Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

Teodora Bjelica uhvaćena SA OVIM muškarcem, pa progovorila o RASKIDU S IGOROM KOJIĆEM! Spomenula i SEVERINU

Objavio: RHT
20/07/2023 7:25 PM

Na svadbi pevačice Marije Mikić i njenog izabranika Jovana, pojavila se i atraktivna glumica Teodora Bjelica u društvu jednog nepoznatog muškarca.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija

Iako su mnogi odmah pomislili da je to njen novi dečko, Teodora je otkrila da je u pitanju samo njen prijatelj. Međutim, to nije jedina tema kojom je privukla pažnju.

Teodora je ovom prilikom progovorila i o razlozima raskida sa Igorom Kojićem.

– Došla sam s najboljim drugom. Nema partnera ni na vidiku, možda u nekim dalekim snovima. Možeš gospodina pravog da upoznaš i kad pođeš da baciš đubre i da prošetaš psa. To se nikad ne zna. Ja sam i s mladine i s mladoženjine strane – rekla je Bjelica, pa potom otkrila kako zamišlja svoju svadbu.

– Volela bih svadbu na ostrvu, samo mladoženja, ja i kumovi. Udala bih se bosa – kaže glumica i otkriva razloge raskida s Kojićem.

– Ljudi se upozanju u prolazu, vise da ne ide i raziđu se. Nismo se poklopili jednostavno, nije bilo svađa. Volim da slušam Severinine pesme, smatram da je ona vrhunski umetnik – rekla je Teodora i otkrila da li dobija savete od svoje majke, glumice Gordane Bjelice kada je karijera u pitanju.

– Retko mi mama daje savete, jer se uglavnom posvađamo kad krenemo o poslu da pričamo – kaže glumica i otkriva da li planira da uplovi u pevačke vode.

– Možda ću uploviti u pevačke vode, nikad se ne zna, zašto da ne iskoristim i taj talenat. Ne bih mogla da budem budna do 4, 5 ujutu, tako da ta vrsta karijere nije za mene definitivno – rekla je Bjelica.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner