Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANAS BEZ STRUJE U NEKIM DELVIMA BEOGRADA, NOVOG SADA I BELE CRKVE! Planirana su i isključenja vode, ovo je detaljan spisak, a evo gde će biti postavljene cisterne sa vodom! PRAVOSLAVCI DANAS SLAVE SVETOG ANDREJA STRATILATA! Ukoliko mu se obratite iskreno i čista srca, molitve će biti uslišene, a evo koji su običaji i verovanja! NA HORGOŠU I BATROVCIMA SE ČEKA 3 SATA! AMSS UPOZORAVA NA OVO! Evo kakva je situacija na drugim graničnim prelazima! VRELI SEPTEMBAR JE STIGAO! SUNČANO I TOPLO! Evo koje nas temperature očekuju i kada nam stiže nevreme! (FOTO) HOROSKOP ZA NEDELJU, 01. SEPTEMBAR! Evo šta će Ribe spasiti, Škorpijama jedan znak pravi ogromne poslovne probleme DESINGERICU SPOPALA STARIJA ŽENA I TRAŽILA DA JE LJUBI! Nastao opšti haos, a ono što je uradila nakon toga, šokiralo je čak i repera! (VIDEO) PROCURILE ŠOK FOTKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA IZ PROŠLOSTI: Evo kako je nekada izgleda, niko ga ne prepoznao! (FOTO) ASMIN SE HITNO OGLASIO! Nije mogao da veruje šta Stanija radi dok on spava, objavio i fotku kao dokaz! BRANKO KOCKICA SE KRSTIO U 79. GODINI! Vladika Georgije obavio svečani čin “VIDEO SAM GA PRE DVA MESECA” Konobar iz kraja Bore Čorbe progovorio o njemu i otkrio do sada nepoznate detalje! MAJA RASKRINKALA ANELI DO SRŽI! Nikad brutalnije oplela po njoj i najavila RAT! VRELE FOTKE ANE IVANOVIĆ U BIKINIJU! Skinula se i pokazala atribute, komentari samo pljušte, ovo niko nije očekivao (FOTO) OVE DVE NAMIRNICE TREBA JESTI AKO VAM PADNE PRITISAK! Doktorka otkriva kada je stanje rizično SRCEPARAJUĆA OBJAVA JANJUŠEVOG BRATA! Potpuno slomljen, njegove reči kidaju dušu “MOĆAN, USPEŠAN, POSEDUJE OGROMNO BOGATSTVO” Novi detalji o dečku Meline Džinović zbog kog se preselila na Azurnu obalu NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo koliko zapravo godina ima Aneli Ahmić

UČESNICU ELITE ZADESILA TRAGIČNA SMRT: Unuk joj nastradao u 20. godini, gušila se u suzama

Objavio: RHT
22/09/2023 7:50 PM

Vesna je ispričala cimerki svoju tešku životnu priču i otkrila da je proživela strašan gubitak.

FOTO: Printscreen

Takmičarka rijalitija ,,Elita” Vesna Ćuruvija nedavno je podelila najtragičniju priču o porodičnom bolu, zbog kog je plakala cela Srbija. 

Vesna je ispričala cimerki svoju tešku životnu priču i otkrila da je proživela strašan gubitak.

Naime, Vesna je sa 23 godine rodila ćerku, kojoj je dala ime Marija. Marija se udala posle srednje škole, a kasnije dobila sina Jovana. Vesna je želela nakon toga da prekine svoju priču i Miljani drugom prilikom otkrije detalje, ali je Kulićeva bila uporna da odmah sazna šta se desilo. 

– Imam ćerku Mariju, nju sam rodila u 23. na trećoj godini fakulteta. Ona se udala, rodila Jovana… Imala je jednog sina koji je poginuo. Ne bih volela oko to ga da se priča, ali ja ću pričati. Godinu dana je. Ja nju jednu imam, neka je živa i zdrava. U 20 godinama je poginuo. Tako da, gore od goreg ima. Sve što te snađe u životu… – ispričala je Vesna. 

alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner