Background adbanner
calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBRATITE PAŽNJU, MOŽE IZAZVATI TROVANJE! Ako ovo primetite na luku, obavezno ga bacite URLIK SRBINA O KOM CEO SVET PRIČA! Novak Đoković BRUTALNO odgovorio hejterima koji su mu se RUGALI pred DECOM U PUBLICI TRIKOVI KOJE MAJSTORI ČESTO NE OTKRIVAJU! Evo kako da sprečite “skakanje” veš mašine zbog centrifuge! GOCA TRŽAN SLAVI ROĐENDAN NA SPLAVU! Pevačica oduvala pedeset svećica, došli i njeni roditelji koje retko viđamo u javnosti! JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne veruje šta čuje, na ivici suza! “NAHVATAO SAM JE SA DRUGIM MUŠKARCEM” Skandalozna izjava Ivana Marinkovića o intimi i braku sa Gocom Tržan, izneo sav prljav veš! EVO KADA NEVREME STIŽE U SRBIJU! Da li će nas pogoditi superćelijska oluja kao prošle godine?! SRBI BESNI U GRČKOJ! Iznajmljivanje peškira za plažu za 10 dana košta paprenih 150 evra! UZ POMOĆ OVOG TRIKA POTROŠNJA STRUJE ĆE VAM BITI MANJA: Mnogi prave grešku, a evo šta treba uraditi “ČOVEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” IVAN MARINKOVIĆ VRATIO BURMU JELENI! Skandal u rijalitiju, sumnja da ga je prevarila, ona van sebe! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE SKINULA U BIKINI! Pevačica blista u trudnoću! (FOTO) “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović RHMZ PRVI PUT IZDAO OVO UPOZORENJE! Nezapamćene vrućine u Srbiji, pratite ova uputstva! NIJE IMAO DINAR U DŽEPU, ALI ONA SE UDALA ZA NJEGA! Denzel Vošington i njegova žena Polet su u braku više od 40 godina! NIKOLA PEKOVIĆ SE RAZVODI?! Navodno napustio ženu, ima novu devojku?!

Oni su započeli veze u Zadruzi, opstaju i DANAS, a neki su ljubav krunisali i BRAKOM! (FOTO)

Objavio: RHT
17/07/2023 9:00 PM

Rijaliti Zadruga, pored intrigantnih odnosa, svađa i raznih turbulencija, iznedrila je i mnoge ljubavi. Neki od njih su trajali koliko i sezona pomenutog rijalitija, a neke su ovekovečene brakom.

Foto: Printscreen Instagram

Bračni parovi ili oni koji to nisu zvanično, odoleli su svakom pritiski i sada uživaju u emocijama u spoljnjem svetu daleko od kamera i javnosti. Neki od bivših zadrugara ostvarili su se i kao roditelji, te sada žive dosta mirnijim životom.

Pevačica prepoznatljive bolje glasa, Nadežda Biljić, tokom učešća u Zadruzi nakon svih ljubavnih neuspeha, zaljubila se u manekena Tomu Panića, sa kojim je imala vrlo turbulentnu vezu. U spoljenjem svetu bili su skloni raznim incidentima ali su svoj odnos nakon njegove prevare u rijalitiju doveli gotovo do savršenstva.

Njihovu ljubav ulepšao je sin Longo, a Nadežda i Toma danas žive miran i porodičan život. Panić se potpuno posvetio porodici ali i karijeri svoje nevenčane supruge, te joj je u međuvremenu postao menadžer.

Kristijan Golubović, poznati momak sa beogradskog asfalta, bio je u skladnom braku sve dok nije upoznao, kako je sam rekao, ženu svog života, Kristinu Spalević i shvatio da sa njom želi da provede ostatak svog života.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nakon svih turbulencija, ljubavni par je započeo zajednički život odmah nakon rijalitija, a ubrzo je usledila i kruna ljubavi, te je na svet došao sin Konstantin. Kristina je ponovo trudna i uskoro će Goluboviću podariti još jedno dete.

Jedan od nasjladnijih parova kako u Zadruzi tako i u spoljnjem svetu jesu Alen i Maja Hadrović. Njihova ljubavna priča na samom startu zaličila je na bajku, a emocije su se rodile još pri samom upoznavanju na velelepnom imanju u Šimanovcima. Beogradski Kazanova u to vreme i ljubitelj noćnog života sreo je medicinsku sestru koja je imala verenika sve do trenutka kada je shvatila da je upravo Alen čovek njenog života.

FOTO: PINK.RS Printscreen

Odmah nakon izlaska iz rijalitija venčali su se a na svet je došao i mali Vuk koji im je zauvek ulepšao život. Nedavno je u porodicu stigla i ćerka Angelina, koja pored starijeg brata, ima i Akija, Majinog sina iz prvog braka. Porodica Hadrović iza sebe nije imala ni jedan skandal, a danas važe za primer kako jedna ljubavna priča treba da izgleda.

Jovana Tomić Matora imala je burne odnose sa devojkama u gotovo svakoj sezoni, a njena ljubav sa Sanjom Stanković obeležila je jednu epohu. Tek u Zadruzi 6 srela je devojku sa kojom želi da provede ostatak života i koja je od samog početka odnosa mnogo trudila uložila u nju. Anita Stanojlović nedavno je postala i njena zvanična žena, a to je ujedno i prvi gej brak u javnom svetu.

FOTO: PINK.RS Printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić na kraju šeste sezone su se verili, a inače su prvi rijaliti partneri jedan drugom. Nakon lutanja i emotivnih odnosa sa drugim rijaliti učesnicima, shvatili su da je njihova ljubav ona prava i od tada su postali gotovo nerazdvojni. Iako mnogi sumnjaju u njihov opstanak, oni za sada odolevaju svim pritiscima. Ovaj par, takođe planira svadbu ove godine.

Foto: Printscreen YouTube

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner