Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR! HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO)

OPLJAČKANA INFLUENSERKA UKI Q: Lopovi upali kroz PROZOR, prevrnuli ceo stan, odneli skupocene stvari i vrtoglavu SUMU NOVCA! (FOTO)

Objavio: RHT
22/09/2023 10:40 AM

Naša popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a kroz godine je bila u centru pažnje zbog raznih skandala i često je bila izložena negativnim komentarima.

Foto: Printscreen Instagram

Una je poznata po tome što dosta svog privatnog života deli na društvenim mrežama zbog čega je njeni pratioce jako vole i prate svaki njen korak.

Međutim, jutros je šokirala sve svoje pratioce kada je na svom Instagram storiju otkrila da su lopovi upali u njen stan kroz prozor. Dodatno je podelila šokantne fotografije i video-snimke, prikazujući sve detalje tog incidenta.

Danas između 14-20 časova mi je opljačkan stan, ušli su kroz prozor koji su obili i upali sa merdevinama. Vodite računa, ne znam šta bih vam rekla – napisala je Una, a onda podelila još detalja.

Naime, Una je prvo uslikala merdevine koje su ostala pored njenog prozora, a onda i obijen prozor kroz koji su ušli. Nakon toga je usnimila stan koji se ceo bio prevrnut, garderoba je bila pobacana na sve strane, ormani su bili otvoreni i demolirani.

Sinoć sam sve sredila… Hvala. Naći ću vas da složite sve pod konac – našalila se influenserka.

Influenserka je nakon toga pokazala da joj lopovi iz stana nisu odneli ništa od tehnologije koju je imala u stanu, već iskuljučivo nakit, novac i firmirane torbe.

Foto: Printscreen Instagram

Draga moja kidnaponava torbice, suza suzu stuže. Nismo se dugo družile (ni nedelju dana) ali znaj da mislim na tebe svakog trenutka. Uvek si bila tu za mene da mi čuvaš blago (lovu) na kraju oteli su mi i tebe i blago ali ti si jedina bitna (j*bem mu mater značilom mi bi onih 700 evra ali ok). Nedostajaćeš mi kao zračak svetlosti u tami, čuvaj se i budi na bezbednom. Zauvek. Tvoja Una – napisala je ona uz stari snimak torbe koja joj je ukradena.

Una je takođe objasnila da uskoro treba da putuje zbog čega je i podigla novac i ostavila ga u stanu, ali su ga lopovi pronašli i odneli.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner