Background adbanner
calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUD ODOBRIO ZAHTEV RODITELJA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: Oni će na sledećem ročištu da ISPITUJU SVOG SINA DNEVNI HOROSKOP ZA 9. OKTOBAR! Blizanci, partner će vas BAŠ ŠOKIRATI, a POSAO vam cveta! PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BEKSTVA – Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da verujem da sam uspela da pobegnem!” SNIMAK BEŽANJA IZ RIJALITIJA! Iskoristila MOMENAT NEPAŽNJE pa se ZATRČALA KROZ VRATA! (VIDEO) O OVOME SE ĆUTI?! Dečaku ubici tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć “ANĐELA ĐURIČIĆ VREĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizovani kriminal nada mnom” DA LI STE PROBALI POZU O KOJOJ SVI PRIČAJU!? Vrhunac je zagarantovan uz “bušilicu” TIKTOK DOBIO 13 NOVIH TUŽBI! Na tapeti zbog stvaranja zavisnosti među decom STRAVIČNO! Žena i njena ćerka pronađene MRTVE u selu Slatino, otac i sin prebačeni u bolnicu, on kasnije priveden! “MOJE DETE ODBIJA DA JEDE HRANU” Očajna MAJKA moli za pomoć u svojoj potresnoj ispovesti “Simptome njegove dijagnoze sam našla na GOOGLE-U! Lekari su govorili da je sve u redu!” TRAGIČNE VESTI! Umrla 20-godišnja rukometašica HITNO NAREĐENA EVAKUACIJA! Drama u BiH RETROGRADNI JUPITER KREĆE SUTRA 9. OKTOBRA! A ova 3 znaka najviše će na svojoj koži osetiti njegov uticaj JANJUŠ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Otkrio da je Aneli pripremio PAKLENI PLAN, njoj neće biti dobro! SUMNJA SE DA JE NEKO PUCAO NA DOM ZDRAVLJA?! Opsadno stanje u Zagrebu “NAJSREĆNIJI SAM ČOVEK NA SVETU” Darko Lazić dva dana slavi rođenje ćerke, a evo kada Katarina napušta porodilište!

NJEGA RETKO IMAMO PRILIKU DA VIDIMO: Voyage podelio fotografiju sa bratom, svi komentarišu njegov izgled (FOTO)

Objavio: RHT
02/08/2023 5:30 PM

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, uživa veliku popularnost, naročito među mlađom publikom, a poznato je da devojčice lude za njim.

Foto: ATA Images

Većina njegovih fanova je upoznata sa tim ko je reperov otac, a Voyage često objavljuje slike majke od koje je nasledio dobar izgled i za koju je jako vezan. Ipak, jedan član njihove porodice nije preterano zainteresovan za eksponiranje, te nemamo često priliku da ga vidimo.

Radi se, naime, o Mihajlovom starijem bratu, Vasiliju. Voyage je svega nekoliko puta do sada kačio slike i snimke sa bratom, a ono što je zanimljivo jeste da su ove fotografije svaki put izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama, te su mnoge devojke komentarisale to da je i Vasilije dobar frajer, a tako je bilo i ovog puta.

Foto: Printscreen Instagram

O svom starijem sinu, govorila je i reperova majka Žana, još davne 2004. godine, kada je ispričala sve o njegovoj borbi za život.

– Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju. Prvi put sam poželela da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe – ispričala je Žana.

BOUNS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner