Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV RASKRINKAO MIONU POTPUNO UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićeva se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! VOJAŽ NAPADNUT NA NASTUPU! Koncert momentalno prekinut, ovo su svi detalji “JOŠ SI DEBELA” Seka Aleksić pokazala koliko je SMRŠALA, a onda šokirala priznanjem! Evo kako sada izgleda (FOTO) VELIKA TRAGEDIJA U DOMU NIKOLINE KOVAČ I SAŠE KAPORA! Pevačica se oglasila i saopštila potresnu vest! (FOTO) NAŠA PEVAČICA POKRADENA NA VESELJU! Gošća je zamolila da otpeva pesmu, a kada je završla nastao je skandal! “DETE MI NIJE POTREBNO!” Miona priznala da ne želi potomstvo sa Ša! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) PREKO 40 MILIONA PREGLEDA! Urnebesan snimak kako da POVEĆATE USNE bez igle JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA IZVAJANO TELO! Glumici kupaći jedva pokrio intimne delove! (FOTO) BORBA DO POSLEDNJE SEKUNDE! Bunčić poražen u četvrtfinalu, ide u repasaž, vaterpolisti jedva pobedili Japan! SRAMNO! Hajrizi UB*O SRPSKOG POLICAJCA, a na KOSOVU ga proglasili HEROJEM! PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO TIK TOK NALOG! Najbolji teniser svih vremena nije mogao da odoli popularnom trendu! (FOTO) VLADO GEORGIEV NE MOŽE DA STOJI NA NOGAMA! Užasan snimak njegovog bauljanja kruži društvenim mrežama! (VIDEO) VODE SE VELIKE BORBE! Strahinja Bunčić u četvrtfinalu džudoa, Stjepanović ostao bez polufinala, veslači repasažom došli do polufinala! Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO)

DALILA DRAGOJEVIĆ NAPUSTILA HYPE TELEVIZIJU: Da li je Tik Tok zaista razlog? Saša Mirković otkrio šta ne može da toleriše!

Objavio: RHT
09/08/2023 5:27 PM

Glavni i odgovorni urednik i direktor Hype produkcije, Saša Mirković, danas je saopštio da će se od zaposlenh i TV lica u Hajpu tražiti da prestanu sa korišćenjem TikTok i preko istog da “prose” novac.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija hypetv

Međutim, nakon objave Mirkovića, Dalila Dragojević se oglasila na svom Instagram profilu i obavestila svoje pratioce da više nije zaposlena u televiziji Hype. Njeno saopštenje je izazvalo znatiželju javnosti, posebno zbog nedostatka konkretnih informacija o razlozima prekida saradnje.

Foto: Printscreen Instagtram

– Obaveštavam ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole, da od danas nisam zaposlena na televiziji Hype. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezana za Tik Tok kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi storijima, onda neka bude da je zbog TT. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas , napisala je Dalila.

Njene reči su izazvale dodatnu pometnju, jer nije bilo jasno da li je odluku o odlasku donela sama ili je dobila otkaz. Takođe, nije precizirala koji su tačno razlozi prekida saradnje, osim što je naglasila da nije u vezi sa pravilima TikToka.

Foto: Printscreen Instagram

Na zahtev za komentarom, Saša Mirković je kratko izjavio:

Videli ste moju objavu na Instagramu? Osim onoga što sam napisao nemam nijedan drugi komentar za bilo kog mog zaposlenog.

Očigledno da je Dalili Dragojević važnije njeno prisutvo na TikToku nego pozicija voditeljke na televiziji Hype, ali obzirom da je poznato da ona putem pomenute mreže zaradi mesečno i po nekoliko hiljada evra nije iznenađujuća njena odluka. Koliko će to trajati pakazaće vreme.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/Insformer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner