Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO OTKRIVENO! MC Stojan i 22 godine mlađa Zorana u ljubavi! OGROMAN BROJ SRBA IZAŠAO DA POZDRAVI KINESKOG PREDSEDNIKA: Vučić dočekao Si Đipinga, GRMELI TOPOVI ISPRED PALATE SRBIJE (VIDEO) 20 GODINA ZABRANE: Ričard Gir pune dve decenije nije smeo da dođe na dodelu Oskara, a OVO je razlog Dnevni horoskop za 8. maj 2024! Za neke se sprema specijalno iznenađenje JUNAJTED DOBIJA NOVOG MENADŽERA! Nakon pomirenja ANELI I JANJUŠA, oglasila se Sita! Pa oštro poručila samo jedno TEYA DORA SAMO DAN NAKON ULASKA U FINALE POSLALA JAKU PORUKU! BOKI 13 PONOVO U POLICIJI! Ovo su svi detalji! NEVIĐENA FRKA?! Toni Bijelić besan nakon vesti da “moli” Draganu za pomirenje Na današnji dan sahranjen je Josip Broz Tito, tada je SVE STALO (VIDEO) POSLE ULASKA U FINALE OGLASILA SE Teya Dorina majka! Otkrila šta joj je naslednica prvo rekla MILJANA KULIĆ LIJE SUZE ZBOG ZOLE! Strahuje šta će biti kada izađe: “Bolesno ga volim, plašim se…” Dala je snažan i pozitivan doprinos kineskoj diplomatiji: U Kini nikada nije postojala prva dama poput Pen! OVO JE SUPRUGA SI ĐIPINGA ŽESTOKO KAŽNJENA, UDARILI JE PO DŽEPU! ODE HONORAR! Veliki šef je doneo konačnu odluku! “ŠEST GODINA NIJE GOVORIO SA MAJKOM!” Po prvi put najintimniji detalji iz života bivšeg vaterpoliste! Nikola Rađen: “Majka je branila ocu da nas viđa!” DIREKTNO U FINALE! Teya Dora prva prošla! Ovo je spisak nakon prve polufinalne noći za Evroviziju 2024!

‘ELITA’ KREĆE 3. SEPTEMBRA: Ovo su NOVI VODITELJI I TAKMIČARI! A ovako će izgledati renovirana BELA KUĆA (FOTO / VIDEO)

Objavio: RHT
26/08/2023 1:00 PM

Produkcija “Elite” bolje nego ikada, u najstrožoj tajnosti, čuva imena učesnika koji će se od 3. septembra naći na velelepnom imanju u Šimanovcima, a kako smo saznali, milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom će se naći kontroverzne ličnosti i velika imena sa domaće javne scene.

Foto: Pink Printscreen

Takođe, Milica Mitrović zvanično je otkrila da se voditeljskom “ružičastom jatu”, pored dobro poznatih voditelja Dušice JakovljevićDarka Tanasijevića Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i dobro poznata voditeljka Ana Radulović.

Kako smo ekskluzivno otkrili, prvi objavljeni učesnik jeste najpoznatija kuma u Srbiji, Milena Kačavenda, koja je postala poznata kada je u javnost istupila kao jedina odbrana drugoplasirane superfinalistkinje Ane Ćurčić, sa kojom je po njenom napuštanju “Zadruge 6“, žestoko zaratila.

Foto: Pink Printscreen

Na oduševljenje mnogih, drugi zvanični učesnik “Elite” biće i novinar Marko Đedović, koji je inače magistar socijalnog rada i socijalne politike. Marko je javnosti ostao poznat kao neko ko je veoma britak na jeziku i kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, ma ko god bio preko puta njega.

Foto: Pink Printscreen

Treći zvanični učesnik “Elite” jeste i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić. Mensur se predstavio kao pravi zavodnik, a u rijalitiju je imao samo dve veze, a kako će se pokazati zapravo u ovom, novom, megalomanskom projektu TV Pink, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink Printscreen

Izvesni Nikola Bukilić, zgodni, atraktivni i seksi fudbaler uhvaćen je ispred zgrade TV Pink. On ima 23 godine i živi u Podgorici, a ako je suditi po fotografijama koje smo uspeli da uhvatimo, nijedna buduća takmičarka “Elite” mu neće odoleti. Kako saznajemo, pored svog atraktivnog izgleda, Nikola pleni svojim šarmom, duhovitošću, ali i pozitivnom energijom.

Foto: Pink Printscreen

Vlasnik i direktor Pink Media GroupŽeljko Mitrović, na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u “Eliti” naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac.

Naime, reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ova projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Foto: Pink Printscreen

Za potrebe “Elite”, velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju vlasnik i direktor Pink Media GroupŽeljko Mitrović, kao i direktorka programa TV PinkMilica Mitrović. Kako saznajemo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

(PINK)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner