Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

“Mnogo je pogrešila” KOMŠINICA RASKRINKALA DARU BUBAMARU: “S njenim bratom sam dogovorila zamenu stana, a ona ga je prodala”

Objavio: RHT
07/10/2023 5:17 PM

Pevačica Dara Bubamara odrasla je u Novom Sadu, a stan u kome je živela prodat je pre nekoliko godina.

Foto: ATAImages

Sada je vrata svog doma otvorila Darina nekadašnja prva komšinica Jovanka.

Kada sam se doselila ona je imala samo tri meseca. Znam je i kao bebu i kad je plakala i kad je pevala i bila je slatko dete kad je bila mala, e kasnije mi se nije više dopadala – kaže iskreno Jovanka.

Koliko su bili bliski komšinica je dočarala pričom o Radinom oblačenju i tome da je dolazila da je pita kako izgleda.

Kada je stanovala ovde i kada je počela tu karijeru, puno puta je volela da pita kada nešto treba da obuče i ja joj kažem: “Rado, pa prošli put si bila u tome”, a ona kaže: “Jao, kako ste zapamtili”. Nije baš da je pitala za modne savete, ali htela je da razgovara – kaže Jovanka.

Komšinica se seća i njenih prvih zarada, ali i toga da je umela roditeljima da daje novac.

– Umela je ona i roditeljima da pomogne. To sam primetila puno puta. Jedne godine su bili na moru u Petrovcu, nju nije mrzelo da dođe, bili su na plaži, ona je došla i ostavili im na recepciji da oni ne bi imali problema. Umela je da im pomogne – priseća se Jovanka u emisiji “Metar mog sela”.

Foto: Printscreen Youtube

Darini roditelji su preminuli, ali ostala su veoma lepa sećanja na njih u komšiluku.

– Mama joj je bila divna, radila je u bolnici kao servirka. Bila sam u bolnici pet dana i videla sam da je toliko poštuju , toliko vole… I kada je bila bolesna to osoblje je toliko obilazilo. Stvarno je njena mama bila divna. Ne kažem ništa ni za oca, ali mama je bila posebno – prisetila se komšinica Jovanka.

Iskreno je govorila i o tome koliko je Dari majka pomogla u životu, kao i da se probije u poslu.

Mama joj je bila najveća podrška i to toliko da prvu kasetu kada je simila nije joj uspela, nije je mogla prodati i Milica je išla od vrata do vrata da moli nekoga da kupi tu kasetu da bi isplatila onog Radulovića ili kako se prezivao – kaže Jovanka i nastavlja:

Mama kada je umrla, opremila je kao kraljicu, stvarno je ona sve snosila i opremila, ne može se zameriti ništa.

Foto: ATA Images

Kada je majka preminula pevačica nije živela u tom stanu.

– Ona već nije bila tu tada, mada u prirodi sam primetila da oca više voli. Verujem kada je i otac umro da joj je bilo još teže, jer kada je tata bio onda je on još uvek tešio – priča komšinica.

U jednom trenutku Jovanka je sa Darinim bratom imala dogovor i oko zamene stana, ali kaže da je Dara tada inenadila.

Za stan me iznenadila jako. Ja znam da je njena mama govorila da će stan ostati Zoranu, njenom sinu, i ja sam pitala da zamenim stan sa njima zato što je na trećem spratu, dole je ipak, a ja starija, međutim, kada sam čula da je Zoran prodao stan, ja njega pitam kada sam ga videla: “Zorane, što si prodao stan, znaš da smo se dogovarali?”, kaže: “Bila je ostavinska rasprava, Rada je rekla da ćemo stan prodati i podeliti, a ja nisam hteo da se mešam”. Rekoh: “To ti je pametno što se nisi mešao”, samo me iznenadilo da je ona prva rekla da će prodati, šta ima da prodaje koliko ima, ali eto – kaže začuđeno Jovanka.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je Dara odrastala u njenom životu je bilo i simpatija, onda i ozbiljnijih ljubavi, pa i brakova. Jovanka je i u to upućena.

 Kako da ne, sećam se Milana, sećam se ja i Lakija. Ovaj što ima sina sa njim, on mi se jako dopadao, pored Milice, mame, on je nju…. On je nju na rukama nosio kada se razbolela – kaže Jovanka koja Darinog sina nije viđala toliko često u njihovom komšiluku.

Pravo da kažem ja sam ga na početku viđala, dva puta u životu, a videla sam ga više u Futogu, jer sam ja iz Futoga, a sad zadnjih godina ga nisam viđala, samo dok je bio manji.

Komšinica je ponovo istakla koliko joj se dopao Milan Kesić s kojim je Dara bila u braku.

 Tu je mnogo pogrešila, mogla je imati lep brak i lepu dovoljnu karijeru, nije morala biti najpopularnija, ali ona je htela tako – kaže Jovanka.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner