Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR! Znate li ko je gost u emisiji D-cast? KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE NESTALO DVOJE DECE IZ VRANJA! Njihov nestanak prijavio deda! “Najviše na svetu volim svoje NJIVE” Seka Aleksić: “U kući nisam zvezda već Jovanova i Jakijeva MAMA” Blizanac Peđe Jovanović progovorio! Evo šta Nenad kaže o RAZVODU BRATA: “Nemam recept za SREĆAN BRAK!” SEKA ALEKSIĆ: “Kada sam bila najdeblja govorili su mi da super izgledam! Veljko mi je otvorio oči” HITNA EVAKUACIJA LJUDI U CRNOJ GORI! Poplave napravile KATASTROFU, turisti bežali preko vode! (FOTO) Srbiju pogodila DVA ZEMLJOTRESA iste jačine! Ovde se ZATRESLO TLO! DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO)

SKANDAL! Aleks neće biti dobro posle ovoga! ISPLIVALA AFERA FILIPA CARA

Objavio: RHT
15/07/2023 2:11 PM

Nataša Moskva, bivša učesnica rijaliti programa, otvoreno je iznela svoje nezadovoljstvo povodom ponašanja svog verenika Aleksandre Nikolić, Filipa Cara, koji je navodno izvor konstantnih uznemiravanja.

Foto: Printscreen Instagram

Prema rečima Nataše, Filip Car je postao naporan i dosadan jer je redovno zvao preko video poziva putem Instagrama, komentarisao sve njene objave na društvenim mrežama i slao poruke koje se mogu otvoriti samo jednom. Dodatno, zahtevao je od nje da mu šalje fotografije.

“Nemam ništa sa Filipom. On je naporan i dosadan. Zove me na video pozive preko Instagrama, komentariše svaku moju objavu i traži da mu šaljem fotografije”, izjavila je Nataša.

Nataša Moskva ističe da joj je Filip smešan, ali istovremeno izbegava probleme sa Aleksandrom Nikolić, njegovom verenicom.

“Rekla sam mu da ne želim medijske probleme i da ne želim da izazovem buku, kao i probleme sa njegovom verenicom. Takođe, ja sam takođe u vezi. Onda se on opravdavao da ima nešto privatno da mi kaže, ali ne govori o tome da se trebamo videti nasamo, jer imamo zajedničke poznanike s kojima on nije dobar. Filip mora da shvati da ja nisam osoba koju on može samo tako da odvuče u krevet. Ja sam ozbiljniji zalogaj za njega”, objasnila je Nataša.

Foto: ATA Images

Nataša Moskva tvrdi da su došli kraju Filipovi laži. “Došao mu je kraj, evo bar ja da ga malo spustim na zemlju. Da udari nosom o pod! Malo me je potcenio, jer nisam naivna kao što on misli”, izjavila je Nataša Moskva za portal Srbija Danas.

Ona takođe naglašava da je bivši učesnik rijalitija insistirao da ne otkrivaju njihovu prepisku. “Nemoj da neko vidi poruke!”, napisao joj je Filip.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner