Background adbanner
calendar

Ponedeljak 3. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KARLEUŠA SVOJIM STAJLINGOM ODUŠEVILA NACIJU! Samo za jedan modni komad koji je ponela iskeširala vrtoglavih 11.000 evra! OGLASIO SE ASMIN, NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI:”Rekao sam vam da će i Janjuša napraviti pe*erom” POSLEDNJI SNIMAK UBIJENE RADNICE GRANDA! Kolege u šoku, a ovo ledi krv u žilama APOKALIPSA U BEOGRADU! Snimci, slike zapalile drušvene mreže! “BOG JE NAREDIO NAMA SVIMA UĐITE U MIR” Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić poslao SNAŽNU PORUKU: “Molim moju braću u Bosni, molim moju braću Srbe da nađu zajedničku reč!” HAOS NA AUTOKOMANDI! Auto sleteo sa nadvožnjaka na šetalište, na licu mesta vatrogasci i spasioci JANJUŠ O TRUDNOĆI ANELI! Urnisao starletu, izneo sve detalje OGLASIO SE GIK! Na osnovu 92,09% obrađenih biračkih mesta listi “Beograd sutra” 64 mandata Dnevni horoskop za 3. jun: Bikovi, sledi emotivni period! Škorpije, više se posvetite poslovnim ciljevima! PLJUŠTI KIŠA, NEVREME! Na udaru još 5 delova Srbije, RHMZ upalio sve alarme CRVENO SLOVO U TENISKOM KALENDARU!Novak Đoković obara rekord Rodžera Federera?! OTKRIVENA MRAČNA TAJNA! Niko nije znao ove detalje o Maji i Zoli! ZORICA I KEMIŠ PRAVE SVADBU SLEDEĆE GODINE?! Otkriveni svi detalji, a harmonikaš strahuje od samo jedne stvari IZBAČEN IZ RIJALITIJA! Izneo prljav veš o Mioni i Ša, razvezao jezik i izneo šokantne detalje! Ništa više neće biti isto BRUTALAN SUKOB ANELI I JANJUŠA! Košarkaš izgoreo zbog ljubomore kada je video Ahmićevu u zagrljaju drugog dečka Pobednici izbora u svojim glavama a u narodu ih zovu – STATISTIČKA GREŠKA! Evo kakve rezultate su napravili: Vladimir Gajić, Velimir Ilić i Jovana Stojković!

BIVŠI MUŽ DIVNE DNK RONIO SUZE U EMISIJI UŽIVO ZBOG ANE ĆURČIĆ: Raspao se na komade! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/09/2023 10:01 AM

Almir Asanović, koji se predstavlja kao pukovnik i pilot u penziji i bivši muž Divne DNK, bio je gost u emisiji “Zadruga – Narod pita”, gde je izjavio ljubav Ani Ćurčić. Ana se u jednom trenutku uključila uživo u program, a Almir je krenuo da roni suze u emisiji uživo.

Foto: Printscreen

– Pre svega svima dobro veče. Meni nije jasno što ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira što se rasplakao? – upitala je Ana.

– Emocije prema tebi su mnogo jake – rekao je Almir i pokazao poklon koji je uzeo Ani.

– Ja mislim da bi on pao u nesvest kada bi me video – rekla je Ana.

– Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam se sinoć potresao zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim – govorio je Almir.

– Je l bi se ti bolje osećao kada bih ti ja rekla da je meni sve u životu super? -upitala je Ana.

– Ja bih se osećao super kada bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Voleo bih da budeš fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaš – dodao je pukovnik.

Foto: Printscreen Instagram

– Ana ti i ja smo imali sukobe, ali za ovo što si se javila, svaka ti čast pokazala si kako se to radli – rekao je Mikica, pa je Darko pokazao poklone koje je Ana dobila od pukovnika.

– Ana, ja tebe volim najviše na svetu i čekaću te, kunem se svojom čašću – rekao je Almir.

– Hvala na svemu – rekla je Ana.

– Ana, ljubim te u nežan vratić i mali nosić – rekao je Almir.

– Ana, molim te kao žena da sedneš sa ovim čovekom kao prijatelj da popričate o svemu, a njemu će to mnogo značiti – rekla je Ljilja.

Pogledajte video u nastavku:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner