Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O FATALNIM ŽIVOTNIM GREŠKAMA! U bolnoj ispovesti o nasilju tera suze na oči MATORINA REAKCIJA SVE ZAPREPASTILA! Krije da nije prebolela Anitu! Sijeva poseta i sastanak sa Vučićem glavna tema u kineskim medijima: “Novo poglavlje u odnosu sa Srbijom”! PLJUŠTE KAZNE U RIJALITIJU! Leti perje, ne tolerišu se više gluposti SVE PRŠTI OD PREGLEDA! Evo koga je Teya Dora sve ostavila iza sebe HITNO OPERISANA! Bivša rijaliti učesnica završila u bolnici PROCURIO SNIMAK! Ivana Šašić KRIŠOM U RUKU dala Matoroj OVO tokom žurke! Haos na mrežama, oglasila se pevačica “POKUŠALI SMO DA SPASIMO BRAK!” Nikola Rađen o braku sa Anom Kokić: “Bili smo realni u odluci!” NAPUSTIO RIJALITI! Rešio da mu zagorča život, nema blama! KAO OPAREN, PRAVI HAOS! PORODICA UDOMILA LAVA, nisu ni slutili JEZIVU TRAGEDIJU koja je usledila! Spavao je s decom, jeo za stolom, a onda se probudila ZVER NEPREPOZNATLJIVA! Bivša supruga Nenada Aleksića Ša NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA! Ekskluzivno za Hype SKANDAL! Saša Popović se IŽIVLJAVAO U FERARIJU PREKO 150 KM/H! Uhvaćen kako vodi “TAJNE RAZGOVORE” ispred svoje kuće u kolima preko POLA SATA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Veliki šef saopštio vesti, rijaliti učesnici poskakali SVE VRVI OD POZNATIH! Pevačica i bivša rijaliti učesnica naparavila gala slavlje (VIDEO) “Ša je PROLUPAO, POLUPAN JE!” Ekskluzivno! Sofija Una URNISALA repera! (VIDEO) Marina Ćosić progovorila o EROTSKIM SCENAMA! Suprug me je zamolio da ne snimam više takve filmove!

KO JE MAŠA MIHAILOVIĆ? Dobila je ponudu od Pinka koja se ne odbija

Objavio: RHT
17/07/2023 8:53 PM

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa “Zadruga”, koja će nositi naziv “Elita”. Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću u sedmoj sezoni.

Foto: Printscreen

Za sada je poznato samo jedno ime koje će se sigurno useliti u Belu kuću od septembra, a to je Lepi Mića. 

Produkcija je najavila izmene u narednoj sezoni. Program će kasniti 240 sekundi kako bi mogli na vreme da reaguju i da prekinu program ukoliko dođe do nekog fizičkog obračuna na imanju. 

Međutim, to nije jedina izmena. U sedmoj sezoni dolazi i do promene sastava voditeljskog tima. Program će voditi Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Darko Tanasijević, a pridružuje im se i novo lice, Maša Mihailović. 

Maša ima 21 godinu i studira na Fakultetu za medije i komunikacije. Voditeljka se sada oglasila za domaće medije povodom njene uloge u rijalitiju.

– Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ”Elite” i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja – poručila je nova voditeljkaza “Pink”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner