Background adbanner
calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREVENTIVNI PREGLEDI! U nedelju proverite koliko ste zdravi bez zakazivanja i knjižice! DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK NA TAJNOM SASTANKU! Prvi put nakon objave razvoda viđeni su na ovom mestu! MUP NA NOGAMA, ANGAŽOVANI I HELIKOPTERI Oglasilo se ministarstvo i saopštilo detalje “POSTALA SAM VEGAN IZ STRAHA OD BOLESTI!” Jelena Đoković bez ove namirnice ne može da zamislim dan, u sve je dodaje! “VREME JE DA KAŽEM ISTINU” Melanija Tramp ne može više da ćuti, NAJAVILA DA ĆE OTKRITI SVAKI DELIĆ SVOG ŽIVOTA “BORA JE ZA MENE NAJVEĆI NA OVIM PROSTORIMA!” Miroslav Ilić otvorio dušu, pa progovorio o pokojnom frontmenu “Riblje Čorbe”! EKSKLUZIVNO TELO BORE ĐORĐEVIĆA STIGLO U ČAČAK! Rokeru će biti ispunjena poslednja želja (FOTO+VIDEO) JAVNE LIČNOSTI NA ROĐENDANU ĆERKE TAMARE MILUTINOVIĆ! Njihovo poziranje za fotografisanje nasmejalo sve! POPULARNI REPER PRONAĐEN MRTAV! Porodica potpuno slomljena, imao je samo 34 godine! BORA ČORBA NA VEČNI POČINAK BIĆE ISPRAĆEN UZ OVU PESMU! Ovaj hor otpevaće jednu od najpopularnijih pesama legende naše rok scene! BILALA I NJEGOVU VERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! SKANDAL! OSVANULA INTIMNA FOTKA MUŽA GOCE TRŽAN! Potpuno nag, peškirom samo prekrio… STEFAN KARIĆ SE OGLASIO NAKON VENČANJA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Ovim je svima stavio do znanja šta misli o svemu! ŠOK! OVO JE MIONIN SKRIVENI PLAN! Evo zašto zapravo ulazi u rijaliti “TRUDIĆU SE DA SAČUVAM USPOMENE” Čorba van sebe nakon smrti Bore Đorđevića, potresna ispovest za Hype televiziju! (VIDEO) PEVAČICA I FUDBALER “PUKLI” VIŠE HILJADA EVRA NA ĆERKIN ROĐENDAN! Nisu štedeli ni dinara, detalji ostavljaju bez daha

Može li brak opstati posle prevare?

Objavio: RHT
04/11/2021 10:00 PM

Sve ono u šta ste do juče verovali, palo je u vodu i u rukama imate samo krhotine svog braka koje vas seku poput žileta. Možda ste tokom godina koje su iza vas i razmišljali šta bi se dogodilo da jedno od vas dvoje bude neverno, i najverovatnije došli do zaključka da je razlaz u tom slučaju neminovan.

https://www.instagram.com/p/CVtKYgWIs_N/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Pa opet, evo vas na toj tački, do koje niste verovali da ćete ikad doći, razmišljate: šta dalje? Da li postoji mogućnost da se vaš brak oporavi nakon neverstva? Da li je uopšte vredan truda? Nezavisno od toga ko je varao u braku, moguće je prevazići nastalu situaciju, pa čak i brak učiniti boljim nego što je bio. Međutim, za to je potrebna saradnja sa obe strane.

Evo koje bi korake trebalo da preduzmete ako ste vi ta strana koja je varala i ako želite da vaš brak opstane nakon neverstva:

Recite sve

Iznesite sve detalje vezane za prevaru. Budite otvoreni. Možda razmišljate u pravcu toga da ćete svog partnera povrediti nepotrebnim detaljima i još više pogoršati situaciju, ali neće biti tako. Iako će mu biti teško da čuje neke stvari, više će od svega ceniti vašu spremnost da budete iskreni. Skrivene laži imaju običaj da isplivaju na površinu kada im se najmanje nadate, zato obavezno recite sve.

Presecite sve što vas vezuje za drugu osobu

Da biste efikasno završili sa aferom i sasekli sva iskušenja u korenu, ne smete ostaviti nijedna vrata otvorena. Izbrišite brojeve telefona i email-ove date osobe. Ne održavajte kontakt sa njom ni na društvenim mrežama, niti odlazite na mesta na kojima znate da ćete je sresti. Ako imate zajednički krug prijatelja, najbolje bi bilo da ih zaobilazite. Teško će vam biti da presečete sve veze, ali očuvanje vašeg braka je vredno toga. Na ovaj način ćete svom partneru pokazati da ste ozbiljni, i da se zaista kajete zbog učinjenog.

https://www.instagram.com/p/CU9guUAIl84/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Budite otvorena knjiga

Kako bi obnovili svoj brak, vašem partneru će trebati mnogo dokaza o tome da zaista može ponovo da vam veruje. U tom pogledu morate biti spremni na brojna pitanja koja slede sa njegove strane. Takođe, pobrinite se da sve razgovore sa drugim ljudima vodite pred njim, kao i da vaš telefon bude bez lozinke, kako biste dokazali da nemate više šta da krijete.

Nemojte očekivati oporavak preko noći

Čak i u slučaju da je vaš životni partner zaista spreman da vam oprosti i pokloni vam ponovo svoje poverenje, to je neće dogoditi preko noći. Potrebno je da prođe vreme, da vi dokažete svoju lojalnost, i da on u vašim postupcima prepozna trud. Učinite sve što je u vašoj moći da budete dostojni njegove ljubavi i on će vam je opet dati na dlanu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner