Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

ACA LUKAS U NOVOM RIJALITIJU HYPE TELEVIZIJE SA DVE BIVŠE DEVOJKE: “Tačno je da ulazim!”

Objavio: RHT
28/07/2023 6:04 PM

Vlasnik Hype televizije, Saša Mirković pokreće novi rijaliti na HYPE televiziji, a glavna zvezda ovog projekta biće najveća balkanska zvezda, Aca Lukas.

Foto: Printscreen/ Ilustracija

Među njegovim cimerkama naćiće se i rijaliti zvezde Dalila Dragojević i Anđela Đuričić, ali to nije kraj iznenađenjima!

Gledaoci će biti oduševljeni saznanjem da će u rijaliti ući i dve bivše devojke Ace Lukasa, o kojima javnost do sada nije imala informacija da su bile sa njim!

Aca Lukas ulazi u rijaliti, gde će svaki trenutak biti sniman, kako danju, tako i noću.

– Mirković pokreće potpuno nov rijaliti, Lukas je pristao da uđe, ali ne sam! U šouu će se pojaviti i njegove dve bivše devojke – rekao je izvor za Informer, pa otkrio:

– Bivše zvezde “Zadruge” Dalila Dragojević i Anđela Đuričić već su potpisale ugovore, kao i Memo Haljevac, pobednik “Farme”. Svakodnevno na televiziju dolaze mnoge atraktivne devojke i pričaju s producentima. Među njima je jedna manekenka iz Makedonije, koja će svima pomutiti razum! Dolazili su i neki pevači iz takmičenja “Zvezde Granda”, ali ne znam ko je sve potpisao, a ko je došao samo da čuje uslove. Čuo sam da će se takmičiti i jedan poznati bivši sportista, njegovo ime se čuva u tajnosti jer će biti iznenađenje za gledaoce. Mirković sve to čuva u strogoj tajnosti, ni njegovi najbliži saradnici ne znaju sve takmičare!

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija

Vlasnik Hype televizije, Saša Mirković odlučio je da će rijaliti voditi Milan Milošević.
– Milan će biti jedini voditelj rijalitija. On se odlično pokazao još dok je radio na Pinku, a sad je rekao Mirkoviću da on sve može sam i da mu ne treba pomoć. On će raditi i kao urednik rijalitija, a plan je da traje pola godine – kaže izvor.

Saša Mirković je otkrio da će i on ući u rijaliti sa Lukasom!
– Biće veoma zanimljivo! Rijaliti počinje prvog oktobra, svi učesnici će moći da izađu kad budu hteli, neće imati obavezu da ostanu do kraja. Ovaj rijaliti je potpun nov i biće društveno odgovoran, ubeđen sam da ćemo funkcionisati bez nasilja. Već prve nedelje u rijaliti ulazimo Aca Lukas i ja! Sve dosadašnje prijave uzimamo u obzir, a kasting pravimo u drugoj polovini avgusta, kada se svi vrate sa odmora – rekao je Mirković.

Foto: Printscreen Instagram

Lukas je takođe potvrdio da će ga kamere snimati dan i noć:
– Tačno je da ulazim na nekoliko dana. Ostao bih i duže, nego imam dosta zakazanih nastupa. Još ne smem da detaljišem, otkriću samo da to neće biti klasičan rijaliti, već nešto potpuno novo na našim prostorima!

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner