Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STIŽE OGROMNO NEVREME U SRBIJU! Pljuskovi s grmljavinom, ovi delovi su na udaru, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje! Početak rijalitija “IMANJE” krije POSEBNU SIMBOLIKU! Počinje 7.SEPTEMBRA, a evo zašto je baš TAJ DATUM važan! MAJA UCENJUJE STANISLAVA! Mislile da kamere ne snimaju, uputila mu poslednje upozorenje, Krofak pobesneo! (VIDEO) PREDSEDNIK SE PROVOZAO BEOGRADOM! Natpis na automobilu sve nasmejao, Vučić poručio: “”Ne iskradam se ja da vozim, nego…” “U USTIMA JE SAKRIO DVA ŽILETA! KADA JE SUDIJA DONELA PRESUDU PREREZAO JE SEBI VRAT!” Stravična ispovest Bakija B3 iz zatvora POSLE AKCIJE U RIJALITIJU PRAVO U DUBAI: Baki B3 urnisao rijaliti učesnice “Njih dvojica, trojica na smenu!” (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! Otkrivamo PRVI VODITELJSKI DUO rijalitija “IMANJE”: Najveći rijaliti projekat IKADA, u Hype produkciji, vodiće DRAGOJEVIĆ i CELZIJUS STANISLAV NASRNUO NA UROŠA: Zaleteo se na njega kao zver, Marinkovićeva skočila, sledi DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO) JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Pevačica nije mogla više da izdrži, otkriven identitet zlostavljača! STRAVIČNA BORBA SA NARKOMANIJOM! Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Baki B3 progovorio o DETALJIMA! Evo GDE je Anabela UHVAĆENA nakon Markovog POVRATKA KUĆI iz tužilaštva! Hype paparazzo KIJA KOCKAR ODLUČILA DA PRIZNA ISTINU O SVOM POLU! Rijaliti učesnica GODINAMA KRILA detalje svoje seksualnosti “Ja se ne osećam kao žena…” MILJANA SE UDAJE ZA ZOLU?! Raskrinkan njihov TAJNI PLAN, oglasila se Marija i potvrdila sve, više ne mogu ništa da sakriju! HYPETV PROGRAM za nedelju 19. maj 2024! U emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” – influenserka Anastasija Grujić! “OTIŠLA JE SA DRUGIM, ŠTETA” Haris grca u suzama u kafani nakon razvoda sa Melinom, procurio šokantan snimak! (VIDEO) U BUDVI UHVAĆENA AJKULA TEŠKA 200 KILOGRAMA: Šok scena, druga preko tri metra! (FOTO)

“Hoću da budem sudija”, Kija Kockar nakon prvog dana na fakultetu otkrila svoje ambicije

Objavio: RHT
03/10/2023 2:02 PM

Kristina Kija Kockar, voditeljka emisije “Pre večere” na televiziji Informer, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, a juče joj je bio prvi dan na studijama, te je priznala kako je proteklo upoznavanje sa kolegama i profesorima.

Foto: printscreen

Kristina osim zvanja pevačice i voditeljke, u svoju biografiju upisuje i novi status studenta, a ubuduće možda i pravnika, ali i profesora.

Za srećan i uspešan početak na njenu adresu stiglo je i cveće, ali kako Kija kaže, pošiljalac nije napisao svoje ime, te je tako ostavila prostora da se nagađa da li je u pitanju tajni obožavalac, prijatelj ili ipak član porodice.

Ona je nakon toga ispričala i kako je protekoa njen prvi dan na fakultetnu:

– Pa imali smo obraćanje dekana, ministarke prosvete i ministarke pravde. Najlepši deo je bio hor Obilić, koji je prvo izveo himnu Republike Srbije, himnu fakulteta i još dve prelepe pesme koje su bile u pratnji harmonike. Nisam očekivala da će toliko studenata doći jer nije obavezno ali čak 300 njih je stajalo van amfiteatra. Sutra imam počinju predavanja, i to dva u jednom danu. Iskreno baš se lepo osećam i jedva čekam da krenu predavanja, a ispita me je naravno strah, ali to je u januaru – kazala je Kija. 

Foto: HYPETV

Na pitanje kako su reagovali ostali studenti kada su je videli rekla je:                                                                                    
– Pa viđali su me na pripremi još u maju i upoznala sam dosta njih. Neki su isto brucoši, drugi su već ostale godine. I zaista su do sada mi uvek izlazili u susret i sa savetima, skriptama i da mogu da uvek računam na njih oko pomoći, to govorim za ove sa druge, treće…

Kako kaže prvog dana je sve prošlo kao po loju, a Kija nam je otkrila i da li se neko ohrabrio da joj se udvara već prvi dan, što je nju slatko nasmejalo.                                                                    

– Ne (smeh)! Ne treba mi dečko, ali svakako što više prijatelja sa fakulteta. Oni su mlađi od mene i prija mi njihova energija. 

Naposletku smo Kiju pitali i kakve ambicije ima i da li sebe u budućnosti zamišlja kao pravnika i zapravo šta želi od fakultetske diplome.

– Pa ambicije su prvo da slušam predavanja, pa da položim ispite (smeh). Kao pravnika ne, ali kao advokata, sudiju, tužioca – da. Razlikuje se. A možda najviše kao profesora. Ali to je baš daleko i korak po korak. Svakako mogu sad sa svojim prethodnim fakultetom da budem profesor u srednjoj školi recimo. Ali sto se tiče prava, jednog dana, profesor krivičnog prava – kazala je ona. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner