Background adbanner
calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO SE OGLASIO RHMZ! Nevreme u ovim delovima Srbije, upaljeni meteoalarmi! “BILA SAM NA KOKAINU, NISAM JELA NI PILA” Eva Ras šokirala sve otkrićem, evo ko ju je naveo na narkotike! SAD POBEDILE SRBIJU! Lebron se oglasio “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” OVI JUTARNJI NAPICI ĆE VAS SPASITI! Tope salo sa stomaka kao od šale, imaćete energije tokom celog dana! SREĆNE VESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! “SVADBA ĆE DA MI BUDE POD ŠATOROM” Tara Ristić: “Čekam da me dečko zaprosi” TEJLOR SVIFT NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU! Nastupila u Minhenu, izvan stadiona bilo čak 40.000 fanova koji su besplatno uživali u spektaklu! (VIDEO) OČEKUJE NAS HLADNI FRONT! U Hrvatskoj upaljeno narandžasto upozorenje, najavljeno nevreme, a evo kada stiže do Srbije ŠOK! JANJUŠ POSLAO ANELI PORUKU?! Sve procurilo u javnosti, Ahmićeva neće moći da veruje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI devojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) DA LI ŽENA MORA DA BUDE ŽRTVA? Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežana Čekić daje odgovor na ovo pitanje! “SOTONA JE MEĐU NAMA” Naša pevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam decu…” JAPANCI ZBOG OVE NAMIRNICE ŽIVE DUGO! Srbi je izbegavaju i misle da je štetna SVET JE OVO ČEKAO OD 2008. GODINE! Nadal zakazao meč protiv Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

POZVALA POLICIJU TOKOM GOSTOVANJA: Aleksandra Nikolić usred emisije zatražila pomoć zbog Ane Ćurčić!

Objavio: RHT
08/08/2023 9:30 AM

Sinoć se na ružičastoj televiziji emitovalo do sada najuzbudljivije izdanje emisije “Narod pita”, budući da smo imali priliku da gledamo vatreno suočavanje pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i drugoplasirane Ane Ćurčić. Voditeljka Ana Radulović je ugostila ove dve lepotice, ali njihova narav nije bila tako ljupka i pitoma.

Foto: Printscreen Youtube

Trenutno su najaktualnije dame u Srbiji, a jedna drugu u načelu ne mogu da smisle, što je dokazao njihov okršaj uživo u programu, koji je nakon prečešljavanja svih aktuelnih tema, eskalirao u toj meri da je Aleks posegnula za telefonom i pozvala policiju. Prava drama!

Po povratku sa kratke pauze za reklame, usledio je žestok sukob Ane Ćurčić i Aleks Nikolić, te je Nikolićeva pozvala policiju.

– Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča… Da, ja sam u emisiji – pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

– Zašto je krenula svađa – pitala je voditeljka.

– Zato što je neko ko se lažno predstavlja – rekla je Ana.

Foto: Printscreen Youtube

– Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude – rekla je Aleks.

– Aleksandra, ja te izazivam, ajde reci ovde – rekla je Ćurčićeva.

– Zvala si ovde ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovde! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačvenda u “Zadrugu”, nećeš znati gde si šuplja! Filipe, žena me vređa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem?! – rekla je Aleks Caru preko telefona.

– Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali “Pčelica Maja”, dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu “pčelica Maja”, da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe – nastavila je rafalno Nikolićeva.

– Ti si ustvari mene izvređala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla – rekla je Ana.

– Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar – rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner