Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE! Pamela Anderson se borila sa teškom bolešću, od njenog priznanja se ledi krv u žilama “MAJKA JE ZA SVE KRIVA” Dečak ubica otkrio šta je prethodilo MASAKRU U ŠKOLI “Stalno je tražila da budem NAJBOLJI! Ljutila se i vikala kada nisam bio!” “MAMA I BEBA SU DOBRO, JA SAM PRESREĆNA!”Oglasila se Ljiljana Dragutinović EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon što joj je Kilibarda rodila UNUKU TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Mreže gore nakon što je žestoko ošamario cimera! (VIDEO) MAJKA DEČAKA UBICE UPLAKANA NAPUSTILA SPECIJALNI SUD! Miljana Kecmanović pokušala da vidi muža i sina nasamo, pa među zadnjima napustila zgradu u Ustaničkoj?! ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) NOVI VAŽNI SASTANAK! Vučić sutra sa predsednikom Skupštine Mađarske HYPE TV ANKETA! Koga podržavate – Mariju ili Miljanu Kulić?! DRAMA OKO KIRETAŽE ne prestaje! U TOKU EVAKUACIJA SRBA IZ LIBANA! Avion iz Bejruta sleteo u Beograd, na letu i tri bebe ĐOKOVIĆ ZA SAMO 64 MINUTA ODNEO POBEDU U ŠANGAJU! Njegova zagonetna poruka na kineskom jeziku iznenadila je sve “PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM” Mladen Sovilj progovorio o filmu “Stravično”, pa otkrio detalje radnje EKSKLUZIVNO ZA HYPE: “Ovo je NAJSTRAŠNIJE SUĐENJE kojem sam prisustvovao!” Advokat PORODICA ŽRTAVA iz Ribnikara POČELI BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI! Za 4 dana pregledano 159 žena! Pregledi na Kalemegdanu DEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo! PRVA IZJAVA BESNE MARIJE KULIĆ ISPRED NARODNOG FRONTA! EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Miljana je prekinula INTERVENCIJU Marija Kilibarda IZAŠLA IZ PORODILIŠTA sa bebom i verenikom! Voditeljka ne skida OSMEH sa lica (FOTO)

“IMAM STVARI I OD 100 DINARA”: Aleksandra Prijović nije rob luksuza, priznala gde najviše voli da kupuje

Objavio: RHT
08/08/2023 5:30 PM

Pevačica Aleksandra Prijović svojim hitovima definitivno je obeležila ovo leto.

Pored brojnih zakazanih nastupa, ona je rasprodala skoro dve Beogradske arene i vredno priprema koncertnu turneju na jesen.

Foto: Printscreen

I pored velikog uspeha, pevačicu i dalje prati glas da je ostala skromna, te da se ne bahati i ne iskorišćava svoj status zvezde.

Tako je Aleksandra sada iskreno progovorila o odrastanju , ali i koliko je ponosna što danas sama može sve sebi da priušti.

– Kada sam bila dete, uvek sam kupovala ono što sam u tom trenutku sebi mogla da priuštim. Volim što danas mogu sve sama sebi da kupim i da sebi priuštim i neke stvari koje su možda i skuplje. I to niko ne može da mi prebaci – rekla je ona.

Aleksandra je za “Kurir” otkrila i da se ne libi da kupi jefitnije stvaru, te da su joj kineske radnje omiljene.

– Imam stvari i od 100 dinara. Evo, priznaću ti sad nešto, ali najiskrenije. To znaju moji prijatelji, moje omiljene radnje su kineske! To moram da kažem. Pored svega što kupim i skuplje i jeftinije od stvari, ostala mi je posebna emocija kada su Kinezi u pitanju.Kada sam bila mala i pošto su mi roditelji bili razvedeni, uvek sam išla kod bake i deke, ali i kod tate, i uvek smo se nalazili na granici. I kada su deka i baka dolazili po mene, uvek smo u “jugu” pričali šta ćemo da kupimo kod Kineza. Meni je to nekako ostalo od detinjstva i sad kad uđem u kinesku radnju, ne znam gde pre da gledam. Odem i tri sata ne mogu da izađem iz radnje. To je neki osećaj… Bolje mi je kod Kineza nego u “Dioru”! Brže izađem – priznala je pevačica.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner