Background adbanner
calendar

Nedelja 12. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! VIDOVNJAK MARKU SAČUVAO GLAVU:”On je otvorio tarot i treća karta je bila smrt” ISPLIVALA ANELINA FOTKA IZ DETINJSTVA! Evo kako je izgledala niko ne može da je prepozna! Starleta ne liči na sebe (FOTO) ISPLIVALI REZULTATI GLASOVA PUBLIKE NA EVROVIZIJI 2024! Novi haos na društvenim mrežama, opšta pometnja!   Dnevni horoskop za 12. maj: Blizanci prave pravi potez u partnerskom odnosu! Ribe bi trebalo više da se trude JANJUŠ SVE SAZNAO! Ne može da dođe sebi, pa počeo da čupa kosu! Aneli ga urnisala MIONI SAOPŠTENA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Ostala zaleđena kada je saznala gorku istinu! “NIKAD NEĆU DOZVOLITI DA NORU OTIMA POLICIJA OD MAJKE!” Asmin Durdžić se SLOMIO u emisiji “Moja ćerka neće biti ponosna na svoje roditelje!” “NA DANAŠNJI DAN JE ROĐENA HYPE PRODUKCIJA! Na današnji dan smo POBEDILI I NA EVROVIZIJI KAO TIM” Saša Mirković uputio reči zahvalnosti “KO ZNA, ZNA! Ko ne zna, treba da nauči!” Saša Mirković nakon proglašenja pobednika “Evrovizije” poručio: Jedini sa Balkana smo bili na KROVU EVROPE POBEDNIK EVROVIZIJE 2024 JE ŠVAJCARSKA! Hrvatima izmakla pobeda za dlaku “KAKO TE MARINKO, TVOJ BIVŠI, NIJE NAUČIO DA JEDEŠ?!” Asmin o Marinku i Aneli, pa brutalno isprozivao Ahmićevu kako ŽVAĆE HRANU ANĐELO PRIPREMIO TEODORI VERIDBU?! Matora raskrinkala sve, a evo šta je Ranković tajno radio, ŠOKANTNO! STANISLAV PRIZNAO MAJI ŠOK DETALJ O SVOJOJ ĆERKI: Zažalio što joj je ostavio jednu stvar, izlanuo se i otkrio VELIKU TAJNU “MOJA MAJKA JE OBOLELA OD SVEGA OVOGA! PLAKALA JE SVAKI DAN” Asmin van sebe zbog stravičnih fotografija SKANDALOZNO! Kamere snimile Maju dok ima intimne odnose sa Stanislavom: Ćerka mu pretila u pismu, a Marinkovićeva joj zadala udarac VILA OD 650 KVADRATA KAKVA SE NE VIĐA RETKO: Evo kako izgleda kuća Miloša Bojanića, luksuz na sve strane! (FOTO)

Alina Juhart vešto krije partnera, a sada je otkrila koji poznati pevač je podseća na njega: OVO JE NJEN TIP MUŠKARCA!

Objavio: RHT
06/08/2023 4:30 PM

Alina Juhart nedavno je bila gost Jutarnjeg programa na Informer televiziji, gde je razgovarala o svom učešću u takmičenju “Zvezde Granda” i podelila svoje planove za budućnost.

Foto: printscreen/Youtube

Tokom intervjua, pevačica je istakla da iako dolazi iz Slovenije, želi da predstavlja Srbiju na “Evroviziji”.

– Ja na “Zvezde Granda” gledam kao na predivno iskustvo, ali smatram da za vreme takmičenja nisam pokazala sve talente koje imam. Mlada sam i verujem da ću u budućnosti imati priliku da pokažem sebe. Vidim sebe kao “Evrovizijsku” pobednicu i biće mi čast da predstavim Srbiju na tom takmičenju. Ja sam Beograđanka i zato ću predstaviti Srbiju. Imam spremljenu pesmu za takmičenje, još uvek razmišljam da li da pošaljem pesmu – rekla je pevačica.

Alina je zatim priznala da na javnoj sceni postoje tri muškarca koja joj se sviđaju, a koji su zapravo putpuno različiti.

– Jako mi se dopada MC Stojan, zbog njegovog imidža i tela. Kao mala jako sam volela Relju Popovića, a treći muškarac sa srpske scene za kog smatram da je dobar frajer je pevač iz “Leksington benda” Bojan Vasković – izjavila je Alina. 

Pevačica je potom priznala na kog od ovih trojice najviše liči njen partner, čiji identitet vešto skriva.

– Moj partner najviše liči na Bojana Vaskovića. Došla sam u Beograd da upoznam nekog lepo Srbina, ali me je na kraju našao stranac – rekla je Alina za Informer.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner