Background adbanner
calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ DETALJ NA BORINOJ UMRLICI JE SVE OSTAVIO U ČUDU Poznato je da roker ima jednog sina, a svi se pitaju ko je ona! (FOTO) “UZEO MI JE DETE, HTELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! MIRKA I VUJADIN ZASENILI SVE NA SVADBI JOVANE I BOGDANA! Glumica odabrala leopard haljinu, a na fudbaleru sve puca od elegancije! (FOTO) PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na delu, PRISUTNI IH U NEVERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! “VRATIT ĆE SE TATA ŽIVOTI MOJI!” Jodžir novom objavom potresao pratioce! Cela porodica u suzama! (VIDEO) ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila ćerki 1. rođendan! (FOTO) MEGATRENDU ODUZETA DOZVOLA ZA RAD! OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo šta će biti sa studentima JOVANA JE UZELA BOGDANOVO PREZIME! Misica će se od danas prezivati Srejović, a evo uz koje pesme je par odigrao prvi ples! STIGLI MLADENCI! Trudna Jovana i Bogdan BLISTAJU OD SREĆE! Misica u beloj raskošnoj venčanici ostavlja bez daha! (FOTO) Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspeo ono što mnogi nisu PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA PETAK 06. AVGUST! Ne propustite emisiju SHOWBLIZ od 21 čas! ĆERKA SREJOVIĆA STIGLA NA VENČANJE! Poput princeze očarala u belom, u ruci nosi čak i poklon za mladence (FOTO) “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star posle medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU KOD SNEŽANE DAKIĆ! Njegova ispovest u “Sada i ovde” nikoga neće ostaviti ravnodušnim “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVETI!” Kristijan Golubović zakasnio na venčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! (FOTO) “ŽIVEĆEŠ VEČNO, SRBINE MOJ!” Baja Mali Knindža se dirljivom porukom oprostio od Bore Đorđevića

BAHATA: SEVERINA ucenjuje Milana Popovića za veliki novac!

Objavio: RHT
31/10/2021 10:00 PM

Izgleda da biznismen Milan Popović (55) i njegova bivša partnerka, hrvatska muzička zvezda Severina, nikada nisu imali zaoštrenije odnose otkako su otpočeli pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, barem u medijima. Dok je u poslednje dve nedelje “srpski kralj bakra” izneo niz novih optužbi na račun toga kakva je pevačica majka, ona je na svom Instagram profilu otkrila da je dobila novu tužbu od njega, posle ukupno 70, koliko ih je dobila do sada.

Nakon što je Severini vraćeno starateljstvo nad sinom, koji je kod nje pedeset posto vremena, Milan je izjavio da ona dete nije vodila u školu 45 dana i da su, kada je prestao da joj isplaćuje 50.000 evra mesečno dok je bila trudna, već je smanjio sumu na deset, kao nadoknadu za propuštene nastupe, počele ucene sa njene strane.

Popović je za “Stori” izneo nove detalje iz njegove situacije za pevačicom.

 

Severina je na svom Instagram nalogu krenula ponovo da deli sve što se tiče pravne bitke koju vodi s vama. Šta mislite da je bio okidač za to?

– Strah od istine, nemoć da se nešto promeni i, po ko zna koji put, potreba da se dobije medijska pažnja, koje nikad dosta.

Govorila je da je u vezi s vama spoznala da ste okruženi zidovima kroz koje nije mogla da prođe. Šta je zapravo bilo seme razdora među vama?

– Naša veza je vrlo kratko trajala da bi bilo šta tu moglo da se spozna, to je bila kratkotrajna iskra koja se brzo ugasila. Glavni razlog je bilo to što ja nisam hteo da se nosim s tom količinom raznih ekstremnih emocija koje su izvirale iz nje, od histerije, preko mržnje do potpune ravnodušnosti. Kasnije sam zaključio da sam ja ipak bio samo finansijski projekat za nju i ekipu oko nje. Za ovo imam već i previše dokaza, ali sada definitivno znam da sam napravio pravi potez time što sam tu vezu prekinuo na vreme.

Severina je u medijima navela da ste bili protiv toga da se ona porodi carskim rezom, kako to komentarišete?

– Severina i ja smo zajedno, na njenu inicijativu, obišli nekoliko klinika u Austriji i Sloveniji koje se bave prirodnim porođajima. Ona je sve vreme htela sama da se prirodno porodi pošto postoje naučni dokazi da je to mnogo zdravije za dete. Na kraju se porodila carskim rezom pošto nije postojala varijanta da se porodi prirodnim putem zbog te količine apaurina, odnosno leka za smirenje, koji je primala poslednja dva meseca trudnoće. Da, bio sam protiv carskog reza u početku, ali mi je doktor koji je vodio njenu trudnoću objasnio da druga varijanta ne postoji. Kao što znate, nikoga nisam tužio zbog Severinine trudnoće.

Ona je iznela tvrdnju da je i pre saznanja da je trudna znala da niste jedno za drugo, ali da je mislila da ćete se promeniti. Da li ste i vi imali slično viđenje nje kao partnerke u momentu saznanja da čeka vaše dete?

 

– Znate kako stara mudrost kaže – kada se žena i muškarac upoznaju, on mašta o tome da žena uvek ostane takva ista, a žena mašta o tome da muškarca promeni u još boljeg za sebe. Na kraju ispadne suprotno, muškarac ostane isti kakav je bio, a žena se promeni. Naš slučaj nije bio ništa drugačiji, očigledno.

Da li ste sa Severinom razgovarali o tome da dete mora da ide u školu i pitali je zašto Aleksandra ne odvodi toliko dugo?

– Severina i ja već dugo nemamo normalnu komunikaciju. S njom je besmisleno razgovarati o bilo čemu pošto drugo mišljenje, osim njenog, ne postoji.

Da li s mališanom razgovarate o majci i koliko je on svestan problema u vašoj komunikaciji i odnosu? Trudite li se da ga zaštitite od saznanja o tome?

– Molim vas da mi ne postavljate pitanja u vezi s detetom.

Koliko Aleksandar voli da provodi vreme sa svojom polubraćom, kakav odnos oni imaju?

– Ovo je jedino što mogu da vam odgovorim u vezi s mojom decom. Odlično se slažu, mnogo vremena provode zajedno, vole se i prava su ekipa. Nadam se da će im se uskoro pridružiti i sledeći član ekipe.

Pričali ste o tome da je majka vašeg deteta sklona promenama raspoloženja, da li je to bio osnovni problem u vašem odnosu ili činjenica da pripada nekom drugom svetu?

– Pričao sam o ekstremnim promenama raspoloženja – tačno, to je bio osnovni problem, bar što se mene tiče. Kasnije su se pojavili i drugi problemi, naravno, nažalost nerešivi. Severinina enormna popularnost, usponi i padovi u javnosti, definitivno su uticali na njeno formiranje kao ličnosti, ali sam više nego siguran – i svakakvi opijati.

Kada su počeli problemi među vama, da li ste pokušali da ih rešite razgovorom, da li ste ulazili u rasprave s njom ili ste se jednostavno povukli u sebe?

– Da, ali svaki razgovor je bio besmislen, obično je to bio dugački monolog s njene strane.

Kako najradije provodite vreme sa Aleksandrom? O čemu razgovarate? Da li je on zreo dečak za svoje godine?

– Samo ću da vam kažem da sve vreme kada je kod mene provodimo zajedno, on i ja, a u poslednje vreme nam se pridružuju i njegova braća.

Rekli ste da je Igor bio dobar prema vašem sinu. U kojoj meri mislite da je nagli nestanak Igora iz Aleksandrovog života uticao na Aleksandra?

– Mislim da je ovo bilo još jedno traumatično iskustvo za dete, vrlo nepromišljeno odigrano od strane Aleksandrove majke, kao uostalom i mnogo drugih iskustava na koje sve vreme skrećem pažnju ljudima koji treba da obezbede zaštitu našem detetu.

AUTOR: BLIC.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner