Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SPREMNA SAM DA ZAPEVAM ŠABANOVE PESME” Ilda Šaulić pred koncert za Hype TV! Njena ćerka izlazi na binu: “Svi će biti emotivni” POZNATI NA SLAVLJU KOD SLAĐE I ĐANIJA! Katarina Grujić stigla sa mužem i ćerkom, sve je spremno za ludu noć! (FOTO) “STRAŠNO JE ŠTA PROŽIVLJAVA!” Baka trudne Milice Veličković progovorila! Brutalno udarila na Terzu zbog sramne prevare! Ne prestaje da se moli za dete! UMRLA ETEL KENEDI! Udovica Roberta Kenedija preminula u 96. godini, porodica se oprašta potresnim porukama ŠOK UPOZORENJE STRUČNJAKA! Na Zemlju velikom brzinom stiže magnetni oblak, evo šta će se desiti HYPE TV EKSKLUZIVNO! ISPLIVALE FOTKE OŽENJENOG DEČKA IZBAČENE TAMIČARKE RIJALITIJA! Pokušala da ga sakrije kao zmija noge! Njegova žena nema pojma ko je ona! (FOTO) “NADAM SE DA ĆE BAREM JEDNO DA ME NASLEDI KAO PEVAČA” Đanijeva i Slađina ćerka ZASENILA SVE POJAVOM, sve pršti od luksuza na slavlju ŠOK! Alkaraz ISPAO od 33. na svetu! PRETRES! “BIO JE CVRCNUT!” Jelena Bačić Alimpić ogolila dušu, priznala “KLETVA JE ZA MOJU MAJKU!?”Pa se obratila Usiljaninu “PROVOKATIVAN SI!” Miroslav Ilić je tokom karijere posebno ZAHVALAN OVOM KOLEGI: “Razbio je stereotip!” POČINJE VELIKO SLAVLJE KOD TRAJKOVIĆA! Sve oči uprte u Slađu i njenu skupocenu kombinaciju, sin i snajka blistaju! TERZU STIGLO GORKO KAJANJE! PLAKAO KAO KIŠA! Ljubavnica bez srama rekla da nema empatije prema trudnoj Milici, pa zgrozila javnost! ODBOJKA ZAVIJENA U CRNO! Preminuo legendarni srpski trener! HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 11. OKTOBAR! Ekskluzivno “CarCast sa VaVanom” i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! ALKARAZ O POVLAČENJU NADALA! Evo šta je rekao o IZNENADNOJ odluci Rafe! TO MU NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Novak Đoković je igrom sudbine poslao Nadala u penziju?!

IMALA JE ŠARENU KOSU I VILENJAČKE UŠI, SVI SU JOJ SE SMEJALI: Kada je sve skinula, ljudi su zinuli od šoka (VIDEO)

Objavio: RHT
13/07/2023 11:59 PM

U tinejdžerskim godinama gotovo svi su skloni eksperimentisanju kada je stil oblačenja u pitanju. U jednoj fazi vole da forsiraju jedan stil dok kroz par godina odu u potpuno drugu krajnost. Budući da je to period puberteta i nestabilnih hormona sasvim je razumljivo da mladi pokušavaju na sve načine da privuku pažnju drugih.

Foto: Printscreen tiktok

To je pokazala jedna tinejdžerka po imenu Lizli koja je dugo bila u buntovničkoj fazi. Sa dugom kosom u raznim bojama od žute do zelenih i roze pramenova izgledala je mnogo starije nego što zapravo jeste. To joj nije bilo dovoljno pa je stavila uši poput vilenjaka, a sve je pratio i njen stil oblačenja, nakit i lanci koje je nosila na sebi. Uz sve to ova devojčica koja, verovali ili ne ima samo 10 godina svakog dana se šminkala u jakim tonovima.

A, onda je odlučila sve to da odbaci.

Da bi privukla pažnju, devojčica je stavljala vilenjakove uši.

U snimku koji je postavila na Tik Tok vidi se kako je frizer najpre skinuo uši vilenjaka, lance koje je nosila oko ruke i vratu, a potom je započela transformacija njene kose.

Frizer joj je skratio kosi u vratio njenu prirodnu smeđu boju. Uklanjena je boja sa obrva, veštačke trepavice, a lice joj je osveženo maskom. Umesto pantalona suknje i šarene odeće obukla je haljinicu prikladnu njenim godinama.

Nakon što je završen njen preobražaj ispred svih se pojavila potpuno drugačija, preslatka devojčica.

@sallylovesmakeup98

An extreme makeover for this cutie,after she decided to change her look to attract more attention out of jealousy of her little sister 🥺💕#trending #fyp #tiktokers #makeup #makeover #videotrends #momentslikethis #daughter #kids #aesthetic #vlog #fypシ #lifehacks #viraltiktok

♬ original sound – kayceericedance

Kako je priznala Lizli na ovaj način je počela da se oblači i šminka nakon rođenja njene mlađe sestre. Iako to ne želi da prizna ona je bila ljubomorna na bebu, pa je odlučila da ekstremnim izgledom privuče više pažnje svoje majke.

Njena transformacija kod frizera i šminkera je zapanjila svet, niko nije ni slutio da se ispod svih tih slojeva šminke krije perslatka devojčica.

Usledili su brojni komentari na mrežama, a njen video ima više od milion pregleda.

– Nisam ni pomislio da se ispod sve te šminke krije ovakoi lepa devojčica.

– Sada izgleda mnogo bolje, deca treba da budu i izgledaju kao deca.

– Samo zato jer neko ima jarke boje na sebi ne znači da želi pažnju. Samoizražavanje je važno!

– Eksperimentisanje sa izgledom je potpuno normalno u tinejdžerskom periodu.

– Izgledalo je kao da ima svoj autentičan stil, sad je tako obična – bili su neki od komentara.

Sudeći prema njenom zadovoljnom osmehu Lizli je bila srećna što ponovo izgleda primereno svojim godinama. Gledajući novu sebe u ogledalu devojčica se okretala ispred ogledala, a zadovoljna je bila i njena mama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner