Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO)

Ovako izgleda luksuzna vila Voljenke Ilić na Dominikani u kojoj je pronađena mrtva (FOTO)

Objavio: RHT
16/07/2023 12:55 PM

Pretužna vest odjeknula je javnošću kada je saopšteno da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija “Parovi”, pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Foto: Printscreen

Prema rečima njene kume, Voljenka je poslednjih meseci živela na Dominikani sa svojim partnerom, koji je iz Srbije.

Na društvenim mrežama, Ilićeva je često delila detalje iz svog života i okoline, izazivajući zavist mnogih zbog luksuza u kome je uživala. Njeni postovi otkrivali su raskošnu vilu s bazenom, palmama i zelenilom.

Podsetimo, njeno beživotno tela pronađeno je u bazenu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu – pisao je “Dominikan tudej”.

Medicinski veštaci su zaključili da je smrt nastupila usled gušenja, odnosno davljenja. Iako je u početku slučaj tretiran kao moguće samoubistvo, policija još uvek ne isključuje druge mogućnosti i sprovodi detaljnu istragu.

Njena sestra Valentina se takođe oglasila, ističući da uzrok smrti još uvek nije poznat.

– Istina je da je Voljenka mrtva, ali i dalje se ne zna uzrok smrti. Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali mi sumnjamo da je u pitanju pljačka – započela je, pa dodala da su Voljenka i njen suprug imali velike planove za budućnost:

– Oni su imali mnogo novca, bila je jako imućna, njen muž je milioner, nije dečko, venčali su se. On je već dva meseca u Srbiji jer je planirao da kupi još jednu nekretninu. On i njegovi sinovi često dolaze ovde. On ima već kuće ovde, stanove u Crnoj Gori, automobile, a u Dominikani žive u kvartu koji je kao naše Dedinje i takođe i tamo imaju dosta automobila, ali je to sve sada policija odnela kako bi ustanovili šta se desilo – ispričala je sestra preminule Voljenke Ilić.

– Drugo na šta sumnjamo je moždani udar. Voljenka je imala više moždanih i pre, ako se kupala u bazenu možda je i to. Ona je posle jednog moždanog i izgubila vid, pa joj se vratio, a letnji period joj je uvek teško padao zdravstveno. Ne mogu da tvrdim sto posto jer još ne znamo, ali ja ne verujem da se ubila. Pročitala sam razne lazi, da su se svađali, tukli, to ništa nije istina. On je nju obožavao. Zbog nje je i kupovao ovu kuću zbog koje je sada ovde – istakla je Valentina za “Blic”.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner