Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi MILJANA PRIZNALA KOLIKO PUTA JE SA ZOLOM BILA TRUDNA: Nije znala da kamere ne snimaju, Čolić ne može da dođe sebi ANELI I ASMIN NAPOKON OČI U OČI: Zakazano SUOČAVANJE nakon toliko meseci, Ahmićeva neće moći da veruje! MAJA RASKRINKALA STANISLAVA! Njihove tajne prenela Đedoviću, kamere snimile razgovor, Krofak doživeo NERVNI SLOM “SUTRA STAVLJAM TAČKU NA SVE” Šok oglašavanje Asmina Durdžića, prelomio i saopštio da je KRAJ: “Nek mi je dovedu pred noge” ERA OJDANIĆ HOSPITALIZOVAN: Pevač mora na HITNU OPERACIJU, evo u kakvom je stanju! OTKRIVENO KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA: Promene koje će biti iz korena, a u oktobru ŠOK OBRT! TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se! SVI DETALJI HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype Paparazzo NA LICU MESTA! OVO NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI! Evo koliko je zapravo Aleksandra Prijović mlađa od Filipa, detalj koji ostavlja bez teksta ŠOK ODLUKA LUNE I MARKA NAKON HAPŠENJA?! Nisu mogli više da podnesu, prelomili, PAKUJU SE I ODLAZE? PARTIZAN – ZVEZDA Pakao u “Areni” za crveno-bele: Navijači vređali Teodosića na transparentu sa ROGOVIMA, skandirali uvrede Jelisaveti Orašanin KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO) ŠOK POTEZ! Miljana pred produkcijom otkrila ko je želeo da je DISKVALIFIKUJE, odmah promenjen kadar, učesnici zanemeli KONTROVERZNA PROŠLOST TRUDNE RIJALITI UČESNICE: Procurili skandalozni detalji, ovo se od svih krilo, sada sve isplivalo javno

FATALNA PO DRUGE: Ženu u ovom horoskopskom znaku NIKO NE MOŽE DA ODBIJE!

Objavio: RHT
13/08/2023 4:37 PM

Ako spomenemo Lava ili Lavicu, automatski se stvara slika osobe koja je privlačna i voli biti u centru pažnje. To su samo neke od karakteristika koje su prisutne kod pripadnika ovog znaka.

Foto: Pinterest

Lav je peti znak u zodijaku i nosi želju da zablista u najboljem svetlu, jer je Sunce vladajuća planeta ovog znaka. To znači da vatra uvek gori u njima, težeći da pronađu razloga za radost, sreću i pozitivan duh. No, kada se govori o ljubavi i strasti Lavova, to postaje posebna priča. Ovaj znak ima reputaciju sa najviše u ljubavi, jer njihova želja da šire pozitivnu energiju utiče na ovu sferu života.

Kada se Lavica zaljubi, posvećuje se tom odnosu sa punim srcem. Njen partner postaje centralna tačka njenog sveta, i ona uživa u njegovom društvu. Ništa joj nije teško. Tada postaje slična leptiru – lagana, vesela i puna životne energije. Ljubav prema partneru je izvor inspiracije za stvaranje i rad.

Foto: Pinterest

Što se tiče njenih ljubavnih očekivanja, partner treba da bude prisutan i posvećen. Lavica ceni lojalnost, dostupnost i saradnju. Kada oseti da je voljena i cenjena od strane svog partnera, postaje još otvorenija, iskrenija i privlači još više pozitivne energije kako u ljubavi, tako i u drugim aspektima života.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Najžena.alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner