Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SCENA KOJA JE ZGADILA GLEDAOCE! Kamere usnimile skandalozne kadrove u rijalitiju, prljavština na sve strane, a učesnica radi OVO! PRVO OGLAŠAVANJE VUČIĆA NAKON ŠTO JE USVOJENA SRAMNA REZOLUCIJA U UN: “Predaja za nas nikada nije opcija” “MITROVIĆ MI JE OBEĆAVAO POMOĆ! Nudio mi je svoje advokate i KANCELARIJU, a kada su me ISKORISTILI, više mi se NIKADA nije javio!” Ekskluzivno za Hype se oglasila Nataša Đukić EVO KAKO SE GLASALO U UN: Grčka uzdržana, a ovako su glasale komšije HYPETV PROGRAM ZA petak 24. maj! U emisiji “Estradna racija” saznajte sve na temu Neprepoznatljive dame sa estrade VUČIĆ SE OGRNUO SRPSKOM ZASTAVOM! Obezbeđenje pokušalo da mu skine, a on poručio: “Da vidim junaka koji će da mi uzme” SRAMOTNO! Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici protiv Srbije “SRBIJU TREBA BRANITI OD ISTORIJSKE BRUKE” Karleuša podržala Vučića i uputila snažnu poruku: “Svim srcem uz predsednika” “TVOJ SIN JE SRBIN, NOSIĆE ŽIG” Karleuša URNISALA Severinu nakon njene izjave o Srebrenici: “Koliko košta milion ubijenih…” “ŠMRKADŽIJA I NARKOMAN! NEMA VEĆEG LAŽOVA I PREVARANTA OD MITROVIĆA!” Saša Mirković osudio Mitrovića jer nije pomogao u vapaju majke ubijene devojčice ISTORIJSKI GOVOR ALEKSANDRA VUČIĆA! Predsednik objasnio zašto je rezolucija u Srebrenici opasna i pozvao sve da za nju ne glasaju! BRUTALNO PRETUČENA POZNATA INFLUENSERKA: Napadači joj upali u kuću i pretili UBISTVOM, hitno hospitalizovana ALEKSANDRA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Svi se pitaju šta joj se desilo, isplivala šok fotka, evo šta je uradila nakon porođaja! SKANDALOZNO! Janjuš RASKINUO SA ANELI, razlog je BIZARAN, a u sve umešan i Asmin Durdžić! SKANDALOZNO! “Odu u Švajcarsku da rade kao PROMOTERKE SA EPRUVETAMA, a završe kao PROSTITUTKE!” Bivša rijaliti učesnica otkrila šok informacije ĐOKOVIĆ SAZNAO PROTIVNIKE NA ROLAN GAROSU! Novak odbranu titule započinje protiv domaćeg igrača

PALO POMIRENJE! Nakon svađe, Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

Objavio: RHT
27/07/2023 12:00 PM

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti učesnica a sada voditeljka, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža deli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa. Kako to obično biva, sve što uradi, biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, ali i medija.

Foto: HYPETV

Nedavno je preko TikToka ušla u sukob sa svojom višemesečnom koleginicom – rijaliti učesnicom i drugaricom Marijanom Zonjić, te su se svi zapitali šta se dešava na toj relaciji. Evo i odgovora.

Njih dve su ušle u otvoren sukob pre par nedelja, kada Marijana nije odgovarala na poruke koje joj je Dalila slala. Tada je nastala prava drama, te joj Dalila nije oprostila takvo ponašanje.

Foto: Printscreen Instagram

Međutim izgleda da su se svi prevarili, jer je svojom novom objavom na Instagram profilu, Dalila upravo demantovala svakoga ko je pomislio da su njih dve u sukobu.

Dalila i Marijana su podelile da su zajedno, držeći se za ruke, a fotografiju su začinile emotikonom srca. Izgleda da je sve slađe nakon svađe i pomirenja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner