Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA

Pljugica otkrio sve o muzičkoj karijeri i kontroverzama koje prate dvojac Desingerica

Objavio: RHT
05/09/2023 6:00 PM

Dvojac Desingerica i Pljugica ovog leta podigao je pravu buru, kako na društvenim mrežama, tako i na svojim nastupima.

Foto: Pinscreen Instagram

Zajedničku karijeru su otpočeli pre godinu dana i od tada ređaju hit za hitom, a ono što je izazvalo brojne komentare jeste njihov scenski nastup. U njihov kontroverzni nastup uključeno je “krštenje” njihovih fanova, kao i udaranje patikom u glavu.

Sada, Luka Bijelović, koji nastupa pod scenskim imenom Pljugica, otkrio je tajnu njihovog vrtoglavog uspeha, ali i da je na samom početku njihove karijere, on imao ozbiljan posao u jednoj firmi.

– Počeli smo zajedno da bismo bili najbolji i da bi to bilo gde je sad. Smatram da smo skrenuli sa teme muzike na druge situacije, ali sve je to u opisu posla. Znali smo da ćemo brzo doći dovde, ali je bilo teško. Muzička industrija je takva da vam dosta ljudi podmeću nogu i dođete u situaciju da poželite da odustanete. Kada smo izbacili drugu pesmu, radio sam kao direktor marketinga u jednoj firmi. Pre podne sam nosio košulju, a po podne sam bez majice snimao spotove.

Pljugica je progovorio i o njihovom uticaju na mlade i njihovom diskutabilnom performansu.

– Neophodno je razdvojiti muziku i performans. Mene niko neće videti na ulici da skidam majicu, ali to radim na nastupu. Neki rade kolutove unapred, a ja pokazujem srednji prst ili skidam majicu. Ukoliko to može ružno da se protumači, ja se izvinjavam. Roditelji treba da vaspitavaju svoju decu, a ne muzičari. Mada, nikada nisam probao drogu, ne pijem na nastupima i jedini porok su mi cigarete i to gledam da smanjim.

Mnoge fascinira i Luletov izgled, kao i njegovi prepoznatljivi brkovi, a on je sada otkrio šta se krije iza njegovog imidža.

 Pustio sam ih jer sam hteo da zezam mamu. Tad smo tek počeli da se bavimo muzikom i iz dana u dan sam zaboravljao da ih obrijem. Rešio sam da ih puštam, mislio sam dve-tri nedelje da se ismeju ljudi, pa da ih obrijem. Tako sam se naložio na njih, operem ih, isfeniram, uvijem – rekao je on, piše “Alo”.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner