Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DVA ZEMLJOTRESA POGODILA SRBIJU! Treslo se na severu zemlje, jedan potres za drugim u roku od 20 minuta! MUP SE OGLASIO POVODOM POVRATKA DECE U ŠKOLU! Evo šta su rekli! (FOTO) BRUS VILIS U LOŠEM STANJU! Oglasila se njegova ćerka, čitava porodica je uz njega! (FOTO) MILJANA KULIĆ JAVNO REKLA DA LI JE IVAN NASRNUO NA NJU! Po hitnom postupku rešila da stavi tačku na ovu priču, a evo šta je rekla o Zoli! SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI! Eva kada će đaci na prvi raspust, a kada će se održati mala i velika matura! “SAD JEDNA PESMA IZ DOBA ČORBE, PEVAMO JE ZA BORU – DA POBEDI” Bajaga na Ušću rasplakao publiku, svi pevali u glas! (VIDEO) POČINJE AKCIJA “NAJBOLJE CENE”! Na sniženju 700 proizvoda u više od 2.500 samoposluga! Ovo je detaljni spisak, velika ušteda za građane! ANĐELINA DŽOLI IMA DEČKA?! Slavna glumica zagolicala maštu svetske javnosti, evo kako on izgleda! (FOTO) ANELI AHMIĆ I FILIP CAR UHVAĆENI ZAJEDNO?! Mreže gore nakon ovoga! Evo o čemu se radi! (FOTO) VEOMA VAŽNO ZA BEOGRAĐANE! Produžavaju se ove linije gradskog prevoza! OTKRIVENO ŠTA JE HARIS DŽINOVIĆ, JEDINO, TRAŽIO OD MELINE! Kreatorka ispoštovala je želju bivšeg supruga, a evo o čemu je reč! BIVŠA RIJALITI UČESNICA OPTUŽILA IVANA MARINKOVIĆA DA JE NASRNUO NA MILJANU, ONA OTIŠLA KOD ZOLE?! Ovo niko nije očekivao, čeka se reakcija navodnih aktera! DANAS BEZ STRUJE U NEKIM DELVIMA BEOGRADA, NOVOG SADA I BELE CRKVE! Planirana su i isključenja vode, ovo je detaljan spisak, a evo gde će biti postavljene cisterne sa vodom! PRAVOSLAVCI DANAS SLAVE SVETOG ANDREJA STRATILATA! Ukoliko mu se obratite iskreno i čista srca, molitve će biti uslišene, a evo koji su običaji i verovanja! NA HORGOŠU I BATROVCIMA SE ČEKA 3 SATA! AMSS UPOZORAVA NA OVO! Evo kakva je situacija na drugim graničnim prelazima! VRELI SEPTEMBAR JE STIGAO! SUNČANO I TOPLO! Evo koje nas temperature očekuju i kada nam stiže nevreme! (FOTO)

ANELI JE U PEKARI PROSILA ZA HLEB: Asmin ne staje sa skandaloznim priznanjima, sramno ponizio majku svog deteta!

Objavio: RHT
10/09/2023 4:07 PM

Asmin Durdžić dao je novi intervju na temu svih aktuelnih dešavanja, pošto se nove informacije o njemu, njegovom životu i odnosu sa Aneli Ahmić i Stanijom Dobrojević pojavljuju doslovno na svakih sat vremena.

Foto: Printscreen

Na početku je rekao da mu je nepodnošljivo što žene poput njegove bivše Aneli i njene sestre blate nekoga kao što je Stanija.

– Strašno mi je sve što Aneli priča u “Eliti”, ubija me sve to psihički. Previše mi je to. Da je nešto istina, bilo bi mi lakše, ali kada takve stvari za mene priča takav profil ljudi poput Aneli i njene sestre… Blate Staniju, najviše me to ubija psihički, kad takve žene blate ženu poput Stanije – istakao je Asmin na početku za Pink.

Od kada tvrdiš da nisi sa Aneli u emotivnom odnosu? Ona kaže da je sve bilo u najboljem redu, da ništa nije ukazivalo na to da ćeš je prevariti sa Stanijom Dobrojević.

– Objavio sam prepiske od prošle godine, sa Aneli sam raščistio sve odnose. Sa njom sam samo kupovao mir, jer su ona i sestra, kao i čitava njihova familija, u stanju sve da rade! Sa njom sam kupovao mir, bio u dobrim odnosima zbog ćerke, što bi uradio svaki muškarac. Samo i isključivo zbog ćerke smo bili u OK odnosima, ona je svake godine celog leta bila u Dubrovniku na moru i Turskoj, a kad dođe zima… Nema u Sarajevu tople vode, grejanja, nema ništa. U Dubrovniku sam joj napravio kuću, ali tamo ona ne želi da bude tokom zime, pa dođe u Austriju u jednu od mojih kuća ili stanova, ja je pustim da tu bude do februara, marta, pa opet ide u Dubrovnik. Pa, jasno vam je u kakvom smo odnosu bili ako vam kažem da se svim mojim prijateljima žalila kako otkad smo dobili dete nismo spavali deset puta, nismo bili intimni. I pre Stanije sam imao ne znam koliko devojaka, s jednom sam išao i u Dubai, letos, prošle godine. Aneli je sve to znala, laže da ne zna. Nju je sestra ubedila da glumi žrtvu.

Na Anelinom nalogu na Instagramu objavljena je vaša zajednička fotografija od ove godine, s ćerkinog rođendana, kao dokaz da ste i tada bili zajedno, u ljubavi?

– Njima je jedini dokaz da smo bili zajedno to što smo maloj slavili zajedno rođendan. Pa, zar to nije normalno?! Ja sam tada bio u Beogradu, od 15. do 19. februara. Na Norin rođendan sam došao tog jutra, došao pravo iz Beograda. Pitajte to Aneli, slobodno, bila je u Sarajevu, a ja došao iz Beograda da ispoštujem taj rođendan, da ga finansiram i da se vratim nazad.

Ako je sve to istina, zbog čega si, u vreme dok si sa Stanijom bio u Majamiju, Aneli slao poruke sve vreme, ispitivao je da li je imala nekog, da li te još uvek voli, da li bi ti sve oprostila i vratila ti se?

– Nisam očekivao da će ući u “Elitu”, ali je i ranije na TikToku stavljala ružne stvari o meni, mojoj porodici. Hteo sam to da izbegnem, pa sam se tada s njom dopisivao da bih sebe ogradio, da se vidi da je ona ta koja mene još uvek voli, a ne ja nju, i da bi ona meni preko svega prešla i oprostila mi. Izvukla je tog meseca od mene četiri-pet hiljada evra, a posle kaže da nije ništa, da sam joj dao hiljadu. Imao sam s njom dogovor, sve dok bude sama pomagaću joj u životu, što se tiče luksuznih stvari, ali kada bude našla dečka, onda on treba da je finansira.

Daješ li novac za izdržavanje deteta?

– Naravno, to se podrazumeva. Za dete uvek dajem novac, to je bilo dve hiljade evra. To je više nego dovoljno za dete, a ne da šaljem pare za ćerku, a Aneli da kupuje sebi balensijagu. A to ona radi. Pisao sam Aneli da Staniju stvarno volim, da je to ozbiljna veza, što to nije objavila? Kada mi je tražila pare za neki stan u Sarajevu, tada sam joj pisao:”Priznaj mi da si imala drugog” i tražio da se zakune. Očekivao sam da će priznati jer je videla da i ja imam ozbiljnu vezu sa Stanijom, samo sam hteo da mi prizna, ali to nema veze sa pomirenjem ili slično.

Aneli je, između ostalog, komentarisala i to da joj nije jasno kako možeš da za dete izdvojiš svega hiljadu evra, dok si na Staniju u Majamiju, prema njenim procenama, potrošio 50.000 evra?

– Tog meseca sam joj dao četiri ili pet hiljada evra, a ne hiljadu, a da li sam potrošio 50.000 ili 300.000 evra, to je samo moj problem i moje pravo. To su moje pare, a ne njene, ja radim za taj novac, a ne ona.

Kako komentarišeš Anelinu opasku da je Stanija navikla na parizer i paštetu, a da sada sa njenim mužem jede školjke u Majamiju?

– Svi znamo Staniju godinama, mislim da je i pre mene živela na visokoj nozi. Šta da vam kažem?! Nekada nemam komentara. Pa, Aneli je ta koja je išla u pekaru da prosi za hleb, jer joj mama nije imala ništa, uzimala je hleb na recku. Aneli kad god nešto priča o drugome, to je zapravo ona sama, a kada je uhvatite u laži, počinje da galami, vrišti, psuje, to ćete videti kroz neko vreme kada je i sami budete ispitivali.

Da li je istina da si je fizički zlostavljao? Pričala je o jednoj situaciji gde je, kako kaže, od tebe dobila udarac u glavu.

– Svaka žena koja je udarena, ako je u nesvesti pet sati, kao što je Aneli pričala, to mora da je bio jak udarac, je l tako?! Verovatno je trebalo da bude povređena? Svaka žena koja je udarena od muškarca, ona se uslikala ili u tom momentu ili bar sutradan. Ako sam je udario, nek objavi njena sestra sliku, gde je Aneli modra.

Da li je istina da si sakrivao dečije igračke, izbacio ih zajedno sa stvarima u garažu, samo da Stanija ne bi to videla kada se čujete putem video-poziva i nešto posumnjala?

– U Austriji imam šest kuća koje su na moje ime, kao i sedam stanova. Tu kuću, gde sam s Aneli živeo, sam prodao i te dečije stvari nemaju veze sa Stanijom. Aneli je uzela svoje stvari kada je u martu krenula za Dubrovnik, ostalo je par stvari, skupih torbica i štikli, nije moglo sve da joj stane u auto. Rekao sam da ću joj ta dva kofera poslati autobusom, ona je insistirala da lično dođe po stvari. Rekao sam joj da može, ali kad ja ne budem tu. Radnike svoje sam pozvao da mi očistve dvorište kompletno, rekao sam da sve te stvari pokupe i slože lepo u garažu, ali ne zbog Stanije, nemam ja šta od nje da krijem. Znala je da imam ćerku, zna da sa tom ženom nisam od prošle godine, od juna.

Foto: printscreen Facebook/Printscreen Instagram/Ilustracija Hype

Mnogi shvataju da partneri mogu da se razdvoje, da se ugasi ljubav, ali niko ne može da nađe razumevanja za to što si, prema Anelinoj priči, otkad si sa Stanijom ostavio i dete za koje ne pitaš i ne viđaš ga.

– To nije istina, uvek sam pitao za malu, gde je, šta je. Aneli je odbijala dva-tri meseca da vidim dete preko video-poziva, htela je na taj način da me kazni, ali ja sam muškarac kog ne možeš tako da ucenjuješ.

Da li je istina da si dovodio u pitanje to da li je ćerka, zapravo, tvoja?

– Istina je to. Imam sliku jednu, debeo razlog da sumnjam da je to moje dete, bilo bi vam jasno kada biste videli tu sliku, svaki muškarac bi me razumeo. Postoji jedan muškarac koji je bio s njom u periodu kada sam išao u Švajcarsku po nju, dobio sam tu sliku slučajno i vidite sad…

Zbog čega onda nisi otišao na DNK analizu, da rešiš sebe takvih nedoumica?

– Nisam to uradio jer me je strah, iskreno. Ja tu malu volim, kao i ona mene. I kada s tuđim detetom imaš kontakt, s nekim iz familije, ti zavoliš to dete, a kamoli ovo… Mene je bilo strah da to uradim samo zbog moje reakcije, to bi bi bio šok za svakog muškarca, iz straha i sramote nisam otišao da radim DNK i uverim se da li je moja ili nije.

Aneli kaže da ti već imaš jednog sina o kom ne brineš, koji je u domu za nezbrinutu decu?

Foto: Printscreen

– Ta slika je sa mog profila na Fejsbuku, gde aktivan nisam dvanaest godina. Ja sam se tada viđao s nekom Švabicom, bili smo u avanturi, to je njeno dete. Slikao sam se sa njenim sinom i okačio na Fejsbuk, to je bilo pre dvanaest godina. Posle sam se udvarao u komentarima nekoj devojci koja mi je komentarisala tu sliku, napisao sam:”Vidiš kako pravim lepu decu”, i oni su sada, posle toliko godina, uzeli tu sliku i te moje komentare da mi napakuju priču, da me što više ocrne. Idu samo na to da me što više ocrne da bi me ogadili Staniji.

Zbog čega tvoji roditelji nikako ne mogu da prihvate Aneli?

– Moji roditelji su moderni. Aneli kaže da nije prihvaćena jer je istetovirana, a ja sam sav istetoviran, shvatate li? Moji su jako moderni ljudi, Aneli je bila prihvaćena na početku, ali kad se porodila otišla je u Bosnu i istukla moju sestru, za to imamo dokaze. Kako moja mama da prihvati ženu koja je tukla njenu ćerku? Zbog toga više nije bila prihvaćena.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner