Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli Hype televizija ispred tužilaštva, gde se trenutno vrši saslušanje Marka Miljkovića! Marko Miljković sa lisicama na rukama doveden na saslušanje! Una Čolić napustila Srbiju i nije sama – Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar ŠOK ! MARKO MILJKOVIĆ SA LISICAMA NA RUKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE! FILIP CAR STIGAO U BEOGRAD! Konačno u zagrljaju svoje mezimice PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Na svet donela četvrto dete SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Svi se urotili protiv Miljane Kulić, pa joj udarili na najbolniju tačku, na sina i Zolu! ZEMLJOTRES POGODIO KOSOVO I METOHIJU!Potres se najviše osetio u jednoj od najvećih srpskih svetinja PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije

Didi Džej se pojavila na događaju u Njujorku: Evo kako je ZAPRAVO predstavljaju u Americi!

Objavio: RHT
19/09/2023 10:51 PM

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej za sebe kaže da je svetska zvezda.

Foto: Printscreen Instagram

Na jednom sajtu na kom se objavljuju fotografije javnih ličnosti osvanule i fotografije Didi Džej uz sledeći opis.

– Didi J, sprpska pop zvezda, blista u plavom kombinezonu dok napušta jednu zabavu u Njujorku.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Didi je u svojim intervjuima isticala da je ona najpoznatija pevačica u svetu sa ovih prostora.

Sa 3-4 godine sam počela da slušam Madonu i Britni Spirs, lepila sam njihove sličice i oblačila sam se kao one, uzimala sam maminu šminku i štikle, pevala sam njihove pesme i maštala da jednog dana budem kao njih dve. Mama mi je uvek govorila da to nije moguće jer sam ja iz jedne male zemlje i engleski mi nije maternji jezik ali ja sam nekako verovala u sebi i znala sam da sam rođena da budem svetska zvezda. Pre pet godina sam upoznala neke ljude iz Amerike koji su mi ponudili saradnju, ja nisam mogla da verujem da su toliko oduševljeni sa mnom, rekli su mi da sam jako talentovana i da sam super proizvod.“

Ja sam veća zvezda u Americi nego ovde, pojavila sam se na Gremiju, moje slike su svuda, mnogo sam se probila i tek planiram. U Srbiji me ismejavaju, okreću moje izjave, to je moj najveći problem ovde, što ljudi šta god da kažem izvrću i ismejavaju me. Kako neko može da kaže da sam ja popularnija od Đokovića, niti sebe upoređujem sa njim. Ja bih samo volela da se moje izjave prenose kako treba – rekla je Didi Džej svojevremeno.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner