Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO) TAMARA ĐURIĆ OPERISANA! Starleta se već mesec dana nalazi u stanu, ne izlazi nigde, a evo šta joj se desilo! STANISLAV ISKORISTIO MAJU ZA ODNOSE, VRAĆA SE NA KRAJU MIONI? Marinkovićeva van sebe, obratila se hitno OCU! UBIJEN KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA: Tragedija i horor na predizbornom skupu: Dvoje ranjeno, a među žrtvama 4 osobe! ŠOK! DALILA I DEJAN SE POMIRILI?! Evo šta ih je ponovo spojilo, biće zajedno! “ZOVITE ASMINA! NEMAMO ŠTA DA JEDEMO!” Durdžićevo ŠOK gostovanje napravilo HAOS! Izneo SVE DETALJE veze sa Aneli Ahmić “Stalno me je BLAMIRALA!” ODZVANJAJU UROŠEVI JAUCI I KUKNJAVA: Stanić ne može da se smiri, sve javno priznao pred kamerama, a onda krenuo da se guši u suzama Anastasija Grujić: Sa bivšima sam u dobrim odnosima. Laž je da sam bila sa Nućijem! ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! U emisiji “Male stvari” Snežane Dakić – gost alergolog, pulmolog i imunolog otkriva sve o faktoru sreće! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon venčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO) ESTRADNA RACIJA: razvodi poznatih o kojima se najviše pričalo! Otkrivamo razloge krahova njihovih ljubavi!

FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR ZA SVE ZNAKOVE: Ovnove čeka uspeh, Lavovi bi trebalo da rizikuju, a Ribe imaju veliku šansu za dobitak!

Objavio: RHT
28/09/2023 10:54 AM

Evo šta oktobarski horoskop predviđa za svaki znak kada je reč o finansijskoj situaciji. 

Ovan

Vaša energija i ambicije biće na vrhuncu ovog meseca, što će vam pomoći da postignete finansijski uspeh. Ovo je vreme da razmislite o investicijama ili pokretanju sopstvenog posla.

Foto: Printscreen Youtube

Bik

Finansijska stabilnost je vaš prioritet, ali nemojte biti previše oprezni. Razmislite o ulaganju u nekretnine ili dugoročnim ulaganjima koja će vam osigurati prosperitet.

Blizanci

Vaša kreativnost može vam pomoći da pronađete nove izvore prihoda. Razmislite o poslovima sa skraćenim radnim vremenom ili hobijima koji bi mogli postati unosni.

Rak

Budite pažljivi sa svojim troškovima i razmišljate o planu štednje. Ovo je dobar trenutak da pregledate svoj budžet i identifikujete nepotrebne troškove.

Lav

Hrabrost će vam pomoći da rizikujete u finansijskim oblastima. Razmislite o ulaganju u visokorizične opcije koje bi mogle doneti velike nagrade.

Devica

Detaljno planiranje će biti ključ za vaš finansijski uspeh. Ispitajte svoje finansije i identifikujte načine da uštedite ili povećate prihod.

Foto: Printscreen Youtube

Vaga

Odnosi sa drugima mogu vam doneti finansijske prilike. Razmislite o partnerstvu ili saradnji sa prijateljima koji dele vaša interesovanja.

Škorpija

Vaša strast i odlučnost će vas gurnuti ka finansijskom uspehu. Razmislite o ulaganju u nešto što vas ispunjava i motiviše.

Strelac

Budite oprezni sa troškovima i razmišljajte o dugoročnom planiranju. Ovo je vreme za stvaranje stabilne finansijske osnove.

Jarac

Vaša upornost će vam pomoći da ostvarite svoje finansijske ciljeve. Postavite jasne planove i radite na njima postepeno.

Foto: Printscreen Youtube

Vodolija

Kreativnost i inovativnost mogu vam doneti finansijski uspeh. Razmislite o razvoju novih ideja ili tehnoloških rešenja.

Ribe

Ovo je vreme da pratite svoju intuiciju i donosite finansijske odluke slušajući svoj unutrašnji glas. Vreme je za promene!

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner