Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPASAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu predsednika Aleksandra Vučića “PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) Matora otkrila kada je OZVANIČILA VEZU SA STEFANI! Evo da li ŽIVI ZAJEDNO sa NOVOM DEVOJKOM! “Ne volim one žene koje hoće da imaju VA*INU U GORNJEM DELU TELA” Vanja Bulić ŠOKIRA u PRETRESU: “Okrenuo bih se za Milicom Todorović i Milicom Pavlović!” (VIDEO) “POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE HAOSA VAN KAMERA?! Miloš i Silvija DOZIVALI DA IH VADE IZ RIJALITIJA?! (VIDEO) “Neka Milica uđe u RIJALITI i ZARADI ZA SEBE I DETE!” Terzu prozivaju, on im ovako UZVRAĆA! ŠOK! JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO)

TAMARA ĐURIĆ IZGUBILA LIČNU KARTU! Starleta u problemu zbog dokumenata: “Digla se panika kao da sam dete izgubila!”

Objavio: RHT
07/07/2023 8:50 PM

Starleta Tamara Đurić doživela je neprijatnost kada su joj nestala dokumenta, tačnije lična karta.

Foto: Printscreen Instagram/Hype Ilustracija

Tamara nije znala da li je izgubila dokument ili joj je ukraden, a onda je društvenim mrežama počela da kruži fotografija njene lične karte, što ju je potpuno iznenadilo.

Foto: Pirntscreen Instagram

Pošteni pronalazač se javio sa željom da joj vrati dokument, a ona je poželela da ga zbog toga nagradi.

– Meni su sve u životu mogli da ukradu osim identiteta. Pozvao me je jedan momak, rekao da je pronašao i ostavio moju ličnu kartu u jednom prestoničkom restoranu. Ono što mene zanima je, zašto ovolika buka oko nestanka lične karte? Rekla sam momku koji me je pozvao da jednostavno ostavi u tom restoranu. Takođe, predložila sam da se nađemo kako bih mu se zahvalila i počastila ga zbog pronalaska. Međutim, on je rekao da nema potrebe za tim. Iskreno ni ne sećam se da sam je izgubila, prilično sam zatečena. Imala sam je danas kada sam ulazila u Specijalni sud, mada jesam promenila torbu kada sam došla u stan… – napisala je Tamara.

Foto: Hypetv

– A, što se tiče toga da li se plašim krađe identiteta, to ne može niko da mi ukrade. Oni koji kukaju na to su sami izgubili identitet, ni nemaju ga više. Digla se panika kao da sam ne daj Bože dete izgubila u restoranu, a ne ličnu kartu. Naježim se kada mi neko kaže da se potrese zbog gubitka iste, pa barem to nije problem ponovo izvaditi u Beogradu – izjavila je Tamara za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner