Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Era Ojdanić UMALO NASRNUO NA VODITELJA! Napravio RUSVAJ U STUDIJU zbog pitanja o PODVOĐENJU (VIDEO) Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) “Nema ŠANSE da se NAS DVOJE POMIRIMO!” Anđelo o RASKIDU SA ANITOM: Još uvek postoje EMOCIJE ‘SINA SAM PREPOZNAO PO PATIKAMA, NISAM ZNAO DA MI ĆERKA LEŽI PORED NJEGA’ Otac Kristine i Milana koji su ubijeni u Duboni se prisetio KOBNOG DANA: Video sam decu kako leže mrtva…  VUČIĆ O ISTORIJSKOM KREDITNOM REJTINGU SRBIJE: To je rezultat rada prethodnih godina i sjajna vest za sve građane naše zemlje “Jaka konkurencija PODSTIČE USPEH!” U “Malim stvarima” gostovao i osvajač ZLATNIH MEDALJA na Svetskoj olimpijadi znanja! (VIDEO) “TO MOŽE DA SE VRATI KAO BUMERANG” Vučić o moći Amerike, pa pomenuo i Rusiju ON JE NAJMOĆNIJI ČOVEK ZALIVA Vučić o prijateljstvu sa bin Zajedom: ZAHVALJUJUĆI NJEMU SMO UŠTEDELI STOTINU MILIONA EVRA ZA ZEMLJU KRALI SU DELOVE PRUGE, UHVATILI SMO GUPE LOPVA Vučić: Voz do Novog Sada opet ide 200 kilometara na sat VUČIĆ O DOLASKU ZELENSKOG U DUBROVNIK: Sve veći pritisci da uvedemo sankcije Rusiji-MUKA I ZA NAS I ZA NJIH SRBIJA SE OTVORILA PREMA SVETU Vučić: “Zadovoljan sam što se investicioni rejting dogodio 5. oktobra” BAJDEN DONEO HITNU ODLUKU! Stiže još 500 vojnika Ana Sević OVAKO ČESTITALA BIVŠEM MUŽU ROĐENJE DETETA! Pomenula i Katarinu (FOTO) VUČIĆ NAJAVIO VEĆE ZARADE PROSVETARIMA: “Plata nastavnika je bila 44.000, sada je 97.000, a biće preko 103.000 dinara” VUČIĆ O SRAMNIM LAŽIMA BIVŠEG GUVERNERA NBS: U njegovo vreme smo dobili korak nazad Ksenija Pajčin bila pozvana na ŽURKU PAF DEDIJA u kojima je bilo S*LOVANJA I DR*GE: Evo kako je pokojna pevačica pričala o svemu! ŠOK!

Danas tačno u 11:38 časova stiže mlad Mesec u Lavu! Detaljna astro prognoza po znakovima

Objavio: RHT
16/08/2023 1:29 PM

Mlad Mesec u Lavu očekuje nas danas u 11:38 časova, a simbolizuje novi početak za sve horoskopske znakove.

Astrološki gledano, danas je momenat kada treba da napravimo novi plan koji će moći da se realizuje u intervalu od naredne dve nedelje.

Foto: Pinterest

Lav je astrološki znak koji se često povezuje sa osobinama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i ekspresivnost. Kada se mladi Mesec dešava u znaku Lava, to može doneti poseban energetski uticaj.

Saznajte kak će mlad Mesec uticati na vaš horoskopski znak:

OVAN

Ovo je važan astrološki period koji vam donosi novi početak u ljubavi. Povoljan deo godine da se radi na proširenju porodice.

BIK

Mlad Mesec u četvrtom polju donosi vam porodična dešavanja i mogućnost završavanja komplikacija oko stana.

BLIZANCI

Dobar period da napravite plan za jesen. Ovo je i prilika da donesete odluku koju odlažete već duže vreme, ali i obavite razgovor sa osobom koja vam je važna.

RAK

Odličan period za finansijske transakcije i pravljenje plana za dodatnu zaradu.

Foto: pixabay

LAV

Za vas je ovo najvažnijih astrološki uticaj jer je mlad Mesec u vašem znaku, pa možete da napravite ličnu promenu. To je vid rada na sebi.

DEVICA

Mlad Mesec donosi vam suočavanje sa ličnim strahovima, tako da ćete uspeti da prevaziđete prepreke. Verovatno ćete uspeti da napravite unutrašnji balans.

VAGA

Mlad Mesec donosi vam jedno lepo prijateljstvo. Isto tako, uspećete da ostvarite svoja očekivanja, ali možda i da dobijete povišicu.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec simbolizuje novi početak na poslu. To je prilika za ostvarivanje ambicija u karijeri.

STRELAC

Odličan period godine za putovanja i odlazak u inostranstvo. Ovakvo putovanje može da vam promeni život.

Foto:Pinterest

JARAC

Odlična prilika za rešavanje pitanja nasledstva. Takođe, možete da dobijete sponzorstvo za projekat koji vam je važan.

VODOLIJA

Promena u partnerskim odnosima. Između vas i partnera treba nešto da se menja i to će konačno da se dogodi od danas. Poradite na poboljšanju odnosa.

RIBE

Pozitivna promena na poslu. Sada je vreme da realizujete neki poslovni plan koji je bio na čekanju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner