Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM PORUČIO JASNO: “Borićemo se da zaštitimo vitalne nacionalne interese srpskog naroda!” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI: Luna Đogani objavila javno kakvo je zapravo stanje u njihovom domu nakon Markovog hapšenja DINČA DOBIO SINA! Pevač se odmah oglasio, evo kako će krstiti naslednika! ŠTA MISLITE KO JE PRVI VODITELJSKI PAR RIJALITIJA “IMANJE”? Ko pogodi sledi mu NOVČANA nagrada! DRAMA MILJANE KULIĆ ZBOG ZOLE! Šutira i lomi sve pred sobom od kako je saznala da joj se najveća LJUBAV vraća u rijaliti?! MARINA TADIĆ IZNENADILA! Na promociji se pojavila u šok izdanju pa poručila: “Zaplakaću…” Predsednik Vučić razgovarao sa predsednikom Vlade Gruzije: “Zahvalio sam na principijalnom stavu i poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije!” KRAJNJI ROK PRIJAVE! Saša Mirković otkrio do kada traje KASTING za rijaliti “IMANJE” “MAJA MARINKOVIĆ SE UNIŠTILA OPERACIJAMA! ONA JE PLASTIKANER!” Đogani URNISAO rijaliti učesnicu “Da ima mozga nikada ne bi to uradila sebi!” (VIDEO) MARIJA KULIĆ DALA SVOJ SUD! Prozvala devojku koja je ostala trudna u rijalitiju kao njena ćerka: “Ne podnosim Milicu….” VUČIĆ RAZVALIO HRVATE: “Pa oni se time još hvale”, i niko iz Evrope na to ne reaguje! PRVI “CARCAST SA VA VANOM” na Hype televiziji! Svakog petka od 15:30 časova! BAŠ MU NE IDE! Posle napada pevač ima nove muke i probleme sa kojima se susreće! SKANDAL NA SPORTSKOM TERENU! Milan Gurović uleteo na teren da razdvaja razjarene košarkaše Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine! Škorpijama je srećan dan, a vama? CELA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Janjuš otkrio zbog čega konstantno ulazi u sukob sa Aneli

Bogdan Srejović SPOPAO Misicu na sred plaže! (FOTO)

Objavio: RHT
19/08/2023 2:13 PM

Bivša zadrugarka i misica Jovana Ljubisavljević uživa u vezi sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Cece Ražnatović.

Foto: Printscreen Instagram

Njih dvoje se trenutno nalaze na letovanju, a more im baš prija, ako je suditi prema fotografijama koje objavljuju.

Foto: Printscreen Instagram

Njihova ljubav, koja traje već nekoliko meseci, je na čvrstim nogama što su pokazali i sada kada su slike objavili na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram. Bogdan svoju devojku ne ispušta iz zagrljaja, a ona se topi dok je on ljubi.

Srećovih je ispod niza fotografija napisao “ljubav i more”, dok je Jovana stavila “sunce, pesak, more, ti i ja”.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Bogdan je nakon raskida sa Cecom dovođen u vezu s drugim devojkama, ali je samo s Jovanom priznao vezu, dok je ona ljubav s njim započela nakon raskida sa Stefanom Karićem.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner