Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA ŠTA SU JE DECA PITALA U TOKU RAZVODA: Nije želela više da krije, evo šta se desilo REČI LJUBOMIRA BANDOVIĆA ĆE SE PAMTITI: Čovek na kraju ima samo sebe! Kada postanete celina spremni ste i za drugoga! PORODIČNI RAT U PUNOM JEKU! Otac Nenada Aleksića Ša BRUTALNO odgovorio na PROZIVKE majke Mione Jovanović! SKANDAL! “TO NEĆE ISPASTI NA DOBRO!” Darko Lazić van sebe od besa nakon što je Dragan ponovo potvrdio da se oženio njegovom majkom! ANELI AHMIĆ SE GUŠI U SUZAMA! Definitivno odlučila i pred svima otkrila šta će uraditi sa bebom, Janjuš se drži za glavu! OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MC STOJAN PRIVEDEN TREĆI PUT! Evo šta se desilo na graničnom prelazu, oglasili se iz policije! VUČEVIĆ: Srbija posvećena EU putu, najteže pitanje Kosova i Metohije “BIVŠI MUŽ JE BIO BIVŠI JOŠ NA POČETKU” Gastozova sestra šokirala priznanjem o razvodu: “Njemu je trebala seljančica” (VIDEO) SKANDAL! Nakon što je Aneli priznala da mu je oprostila prevaru, Asmin se odlučio na ŠOKANTAN POTEZ: Stanija će biti na ivici suza EKSKLUZIVNO! Ljubomir Bandović otvorio dušu: Ko ne ume sa 50 dinara, ni 50 miliona mu neće pomoći! “NEPRIJATNO JE BITI NJEGOVA SESTRA!” Tanja OTVORILA DUŠU u “D-Cast-u”, progovorila o polubratu Gastozzu, evo u kom je ON STANJU! “PONOSAN SAM ŠTO SAM TVOJ NASLEDNIK” Prvo javno oglašavanje sina Zokija Šumadinca: Ostavio srceparajuću poruku! (FOTO) ANELI NAPRAVILA HAOS U RIJALITIJU! Skočila na učesnicu, obezbeđenje munjevito uletelo, neviđeni karambol TRUDNA ANELI HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Zdravstveno stanje joj se NAGLO POGORŠALO, povlači se iz javnog života?! ŠOK! SADA JE I ZVANIČNO! Crvena Zvezda i Partizan igraju Evroligu naredne sezone, objavilo je takmičenje! FILIP KOSTIĆ SUTRA IDE NA SNIMANJE! Evo koja je tačno povreda u pitanju iskusnog krila “Orlova”!

JEZIV POŽAR NA DEDINJU: Plamen guta sve pred sobom!

Objavio: RHT
11/07/2023 10:47 AM

Noćas oko 3 časova, na Dedinju je izbio jezivo veliki požar.  Vatra je bila toliko velika da je gutala sve pred sobom, a očevici kažu da se od dima ništa nije videlo.

Foto: Screenshot

Kako mediji prenose, sve je počelo od zapaljenog automobila, da bi se vatra potom proširila i na zgradu. Na mesto nesreće stigla su tri vatrogasna kola. Na svu sreću, povređenih osoba u požaru nije bilo.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner