Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Anastasija Grujić: Sa bivšima sam u dobrim odnosima. Laž je da sam bila sa Nućijem! ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! U emisiji “Male stvari” Snežane Dakić – gost alergolog, pulmolog i imunolog otkriva sve o faktoru sreće! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon venčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO) ESTRADNA RACIJA: razvodi poznatih o kojima se najviše pričalo! Otkrivamo razloge krahova njihovih ljubavi! HYPETV PROGRAM za subotu 18. maj 2024! Ekskluzivno u “Pretresu” – Stanija Dobrojević! OGROMNO IZNENAĐENJE! Saša Mirković dao komentar na spekulacije da DEJAN I DALILA vode rijaliti “IMANJE” VUČIĆ PORUČIO: “Tražićemo rezoluciju o stradanju Srba od Nemaca u Srbiji i ustaša u Jasenovcu!” EVO ŠTA JE NATAŠI NINKOVIĆ USTANOVLJENO: Nakon što je hitno primljena u Urgentni centar, sada procurili detalji o njenom zdravlju CITY HYPE: Rijaliti ‘Imanje’ glavna tema u medijima! Šako Polumenta ispričao zbog čega su želeli da ga zavade sa Prijovićkom! MC Stojana iznerviralo pitanje o devojci!? SAŠA POPOVIĆ NA ŠTAKAMA IZBACIO VOZAČA IZ KOLA! Ovo su svi detalji/HYPE PAPARAZZO HOSPITALIZOVANA NATAŠA NINKOVIĆ: Glumica hitno primljena u Urgentni centar, evo u kakvom je stanju! ZORAN MILANOVIĆ: “Majke Srebrenice su politička organizacija! Nemojte da lepite etikete Srbima da su genocidni narod! Ja poštujem Srbe” “ANELI NEĆE BITI DOBRO KADA POČNE DA JOJ SE VRAĆA!?” Stanija Dobrojević PROGOVORILA o Aneli, gubitku bebe i Asminu: “Tada sam psihički pala!” “KOD NAS VODITELJI I ZAPOSLENI NE SMEJU DA KORISTE OPOJNE DROGE” Saša Mirković o Dušičinom otkazu: “Ne uklapa se u Hype standarde” VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM PORUČIO JASNO: “Borićemo se da zaštitimo vitalne nacionalne interese srpskog naroda!”

Baka (83) se razvela od 46 godina mlađeg muža: “Imali smo sjajan seks, a onda je sve prestalo” (VIDEO)

Objavio: RHT
26/07/2023 10:00 PM

Penzionerka Iris Džons je postala poznata nakon što se udala za 46 godina mlađeg muškarca, a potom otkrila i detalje njihovog zajedničkog života.

Foto: Printscreen Facebook / Iris Jones

Iris Džons i Mohamed Ibriham su sklopili brak 2020. godine, a tada je ona govorila kako je njihova ljubav prava stvar uprkos brojnim upozorenjima njenih prijatelja.

Ipak, uprkos svemu njihova ljubav nije opstala, pa su se sada razveli, a Iris se kaje zbog svega, najviše zbog toga što nije slušala svoje najbliže.

Kako je istakla u intervjuu za Dejli mejl, njihove noći su se brzo završile, a ona je bila preumorna od brige i raspremanja za njim.

“Nekad smo imali sjajan seksualni život, ali je onda sve prestalo jer sam uvek bila tako umorna od brige za njega. Radila sam sve. Kuvala mu, čistila i pospremala. Bolje mi je bez njega i žalim što nisam poslušala svoju porodicu i prijatelje, ali sad je gotovo. Žao mi je što sam ga upoznala i sada znam da je moj najbolji muž bio moj prvi suprug Gvin”, rekla je ona.

Iris još dodaje i da je srećna što je sama sa svojim mačkom, te da je on ljubav njenog života, a jako joj je drago što se rešila Mohameda.

“Mislim da sam se zaljubila u njegov imidž. Da je ćelav i da ima trbuščić, sumnjam da bih se zaljubila u njega. Trenutno ne osećam ljubav prema njemu, ono što osećam je glupo i trebalo je da znam.”

Podsetimo, upoznali su se na Fejsbuku još 2019. u grupi za ateiste, a Iris je otputovala u Egipat kako bi se udala za svog partnera, koji je 46 godina mlađi od nje. Venčali su se u lokalnom KFC-u.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner