Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2024! Škorpije su nesigurne, Ovan je bez kontrole, a vi? PEVAČICA NAPADNUTA, PA NAPRAVILA HAOS! Potukla se na sred ulice kako bi sačuvala pasoš i dokumenta ON IM JE NAJVEĆI TRN U OKU! Novi napad islamističke Slobodne Bosne: “SAMO DA OPOZICIJA SMENI VUČIĆA I BIĆE NAM LAKŠE” PEVAČ STIGAO U URGENTNI CENTAR?! Evo šta se tačno dešava i sa kim je… Vremenska prognoza za 13. maj! Postepeno razvedravanje, vetar, a u toku noći kiša! SPREMA OSVETU?! Sita ljuta i besna na Asmina, pa mu poručila da će sve izneti o njemu o čemu je do sada ćutala NAPADNUT POZNATI GLUMAC! Hitno prevezen na kliniku sa teškim povredama oka DRAMA I HAOS SE NASTAVLJA! Janjuš i Aneli ponovo ratuju! Ahmićeva kuka na sav glas “Smradu jedan, obrukao si me jer si ljubomoran na Asmina” “PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME

Ana otkrila da neće biti koncerta u Areni, pa najavila koncert na Ušću!

Objavio: RHT
06/10/2023 2:32 PM

Ana Nikolić je poznata po svojim urnebesnim izjavama, a najnovija nije izuzetak.

Foto: ATAImages

Naime, Nikolićeva je objasnila za šta košristi votku, kao i kada će održati koncert i gde.

Ana je sinoć bila gost na rođendanskom slavlju frizera Stevana Radivojevića i tom prilikom dala je izjavu za emisiju Ekskluzivno u kojoj je objasnila otkazivanje koncerta u “Štark Areni”:

– Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti… Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ”Klinika”… od tada je sve bilo nešto usput, slabo… što bi pokojna Marina rekla ”seci uši, krpi dupe”! Evo ja sada posle noćnog provoda idem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru – rekla je pevačica.

Foto: ATAImages

Alkohol se stalno vezuje za Anu, a ona je sada objasnila za šta joj je potrebna votka koju je nedavno kupovala u ogromnim količinama kada je snimljena u jednom marketu:

– Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa… u šest sati ujutru, ja bosa… To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu ”Ana pije”, pa ne pije, samo steriliše noge… šta da radim – kazala je kroz osmeh Ana.

Pevačica se osvrnula i na uspeh Aleksandre Prijović, pa se dotakla i Milice Pavlović sa kojom je bila u ”sukobu” zbog pesme ”Provereno”!

– Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što s etiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči – dodala je ona.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner