Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA” STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA! HITNO SE OGLASILA ANELINA PORODICA I RASKRINKALA JE: Ahmićeva neće moći da dođe sebi, Janjuš će dobiti nervni slom VUČIĆ OTKRIO KO NEĆE PODRŽATI REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI: “Mađarska će glasati protiv, Slovačka neće biti za! OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dete! (FOTO) POKRADEN NAŠ PEVAČ: Skinuli mu sav novac sa računa, oglasio se van sebe i otkrio šokantne detalje! TRUDNA UČESNICA SE TRESE OD STRAHA: Plaši se da će se desiti nešto JEZIVO U RIJALITIJU, u sve umešano njeno nerođeno dete! OTKRIVENO VREME I MESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posledica srčanog udara! ŠOK POTERA U NOVOM SADU! Pljačkaši napravili karambol, opsadno stanje u gradu, POVREĐEN I POLICAJAC! SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! MAJA U MODRICAMA I PODLIVIMA: Isplivale stravične fotke, sumnja se da joj je Stanislav naneo! HAOS U KRAGUJEVCU! Dve devojčice NESTALE, a onda pronađene posle višesatne DRAME, majka tvrdi: “Iscepana im je odeća…” SAVETI ZLATA VREDNI! Pomoću ovih trikova ćete NEVEROVATNO podići spuštene kapke, ovo je šminka za mladolik izgled

NINU SENIČAR RASKRINKALA KOMŠINICA: Nije joj baš simpatična, a često ima PROBLAM s ovim!

Objavio: RHT
11/08/2023 11:26 AM

Nina Seničar, poznata voditeljka i glumica, koja je svoje detinjstvo provela u Novom Sadu, ponovo je osvojila pažnju javnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Njen komšiluk otkrio je da li su slava i uspeh promenili ovu poznatu ličnost. Nakon dužeg boravka u inostranstvu, Nina se udala za američkog glumca Džej Elisa i postala majka predivne ćerke. Nakon godina provedenih “preko bare”, sada je sve češće viđamo u Srbiji zbog novih glumačkih angažmana, a trenutno je na snimanju serije “Popadija”.

Njeno detinjstvo u mestu gde je odrasla bilo je obeleženo ne samo njenom izuzetnom lepotom, već i gracioznošću i odgojem. Komšije je se sećaju kao deteta koje je već tada privlačilo pažnju svojom prisutnošću. U školi je bila popularna, a već u srednjoj školi je razvijala svoj glumački talenat. Njen put nije bio ograničen samo na glumu; strast prema konjima je vodila do takmičenja sa ovim plemenitim životinjama. Sve ovo je gradilo njeno samopouzdanje, koje je, kako sugeriše jedna od komšinica koja je bila svedok ovog puta.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Prema rečima meštana sada je viđaju češće jer snima seriju “Popadija”.

– Uvek je nasmejana i pristojno se javi. Nije mi bila simpatična kada je vodila “Tvoje lice zvuči poznato“, dosta je grešila. Više sam gotovio Kilibardu u toj ulozi. Nina je zadržala lepotu. Dolazi tu sa ćerkicom, ali supruga nikada nisam video. Poznajem jednu njenu drugaricu sa kojom se druži i niko njega nije upoznao od tog društva, lik je svetska faca i verovatno živi neki drugačiji život. Ona bude ili ovde kod roditelja ili u hotelu u Beogradu, zavisi kako joj lakše, kaže Danijel.

U obližnjoj prodavnici Ninu nisu viđali.

– Iako dode to je na kratko pa ne zalazi u radnje. Vaspitana je lepo i roditelji su je stalno usmeravali na pravi način. Poslali su je da studira u inostranstvo i mislim da je ostvarila njihove ciljeve, a to se uklopilo i sa njenim. Bilo je tu talentovanije dece od nje, ali nju su prosto usmerili dobro. Otac joj je hirurg i gospodin čovek, a majka bila vrlo otmena – kaže kasirka koja poznaje Ninu jer godinama radi u tom kraju.

U obližnjim kafićima Nina je rado viđen gost.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

– Simptično je kada ne može da se seti neke reči na srpskom pa pomeša sa englesim. Mislim da sa ćerkom priča na engleskom, mala je preslatka i svi je gnjave. Ne saleću je za autogram, mislim da nije tip glumice koja ima fanove ali je ljudi prepoznaju naravno. Ipak, ne prilaze joj kao nekim javnim ličnostima. Hrani se zdravo i uglavnom jede u jednom obližnjem hotelu gde zna da imaju obroke koji se njoj dopadaju – priča konobar.

Susedi kažu da je Nina u poslednje vreme često u Beogradu.

– Suprug, kada je slobodan, dođe u Beograd na nekoliko dana da vidi nju i ćerkicu. Lakše mu je zbog aerodroma da bude u Beogradu, pa su svi u hotelu. Ovde ga nikada nisam video, ali verovatno je dolazio da vidi njen rodni grad. Njihovo venčanje u Italiji je bilo intimno i mislim da iz Novog Sada skoro niko nije išao. Možda bude jedno srpsko, da zet vidi kako izgleda srpska svadba – kaže komšija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner