Background adbanner
calendar

Nedelja 12. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila ČUVENI PROKA NA SAJMU RAKIJE: Bio jedan od najprimećenijih izlagača, nastavlja da niže uspehe u biznisu! (FOTO) JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG ASMINA: Aneli se izlanula i otkrila da zna da je bio na korak da uđe u rijaliti, nastao haos JANJUŠ NASRNUO NA ANELI I ISTERAO JE IZ REHABA: Doživeo nervni slom, drama i haos šokirao gledaoce! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE VENČANJA: Ne skida osmeh sa lica, “lumpuje” sa kumom, a evo i ko je on! (FOTO) TUGA U DOMU MIRZE SELIMOVIĆA: Pevaču UMRLA MAJKA, slomljen od bola, nedavno molio da joj se pomogne! GROM UDARIO U STUB DALEKOVODA! Stravično NEVREME u Požegi, haos u saobraćaju! “KRVARIO SAM SAT VREMENA” Novak Đoković otkrio zabrinjavajuće detalje HAOS I DRAMA U DOMU NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Njegov otac napravio karambol, skandalozno! Milica Janevski: Čudno vreme došlo, čim nešto nije javno kao da ne postoji! Odustajanje nikad nije bilo opcija! ISTINA KOJA JE OTKRIVENA NAKON 20 GODINA: Željka Joksimovića ovaj potez koštao pobede na Evroviziji? Saša Mirković izneo svoj sud

ANA ĆURČIĆ BRUTALNO O BIVŠOJ KUMI: “Neka se naoruža”!

Objavio: RHT
09/07/2023 10:57 AM

Gosti “Novog jutra” voditeljke Jovane Jeremić bili su drugoplasirana rijaliti učesnica Ana Ćurčić i Aca Bulić.

Foto: Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić, kao i uvek britkog jezika i direktna rekla je da su u studiju imali neke koji su se oglašavali kao Anini veliki prijatelji i da misli na ženu koja se oglašavala kao kuma, pa je upitala u kakvim je odnosima sa njom.

-Nisam u odnosima sa njom. Bile smo prijateljice, završile smo naš kontakt, ništa ružno o njoj. Sve najbolje joj želim i neka nastavi svoj put, ja svoj.

-Milena je stekla veliku popularnost preko tvog imena. Da li si svesna toga? – upitala je Jovana.

Foto: Printscreen

-Pa stekla je. Htela sam da kažem da je izašla iz okvira. U početku je to bilo sve kako je trebalo, onda je to prešlo neke granice. Kada sam ja izašla meni se te neke stvari nisu dopale. Ja sam njoj to rekla. Ne zameram joj, ona se borila kako je htela, kako je umela, kako je mogla i koko je znala. Ja moram da kažem da je ona žena jedan veliki borac, a sad ove neke druge stvari možda i njoj donesu nešto dobro. Pa i ako je bilo preko mog imena ja joj želim sve najbolje.

-Kako komentarišeš da je njen cilj da uđe u narednu sezonu Zadruge i da je mnoge stvari radila da bi se preporučila Velikom šefu da uđe u Zadrugu? – pitala je voditeljka.

-Ako u tome uspe, samo neka se naoruža mnogim stvarima jer tamo nije lako – rekla je Ana Ćurčić u Novom jutru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner