Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod! PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! RONALDOVI OTKUCAJI SRCA BILI NA MINIMUMU! Neverovatni rezultati uređaja kad je Portugalac šutirao penal! PORODILA SE SANJA KUŽET! Sve obavljeno u strogoj tajnosti! SAŠA MIRKOVIĆ JAVNO POTVRDIO! Bilal Brajlović ulazi na “Imanje” u Lisoviću! HYPE 2 TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Ne propustite novi CITY HYPE! ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE U HRVATSKOJ! Pevač nadmašio sva očekivanja! (VIDEO) CITY HYPE: Edo Fetić priznao za HYPE za čime najviše žali! Otkrivamo šta misle o Ša, oni koji ga najbolje poznaju!? Oglasio se Zoran Marjanović o vezi sa Indy EKSKLUZIVNO! Bilal Brajlović postaje deo “Imanja”! SLEDI NALET EKSTREMNIH VRUĆINA Počinje ovog datuma, a trajaće 10 dana! SAJ PROSLAVLJA JUBILEJ! Dačić: “Pripadnici ove elitne jedinice su primer i inspiracija za sve” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 4. JUL! Sandra Afrika će izneti sve KARTE NA STO u istoimenoj EMISIJI! ANJA BLA PREŠLA MILION PRATIOCA! Korisnici društvenih mreža ne veruju u njen i Bakin raskid?! MINISTAR DAČIĆ SASTAO SE SA BEATOM JANSOM “Ocenili smo da je saradnja u oblasti unutrašnjih poslova na izuzetno visokom nivou”

Oglasila se Dušica Jakovljević tik pred operaciju, pokazala kako izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
13/07/2023 7:30 PM

Voditeljka Dušica Jakovljević primljena je jutros u bolnicu, gde će peti put operisati sinuse.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se sada oglasila iz bolničkog kreveta, pokazala je svojim pratiocima kako su obeležili mesta na kojima će raditi, a onda je priznala da je bila uplašena.

– Toliko sam bila uplašena jer nisam znala da li će svi rezultati biti u redu. Više mi se smučilo, i bolove koje sam trpela, sve intervencije… Bila sam na ivici živaca, baš mi je bilo loše. A kada su stigle analize i možemo da se operišemo i idem u salu i druga sam osoba. Pored toga što ću normalno disati, ispravićemo usput i nepravilnosti. Mislim da će to sve biti top – rekla je Dušica Jakovljević.

Podsetimo, Dušica je nedavno morala da odloži petu operaciju zbog loših rezultata.

– Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada sam krenula s intervencijama s kojima sam tek sada nastavila zbog televizijske sezone. Nisam bila u prilici zbog količine posla da se posvetim zdravlju. Odlagala sam mesec za mesec i tako dođosmo do kraja “Zadruge”. Da sam te nehi

Hrurške intervencije završila tada kada je trebalo, imala bih ih dve, tri, a mene sledeće nedelje čeka peta. Nakon toga, početkom jula operisaću i devijaciju. Nagrabusila sam – rekla je nedavno Jakovljevićeva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner