Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila ČUVENI PROKA NA SAJMU RAKIJE: Bio jedan od najprimećenijih izlagača, nastavlja da niže uspehe u biznisu! (FOTO) JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG ASMINA: Aneli se izlanula i otkrila da zna da je bio na korak da uđe u rijaliti, nastao haos JANJUŠ NASRNUO NA ANELI I ISTERAO JE IZ REHABA: Doživeo nervni slom, drama i haos šokirao gledaoce! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE VENČANJA: Ne skida osmeh sa lica, “lumpuje” sa kumom, a evo i ko je on! (FOTO) TUGA U DOMU MIRZE SELIMOVIĆA: Pevaču UMRLA MAJKA, slomljen od bola, nedavno molio da joj se pomogne! GROM UDARIO U STUB DALEKOVODA! Stravično NEVREME u Požegi, haos u saobraćaju! “KRVARIO SAM SAT VREMENA” Novak Đoković otkrio zabrinjavajuće detalje

RIJANA SRUŠILA MREŽE: Pevačica u tangama, rukama pokrila grudi, a fanovi ostali bez daha!

Objavio: RHT
12/07/2023 2:43 PM

Rijana, poznata pevačica (35), ponovo je uspela da uzburka društvene mreže kada je s ponosom pokazala svoj trudnički stomak u potpuno golišavom izdanju, noseći samo minijaturne tanga gaćice.

Foto: Pinterest

Ova hrabra fotografija nastala je u skladištu ispred polica na kojima su se nalazile razne tkanine, a njen cilj bio je promovisanje njene linije Savage x Fenty koju je započela još 2018. godine.

Rijana je nosila ružičasti brushalter iz kolekcije Sheer x Demi Spacer, čija je trenutna cena nešto manje od 20 dolara. Njena ravna kosa s šiškama koje su joj zaklanjale lice bila je opuštena, dok je jedini modni dodatak bila zlatna narukvica na levoj ruci. Na drugoj fotografiji, pozirala je otpozadi kako bi istakla Sheer x Thong gaćice koje se mogu kupiti po nešto nižoj ceni od 7 dolara. Rijana je upotpunila izgled parom jarko ružičastih štikli koje su savršeno odgovarale boji donjeg veša. Njen glamurozni make-up posebno je isticao rumenilo i konture, naglašavajući njene prelepe crte lica.

Ove godine u junu, Rijana je prepustila poziciju izvršne direktorke Savage x Fenty Hilarie Super.

 – Tako sam zahvalna i uzbuđena što mogu poželeti dobrodošlicu Hilari Super kao našoj izvršnoj direktorki – ona je snažan vođa i usredsređena je na podizanje poslovanja na viši nivo –  rekla je pevačica za britanski Vogue.

Zahvaljujući uspehu Savage x Fenty i njene kozmetičke linije Fenty, Rijana je postala milijarderka još 2021. godine. Pored ovog dostignuća, Rijana je postala prva pevačica u istoriji koja ima 10 pesama s više od milijardu slušanja na Spotify platformi.

U februaru ove godine, Rijana je iznela svoju želju da se ponovno posveti stvaranju nove muzike i objavljivanju novog albuma.

– Shvatila sam da ako nastavim da čekam dok ne osetim da je savršen trenutak za to, to čekanje će možda trajati zauvek i možda nikad neće izaći na videlo, a nisam spremna za to –  rekla je pevačica za Vogue o svom novom albumu.

 – Dakle, želim da se igram, a pod time mislim da imam svoje ideje u glavi, ali ih još ne mogu izgovoriti naglas –  nastavila je.

Rijana je nedavno bila u kampanji za Luis Vitonovu mušku kampanju za proleće-leto 2024. Takođe, posetila je svoju domovinu Barbados s dečkom A$AP Rokijem i njihovim sinom RZA-om koji je napunio godinu dana u maju. Par očekuje svoje drugo dete, a trudnoću je Rijana najavila tokom poluvremena Super Boula u februaru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner