Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVU BESNU MAŠINU VOZI DEČKO TANJE SAVIĆ! Košta pravo bogatstvo, ovaj model nema niko ni od javnih ličnosti (FOTO) KROFAKOVA ĆERKA ĆE BITI VAN SEBE! Maja i Stanislav uhvaćeni na delu, mislili da ih kamera ne snima! (FOTO) Ljubomir Bandović: Prihvatio sam da imam loše osobine.Tek tada sam mogao da im se posvetim i da radim na njima. “RAZVOD JE KRIV ZA MOJE POROKE” Gagi Đogani u suzama o raskidu sa Anabelom Atijas, otvorio dušu i priznao sve! ŠA SE UMOKRIO U GAĆE?! Ćerka Stanislava Krofaka objavila javno SKANDALOZNI DOKAZ! (FOTO) ANELI AHMIĆ POZLILO! Trudnoj učesnici hitno ukazana pomoć, ne može da progovori DUŠKO SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU IZ SRBIJE! Hitno reagovala i Jelena, oglasila se javno! HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 17. jun 2024! Ekskluzivno kod Dejana Dragojevića – Gastozova sestra! “ZGADILA SAM TI SE OTKAD NOSIM TVOJE DETE” Aneli ušla u žestok okršaj sa Janjušem, izgovorila mu stravične reči, u sve umešana i Miljana FINSKO-NEMAČKI BIZNISMEN PODELIO SNIMAK VUČIĆA: “Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajni”! OGLASIO SE VUČIĆ PRED MEČ SRBIJE I ENGLESKE! Naš predsednik ovim rečima poželeo sreću “Orlovima” na startu EPP! SKANDALOZNA ISTINA O ANELINOJ TRUDNOĆI?! Hitno se oglasio on i raskrinkao sve, Janjuš će se držati za glavu! SRBIJA VAM ŠALJE SNAGU I ENERGIJU! Fudbalerima Srbije u Nemačkoj upućena poruka sa Kule Beograd uoči meča sa Engleskom! “JEDINO KOMPLIKOVANO VEZANO ZA JEDNOSTAVNOST JE DOĆI DO NJE” Ljubomir Bandović: Sačuvao sam tu vrstu skromnosti STANIJA ĆE BITI VAN SEBE! Evo šta radi Asmin Durdžić dok je ona u Americi, ovo niko nije mogla ni da nasluti! MAJA NASTAVLJA DA PROGONI STANISLAVA! Mislila da kamere ne snimaju, pa ga ucenjivala, Krofak van sebe!

MARKO MILJKOVIĆ JE SADA BLIŽI BOGU! Dve noći je proveo van stana, tvrdi da je PREPOROĐEN, ispunjena mu je ŽELJA

Objavio: RHT
20/07/2023 12:31 PM

Marko Miljković sa ocem Dobrivojem i kumom Savom Radovićem otputovao je na Svetu Goru.

Njih trojica prisustvovali su ponoćnom bdenju i monaškoj večeri, a preko dana su imali prilike da prošetaju vinogradima i vide gde se i kako prave poznata manastirska vina.

Zbog malog broja mesta, njima je bilo odobreno da provedu dve noći u ruskom manastiru Pantelejmon, koji je 19 manastir u hijerarhiji na Svetoj Gori.

Foto: Youtube Printscreen

– Na Hilandaru sam proveo dva dana. Ne može se opisati rečima osećaj i opšti utisak. Ne bih detaljisao šta smo sve radili i videli, jer Sveta Gora je predivno mesto i osećam da sve što sam tamo doživeo da je samo za moju dušu – rekao je Marko kome je Luna Đogani bila glavna podrška za ovaj put.

– Luna održava trudnoću i sada se baš pazi, jer je sedmi mesec i nigde ne putujemo jer su ogromne vrućine, što trudnicama baš teško pada. Zna da imam veliku želju da posetim Svetu Goru i predložila mi je da pobegnem malo iz Beograda i ja sam je poslušao. Verujte dva dana tamo vrede više nego bilo šta drugo u životu. Zato planiram da opet budem njihov gost u narednih nekoliko godina – objasnio je Miljković.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner