Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TVOJU MIONU SU PUNILI LEPO” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM: “Uzmi sklepaj nekoj dete” SVE PUCA OD LUKSUZA: Đokovićev brat odveo lepšu polovinu na putovanje iz snova “Cveće i mirisi me prate na svakom koraku” “E SAD ĆU DA KAŽEM PRAVI RAZLOG RASKIDA!” BAKA PRASE i ANJA BLA se SVAĐAJU UŽIVO tokom emisije “CarCast sa Va Vanom” “ŽELIM MUŽA POPUT HARISA DŽINOVIĆA!” Nataša Alimpić EKSKLUZIVNO ZA Hype TV: “Svaka žena bi volela da sedi kući!” “ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO) NATAŠU BEKVALAC JAVNO ZAPROSILA ČETIRI MUŠKARCA ISTOVREMENO! Pevačicu oduševili ovim gestom! (FOTO+VIDEO) MILAN KALINIĆ STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE! Glumac na pitanje o razvodu poručio samo jedno! OTKRIVENO KOLIKO ZARAĐUJU LUNA I MARKO! Od basnoslovne cifre zavrteće vam se u glavi! U pitanju je ogromna svota novca! Ovo je dokaz! (FOTO) TRUDNA MILICA ZAVRŠILA U BOLNICI NAKON SRAMNE PREVARE!? Pozlilo joj nakon Terzine javne preljube! Sve iznela javno: “Hoću da me pogleda u oči..” KO JE ŽENA MILANA KALINIĆA OD KOJE SE NAVODNO RAZVODI? Sandra izgleda kao boginja! Evo kako je glumac pričao o njoj! (FOTO) OD ANĐELA RANKOVIĆA NI TRAGA NI GLASA! Nestao nakon raskida sa Anitom! Javnost zabrinuta! Evo o čemu se radi! “NA SVAKI UGAO SAM OKAČIO TIJANINU FOTOGRAFIJU” Igor Jurić EKSKLUZIVNO u emisiji “Male stvari”! ADAKTAROVI OTKRILI POL BEBE! Andžela briznula u plač kada je videla ovu boju! Emocije pršte na sve strane! (VIDEO) ANITA VEĆ IMA NOVOG UDVARAČA!? Dva dana nakon što je javno rekla da je raskinula sa Anđelom na adresu joj stigao zavidan poklon! (FOTO) RAZVODI SE MILAN KALINIĆ?! Glumac nakon 18 godina braka ostavlja suprugu Sandru!? OVO JE PRAVO LICE JELENE MARINKOVIĆ! Komšije iz njenog rodnog mesta razvezale jezik! Otkrivena prava istina o njenoj porodici!?

NEVREME IZ SATA U SAT TUTNJI KA SRBIJI: Olujna masa iz Hrvatske seli se ka nama, prvi na udaru OVI DELOVI zemlje!

Objavio: RHT
01/08/2023 1:23 PM

U Hrvatskoj je danas najavljeno novo nevreme, koje će u zemlju stići u popodnevnim časovima. Očekuje se novi kišni talas, vetar, grmljavina i grad. Kada je reč o Srbiji, ponovo će Vojvodina biti na udaru kiše i vremenskih nepogoda u toku noći, a isto se očekuje i u Beogradu u sredu ujutru i u toku dana.

Foto: Pinterest

Utorak je u celoj Hrvatskoj započeo uz sunce, ali se do kraja dana očekuje dolazak oluje iz Italije, koju će pratiti novi talas kiše, vetra i grmljavine, koji će lokalno biti i jače izraženi.

Nevreme će u popodnevnim i večernjim satima zahvatiti celu Sloveniju i dobar deo kontinentalne Hrvatske.

Potencijalno opasno vreme je, prenose hrvatski mediji, moguće na zapadnoj obali Istre te u riječkoj regiji, kao i u zagrebačkoj i karlovačkoj, ali i osječkoj i gospićkoj regiji.

Pljuskovi će biti lokalno izraženiji, praćeni grmljavinom i pojačanim vetrom, a očekuje se veća količina grada. Građani se pozivaju na oprez zbog mogućeg jačeg grmljavinskog nevremena. Poseban je oprez potreban u područjima kao što su planine, šume i livade, odnosno otvoreni tereni.

Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom, a uz obalu je moguć i opasan vetar uz talase rizične za manja plovila. Neiskusni pomorci, posebno oni koji upravljaju manjim brodovima, trebalo bi da izbegavaju plovidbu u tim uslovima i obratite pažnju na pomorsku prognozu.

Šta čeka Srbiju?

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Posle podne na severu postepeno naoblačenje, koje će kasno uveče i u toku noći u Vojvodini, kao i ponegde u zapadnim i centralnim krajevima Srbije, usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu.

Vetar će biti u kratkotrajnom pojačanju i skretanju na severozapadni.

Foto: Printscreen Youtube

Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 30 do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pretežno sunčano i toplije, uz slab do umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od 15 do 17, a najviša oko 31 stepen. Uveče postepeno naoblačenje, pred jutro s kišom ili lokalnim pljuskom s grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i malo svežije, ujutro i prepodne ponegde s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom, posle podne razvedravanje.

U četvrtak i petak pretežno sunčano i osetno toplije sa maksimalnim temperaturama od 33 do 38 stepeni.

Za vikend zahlađenje za 10 do 15 stepeni, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom, a u subotu i lokalno obilnim padavinama. Početkom sledece sedmice pretežno sunčano i umereno toplo.

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner