Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SME DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i ćerkinom ABORTUSU: “Pila je lekove koje nije smela!” (VIDEO) “JOJ DA SAM MALO STARIJI…” Lepa Lukić ne krije da joj se UDVARAJU! Opela po ženama koje rade plastične operacije: “KAD RAŠČEPI USTA…” EVO ŠTA OČEKUJE TURISTE IZ SRBIJE! Od 1. jula novine na crnogorskom primorju! Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” ZNAK DA ON NE UŽIVA SA VAMA U KREVETU! Dobro obratite pažnju, ovo može da ukazuje na neverstvo! STIŽE ŽESTOKO NEVREME! Uživajte još danas, EVO KADA NAS OČEKUJU PROMENE! STIŽU DOBRE VESTI! Evo u čiju korist se okreću stvari! Škorpije popularnije nego ikada, jarčeve očekuju turbulencije, a vas? INTERESUJE NAS SAMO VOLJA SRPSKOG NARODA: Predsednik Vučić: Iskoristiće najmanji incident STRAŠNA TRAGEDIJA Preminuo saigrač Zvezdinog fudbalera (27) POLICIJA HITNO IDE NA VRATA MATORINE KUĆE?! Neviđena porodična drama, Anita umešana u sve! DIJETA SA OVOM NAMIRNICOM NEVEROVATNO TOPI KILOGRAME! OTEČENA OD PLAKANJA! Maja lije suze zbog Stanislava i Mione: Krofak ni ne sluti kakav pakao mu je spremila, saopštiće mu javno OVO JE DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Procenjuje se na vrednost od 50 miliona evra, ima i balksku dvoranu i čak 235 prozora! (FOTO) ŠOK! EMA RADUJKO NA BINI ZAJAHALA BIKA: Pevačica se obukla kao kaubojka, podigao joj se minić, prisutni podivljali!

“DOBIO SAM INFORMACIJE IZ STEJT DEPARTMENTA” Grenel: Kirbi je pogrešio o srpskoj vojsci, nije koristio najnovije informacije

Objavio: RHT
03/10/2023 11:37 AM

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel objavio je danas da, na osnovu informacija koje je dobio iz Stejt departmenta, koordinator za strateške komunikacije u Savetu za nacionalnu bezbednost SAD Džon Kirbi nije koristio najnovije informacije o broju pripadnika srpskih snaga na administrativnoj liniji sa KiM i da je pogrešno rekao da je došlo do “nagomilanja” snaga u trenutku kada je u toku bilo njihovo povlačenje.

Foto: Screenshot Youtube

“Karijerna službenica Stejt departmenta mi je rekla da Kirbi nije koristio najnovije informacije o broju srpskih trupa na granici kada je pogrešno rekao da je došlo do “nagomilavanja” snaga u trenutku kada je u toku bilo njihovo povlačenje”, napisao je Grenel na društvenoj mreži X (Tviter).

Kako je naveo, ta službenica je dodala da su stručnjaci za Balkan u Stejt departmentu pokušali da pronađu kolege iz Saveta za nacionalnu bezbednost koji su dovoljno zainteresovani da odvoje vreme i u potpunosti razumeju detalje.

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner