Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE ISTINA O ODNOSU STANISLAVA I MAJE MARINKOVIĆ! Isplivao ovaj dokaz, sada je sve jasno, nema dalje! SKANDALOZNO SUOČAVANJE! Rat bivših drugara se rasplamsao! Đedović udario na Matoru, pa joj sasuo sve u lice: “Odronu jedan raspali” “PRESTANI DA UCENJUJEŠ MOJE DETE!” Majka Anđele Šparavalo objavila skandalozne poruke Bojane Pavlović, pa joj poručila samo jedno! (FOTO) “MOJOJ SREĆI NEMA KRAJA”: Predsednik Vučić čestitao Damiru i Zorani na osvojenoj medalji na OI u Parizu! ZAJEDNIČKO OBELEŽAVANJE POBEDE NAD FAŠIZMOM I OSLOBOĐENJE BEOGRADA: Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Bocan-Harčenkom PRVA MEDALJA ZAGARANTOVANA! Damir Mikec i Zorana Arunović posle lošeg starta uspeli da izbore borbu za najsjajnije odličje! SKANDAL! Nenad Aleksić Ša pod zabranom! Zbog celokupne situacije reper se hitno oglasio DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Najveća zvezda sa naših prostora ovo nije očekivala, evo šta se desilo! (FOTO) FRKA U BRESTAČU?! Darko Lazić izgoreo od besa zbog majke i njenog novog muža! NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA I DO DVA SATA! Evo kakvo je stanje na ulazi i izlazu iz zemlje od jutros! POČELA IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA UŠĆE! Zbog mogućeg kolapsa evo preporučene trase kretanja za vozače! TREĆI DAN OLIMPIJSKIH IGARA! Srbija će danas imati predstavnike u šest sportova, a evo kada počinje teniski meč Đoković-Nadal! DANAS SLAVIMO SVETU MUČENICU JULIJU! A evo šta verovanja kažu SUNČANO, ALI SVEŽIJE! Evo gde možemo da očekujemo kišu, a gde pljuskove sa grmljavinom! (FOTO) HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 29. JUL! Škorpiji slede ovi šok problemi, Ovnu će svanuti, Lava očekuju iznenađenja! ANITA I ANDJELO RASKINULI? Definitivno STAVILI TAČKU NA LJUBAV! Isplivao DOKAZ o prekidu

Majka plaćala deci odmor da bi bila sama kod kuće sa ljubavnikom: “Mala je to suma za moju sreću”

Objavio: RHT
18/07/2023 11:59 PM

Umesto da se oseća uzbuđeno što joj se deca vraćaju sa fakulteta i što će ih videti posle dužeg vremena, ona je samo tražila način da nastavi svoju aferu.

Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Jedna majka je ispričala kako je svojoj deci platila da provode leto putujući dok njen muž radi – da bi mogla da uživa u aferi sa svojim tajnim ljubavnikom. Džordžija, koja ima 44 godine, dala je hiljade dolara svojoj deci, od 19 i 21, koja se spremaju da se vrate sa svojih univerziteta u Edinburgu i Bornmutu za praznike. Ali, umesto da se oseća uzbuđeno što ih vidi, ona je uporno tražila način da nastavi svoju aferu dok su bili u porodičnoj kući, prenosi The Sun.

Naime, svaki put kada njen muž ode na posao, Džordžija se prepusti ljubavniku.

“To je bilo jedino rešenje koje sam mogla da pronađem da nastavim svoju aferu bez dece. Verovatno nekima zvuči ekstremno i kao mnogo novca, ali je to mala suma za svačiju sreću, pa tako i za moju”.

“Želela sam i da ih častim tim odmorom jer su završili školsku godinu, tako da nije bilo iznenada. Jednostavno ne mogu da se nosim sa mogućnošću da moram da okončam stvari sa svojim ljubavnikom. I, u mojim očima, ovo je bila dobitna kombinacija za sve“, objasnila je ova majka.

“Kada su deca prvobitno išla na univerzitet, bila sam tako uzbuđena što ću provesti kvalitetno vreme sa svojim mužem. Ali bilo je suprotno i sve se jednostavno raspalo. Naš odnos je tako jednostran. Predlažem mu da idemo na sastanke ili da radimo stvari zajedno, međutim osećam da on uopšte ne želi da provodi vreme sa mnom. On zna da sam ja nesrećna, verovatno je i on nesrećan, ali smo se uvek dogovarali da ćemo ostati zajedno zbog dece, bar dok se ne odsele”, rekla je Džordžija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner