u Vašoj sudnici? ‘Ajde sada unesite to u zapisnik, i da vam avokat preti da nećete dobro proći – obratila se Jelena sudiji. 

– Mnogi su pali na ispitu koji su pokušali da vas pomire – rekla je sudija.

– Da li sam ja grob sa naočarima? Oni koju su pokušali da nas pomire nisu dobro prošli, ali to niste dobro čuli? – nastavila je ona.

– Sudija je l’ moguće da ona galami u Vašoj sudnici? – dodala je Ceca. 

– Ja ove romske manire nemam, mogu i ja nisko kad me vređa – rekla je Jelena.

– Ovo je ludilo, ovo je bezobrazluk – rekla je Ceca.

– Ja se ceo život borim – rekla je sudija.

– Isto kao i ja, ali bez kriminalaca i ubica – rekla je Jelena.

Foto: ATAImages

– Jeste, moći ćemo da ih nabrajamo, Jelena. Imaš amneziju – rekla je Ceca.

– Kad bi tebi krenuli da nabrajamo ratne zločince i ubice – rekla je Jelena.

– Ajde, nabroj, pa ćeš dobiti na sudu tužbu – rekla je Ceca.

– A tvoje da nabrojimo? – dodala je Ražnatovićeva.

– Ajde, nabroj. Arkan, Legija, Dušan Spasojević – rekla je Jelena.

– Sram te bilo svake izgovorene reči – rekla je Ceca.

– I ja nisam nosila nanogicu, nisam zatvorska buva – rekla je Jelena.

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner