Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OPREZ! KREĆU ŽIVOTNE PROMENE! Dnevni horoskop za 21. maj! Nekome je život med i mleko, neke čeka pakao! HAOS U CRKVENICI, CAR DONEO ŽIVOTNU ODLUKU! Aleksandra kada sazna, neće moći da dođe sebi od šoka (FOTO) GLUMICA DOŽIVELA TEŠKU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju! ĐAJIĆ: Dajemo otvorenu podršku listi Aleksandra Vučića na beogradskim izborima! Organizovaće se koncert krajiške muzike u Busijama POMAMA ZA RIJALITIJIMA! Hrvatski RTL najavio šou “Farma” i borbu za 50.000 eura TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU KEJT MIDLTON! Italijanski mediji otkrili: Operisali je doktori koji su lečili papu Franju PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA LUNE I MARKA NAKON INCIDENTA! (FOTO) TRADICIJA SE NASTAVLJA! Legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan! VUČIĆ PORUČIO IZ NJUJORKA: “Boriću se svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje” ISMEVAJU GA ZBOG RAZVODA, A ON IM SADA ZAPUŠIO USTA! Haris Džinović nikad suroviji

NISMO SAMI! POTVRĐENO! Prikazana fosilizovana tela vanzemaljaca (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
14/09/2023 5:30 PM

Poslanici meksičkog Kongresa tokom vanredne sednice parlamenta upoznati su sa otkrićima do kojih je došao meksički novinar i dugogodišnji NLO entuzijasta Haim Mosan o navodnom postojanju vanzemaljaca.

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Meksički poslanici su tokom sednice u utorak čuli od Mosana da ljudi nisu sami u univerzumu, a pokazani su im i navodni ostaci vanzemaljaca. Mosan je pokazao dva mala tela u kutijama koja imaju po tri prsta na rukama i izdužene glave.

Novinar je rekao da su tela pronađena u Peruu u blizini grada Naska 2017. godine i da su stara oko 1.000 godina na osnovu analize koju je sproveo meksički Nacionalni autonomni univerzitet.

Mosan je rekao da je to prvi put da su takvi dokazi predstavljeni. Novinar tvrdi da tela koja je pokazao nisu u srodstvu ni sa jednom vrstom na Zemlji i da su sve mogućnosti otvorene da to istraže naučne institucije.

Foto: Daniel Cardenas / AFP / Profimedia

“Ovi primerci nisu deo evolucije našeg sveta. Pronađeni su fosilizovani u rudniku dijatomejske zemlje”, rekao je on i dodao da je uzorke analiziralo Nacionalni autonomni univerzitet Meksika (UNAM), a naučnici koji su uspeli da dobiju uzorke DNK primenili su radiokarbonsko testiranje kako bi odredili njihovu starost.

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

“Nismo sami u golemom svemiru, moramo prihvatiti ovu stvarnost”, rekao je novinar koji je tvrdio da javnost ima pravo da uči o neljudskim bićima i tehnologijama.

Direktor naučnog Instituta za zdravlje meksičke mornarice Hose de Hesus Zalce Benitez rekao je, da na osnovu DNK analiza i X zraka, kao i 3-D rekonstrukcije, može da kaže da ta dva tela nisu ni u kakvoj vezi sa ljudskim bićima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner